نوشته شده توسط : vakiel

امروزه میزان شکایات و تشکیل پرونده‌های قضایی در دادگاه‌ها بسیار بیشتر از سال‌های قبل شده است. با افزایش تعداد پرونده‌های قضایی رسیدگی به این پرونده‌ها بسیار سخت و زمان بر شده است. اما با تاسیس سامانه خدمات الکترونیک قضایی این مشکل به خوبی رفع گردیده است. در ادامه قصد داریم در مورد پیگیری پرونده قضایی با شماره پرونده از طریق سامانه خدمات الکترونیک قضایی توضیحات کامل‌‌‌تری را در اختیارتان قرار دهیم، با ما همراه باشید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

 

منبع : پیگیری شماره پرونده

 

 

 

 

پیگیری پرونده‌های قضایی به صورت غیر حضوری

همانطور که گفتیم بررسی پرونده‌های قضایی و همچنین پیگیری آن‌ها کاری سخت و زمان بر است. به همین علت سامانه خدمات الکترونیک قضایی توسط دستگاه قضا تاسیس گردیده است تا افراد بتوانند امور حقوقی خود را از طریق همین سامانه به صورت غیر حضوری انجام دهند. پیگیری پرونده‌های قضایی نیز از جمله اموری است که می‌توان آن را به صورت غیر حضوری و از طریق همین سامانه به انجام رساند. برخی از افراد تصور می‌کنند که ‌این سامانه تنها برای ثبت دادخواست، ارائه ابلاغیه و… مورد استفاده قرار می‌گیرد اما در این خصوص می‌بایست بگوییم هر فرد می‌تواند برای پیگیری پرونده قضایی خود نیز از این سامانه ‌کمک بگیرد و با طی کردن چندین مرحله می‌تواند در کوتاه‌‌‌ترین زمان ممکن پرونده قضایی خود را با استفاده از شماره پرونده‌اش پیگیری کند.

مراحل پیگیری پرونده قضایی با شماره پرونده

برای اینکه افراد بتوانند به صورت غیر حضوری پرونده قضایی خود را پیگیری کنند می‌بایست مراحل زیر را به انجام برسانند:

  • در ابتدا می‌بایست عبارت سامانه خدمات الکترونیک قضایی را در مرورگر خود سرچ کنید. عکس سپس وارد سامانه شوید و روی گزینه اطلاع رسانی با رمز پرونده کلیک نمایید.عکس
  • در مرحله بعدی دو کادر خالی وجود دارد که باید در آن‌ها کد ملی، رمز شخصی و شماره تلفن همراه خود را وارد کنید.عکس
  • در مرحله سوم برای شما پیامکی مبنی بر رمز شش رقمی موقت ارسال می‌شود که باید آن را داخل کادر خالی نمایش داده شده روی صفحه وارد کنید و روی گزینه مرحله بعد کلیک کنید.عکس
  • حالا صفحه جدیدی نمایش داده می‌شود که می‌بایست در کادر‌های خالی آن شماره پرونده، ردیف پرونده و رمز ۱۶ رقمی شخصی پرونده خود را وارد کنید، حالا گزینه روند کار پرونده را فعال کنید و پرونده خود را پیگیری کنید.عکس

دریافت شماره، ردیف و رمز پرونده

چنانچه برای پیگیری پرونده قضایی خود به ردیف، شماره و رمز پرونده خود نیاز داشتید می‌بایست به دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهرتان به صورت حضوری مراجعه کنید. در این دفتر شما احراز هویت خواهید شد و نیاز یه ارائه برخی مدارک مانند کارت ملی، شناسنامه و… خواهد بود. پس از احراز هویت تمام اطلاعات پرونده در اختیارتان قرار خواهد گرفت.

سوالات متداول

آیا می‌توان پرونده‌های قضایی را به صورت غیر حضوری پیگیری کرد‌‌‌‌ ؟

بله این کار از طریق سامانه خدمات الکترونیک قضایی امکانپذیر خواهد بود که توضیحات کامل‌‌‌تر در متن مقاله آمده است.

چگونه می‌توان رمز پرونده را دریافت کرد‌‌‌‌ ؟

برای این کار می‌بایست به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمود که توضیحات کامل‌‌‌تر در متن مقاله آمده است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص پیگیری با شمار‌ه پرونده، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون پیگیری با شمار‌ه پرونده پاسخ دهند.

 

 

 

منبع : پیگیری شماره پرونده



:: برچسب‌ها: پیگیری شماره پرونده ,
:: بازدید از این مطلب : 444
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

در همه جای دنیا برای استفاده از وسایل نقلیه قوانین و مقرراتی وضع گردیده است. از آنجایی که استفاده از وسایل نقلیه می‌تواند خطرناک و حادثه آفرین باشد همه افراد موظفند که مقررات رانندگی را به طور کلی رعایت کنند. یکی از قوانین وضع شده در خصوص رانندگی دارا بودن گواهینامه است. در ادامه قصد داریم در خصوص رانندگی بدون گواهینامه توضیحات مفصلی را در اختیارتان قرار دهیم، با ما همراه باشید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع :  رانندگی بدون گواهینامه

 

 

 

 

رانندگی بدون گواهینامه جرم محسوب می‌شود‌‌ ؟

در تمام کشور‌های دنیا افراد برای اینکه بتوانند از وسایل نقلیه استفاده کنند می‌بایست دارای گواهینامه باشند. دارا بودن گواهینامه به این معناست که فرد در تمام دوره‌های آموزشی استفاده از وسایل نقلیه شرکت‌ کرده است و توانسته گواهی قبولی خود را دریافت کند. اما‌ در برخی موارد دیده می‌شود که افراد بدون دارابودن گواهینامه اقدام‌ به رانندگی می‌کنند که این کار جرم‌ تلقی می‌شود و مجازاتی نیز برای آن در نظر گرفته شده است. چنانچه فردی بدون‌ گواهینامه اقدام ‌به رانندگی کند در واقع به این معناست که آموزش ندیده است و رانندگی او خطرساز خواهد بود که در این صورت طبق قانون مجازات می‌شود.

مجازات رانندگی بدون گواهینامه چیست‌‌ ؟

همانطور که گفتیم رانندگی بدون ‌گواهینامه جرم تلقی شده و شامل مجازات می‌شود. مجازات این جرم در دو قانون مجازات اسلامی ‌بخش تعزیرات و قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی بیان شده است که به شرح زیر می‌باشد:

  • مجازات رانندگی بدون گواهینامه در قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات:

هرگاه فردی بدون دارا بودن‌ گواهینامه اقدام‌ به استفاده از وسایل نقلیه نماید به مجازات حبس تا دو ماه یا جریمه نقدی تا یک‌ میلیون ریال و یا به هردوی این‌ مجازات‌ها محکوم می‌شود. چنانچه فرد دوباره این عمل را انجام دهد به حبس از دو ماه تا شش ماه محکوم می‌شود.

نکته مهم: مجازات حبس رانندگی بدون گواهینامه امکان تبدیل به جریمه نقدی را دارد.

  • مجازات رانندگی بدون گواهینامه در قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی

چنانچه فردی بدون دارا بودن گواهینامه اقدام به استفاده از وسیله نقلیه نماید خودروی او متوقف می‌شود و خود شخص نیز به مراجع قضایی تحویل داده خواهد شد.

رانندگی با گواهینامه تمدید نشده

در برخی موارد دیده می‌شود که فرد گواهینامه دارد اما آن را تمدید نکرده است. در این باره باید بگوییم که گواهینامه تمدید نشده نمی‌تواند شامل مجازات خاصی شود و به منزله نبودن گواهینامه تلقی نمی‌شود اما فرد می‌بایست با پرداخت جریمه اقدام به تمدید گواهینامه خود کند.

سوالات متداول

گواهینامه چیست‌‌ ؟

گوا‌هینامه در واقع سندی است که اثبات می‌کند فرد در دوره‌های آموزش استفاده از وسیله نقلیه شرکت کرده است و کاملا آموزش دیده است.

اگر با گو‌اهینامه تمدید نشده رانندگی کنیم شامل مجازات حبس خواهیم شد‌‌ ؟

خیر در این مورد مجازات حبس در نظر گرفته نشده است.

مجازات رانندگی بد‌ون گوا‌هینامه در کدام بخش از قوانین آمده است‌‌ ؟

مجازات رانندگی بد‌و‌ن گوا‌هینامه در دو قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات و قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی بیان شده است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص رانند‌گی بدون گواهینامه، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون رانند‌گی بدون گواهینامه پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

 

 

منبع :  رانندگی بدون گواهینامه



:: برچسب‌ها: رانندگی بدون گواهینامه ,
:: بازدید از این مطلب : 406
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

هرگاه فردی مرتکب جرمی شود طبق قانون می‌بایست به اندازه جرمی که مرتکب شده است مجازات گردد. مجازات‌ها در قانون کشور ما انواع مختلفی دارند و برای هر جرمی میزان مجازات معینی در نظر گرفته شده است. مجازات‌ها به طور کلی به چند دسته تعزیرات، قصاص، دیات، حدود و… تقسیم می‌شوند. تعزیرات یکی از انواع مجازات می‌باشد که برای مجرمین در نظر گرفته می‌شود و قوانین مربوط به خود را دارد. در ادامه قصد داریم در خصوص حبس تعزیری توضیحات مفصلی را خدمتتان ارائه دهیم، با ما همراه باشید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

منبع : حبس تعزیری

 

حبس تعزیری چیست‌‌ ؟

حبس ‌‌تعزیر‌ی یکی از انواع مجازات‌هایی است که برای مجرمین در نظر ‌گرفته می‌شود. حبس ‌‌تعزیر‌ی طبق قواعد شرعی تعیین نشده است و قانونگذاران بر اساس مصلحت و نیاز‌های جامعه این نوع مجازات را برای مجرمین در نظر گرفته‌‌اند. حبس ‌‌تعزیر‌ی از زمانی که حکم محکومیت قطعی مجرم صادر می‌شود در خصوص او اعمال خواهد شد.

نکته حائز اهمیت این است که میزان حبس ‌‌تعزیر‌ی کمتر از مجازات حدود می‌باشد و همچنین دارای درجات مختلفی است. میزان حبس ‌‌تعزیر‌ی نیز با توجه به شخصیت و سوء پیشینه فرد مجرم معین می‌گردد.

درجات حبس تعزیری

همانطور که در بالا گفتیم حبس ‌‌تعزیر‌ی درجات مختلفی دارد و هر فرد با توجه به جرمی که ‌مرتکب شده است به یکی از درجات حبس ‌‌تعزیر‌ی محکوم می‌شود. به عنوان مثال هر فردی که مرتکب جرم‌ توهین گردد طبق قانون به حبس ‌‌تعزیر‌ی درجه هفت محکوم می‌شود. درجات حبس ‌‌تعزیر‌ی در زیر بیان شده است:

  • درجه یک

حبس بیش از ۲۵ سال برای مجرم در نظر گرفته می‌شود.

  • درجه دو

در این درجه حبس بیشتر از ۱۵ سال تا ۲۵ سال برای مجرم در نظر گرفته می‌شود.

  • درجه سه

در این درجه حبس بالای ۱۰ سال تا ۱۵ سال برای مجرم تعیین می‌شود.

  • درجه چهار

در درجه چهار حبس بیش از ۵ تا ۱۰ سال برای مجرمین تعیین می‌گردد.

  • درجه پنج

در این درجه حبس بیش از ۲ تا ۵ سال برای مجرم معین می‌شود.

  • درجه شش

در درجه شش برای مجرم حبس بیش از شش ماه تا دو سال در نظر گرفته می‌شود.

  • درجه هفت

درجه هفت معادل حبس از ۹۱ روز تا ۶ ماه خواهد بود.

  • درجه هشت

در درجه هشت برای مجرم تا سه ماه حبس معین می‌شود.

حبس تعز‌یری چه مزایایی دارد‌‌ ؟

حبس ‌‌تعزیر‌ی نسبت به دیگر انواع حبس برای مجرم مزایای بیشتری دارد. مزایای این نوع حبس به طور کلی شامل مواردی مثل تعویق صدور حکم، مجازات‌های جایگزین حبس و به تعلیق در آمدن مجازات می‌شود. برای مثال فرد مجرم می‌تواند مجازات حبس خود را جایگزین کند و اگر قاضی صلاح بداند ممکن است بتواند با پرداخت جریمه نقدی مجازات خود را تبدیل کند. همچنین با توجه به نظر قاضی امکان دارد حبس مجرم به حالت تعلیق در بیاید.

تفاوت حبس تعزیری با مجازات حدی

حبس ‌‌تعزیر‌ی و مجازات حدی دو نوع مجازات تعیین شده برای مجرمین می‌باشند اما دارای دو تفاوت مهم می‌باشند. یکی از این تفاوت‌ها این است که مجازات حبس ‌‌تعزیر‌ی یک بازه دارد و بر اساس آن بازه و نظر قاضی مجازات فرد تعیین می‌گردد بر خلاف مجازات حدی که میزان معین شده‌‌ای دارد. دومین تفاوت نیز این است که میزان مجازات ‌‌تعزیر‌ی بسیار کمتر از مجازات حدی می‌باشد.

سوالات متداول

حبس ‌‌تعزیر‌ی بر اساس چه چیزی تعیین می‌شود‌‌ ؟

بازه حبس ‌‌تعزیر‌ی توسط قانونگذار تعیین شده اما قاضی برای صدور حکم و معین کردن این نوع حبس شخصیت و سوء پیشینه مجرم را نیز در نظر می‌گیرد که توضیحات کامل‌‌‌تر در متن مقاله آمده است.

درجه هشت حبس ‌‌تعزیر‌ی معادل چه مدت حبس است‌‌ ؟

درجه هشت حبس ‌‌تعزیر‌ی تا سه ماه حبس خواهد بود و درجات دیگر نیز در متن مقاله شرح داده شده است.

آیا حبس ‌‌تعزیر‌ی قابلیت به تعلیق درآمدن را دارد‌‌ ؟

بله یکی از مزیت‌های این نوع حبس به تعلیق در آمدن آن می‌باشد که توضیحات کامل‌‌‌تر در متن مقاله آمده است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص حبس تعز‌یری، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون حبس تعز‌یری پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

 

 

 

منبع : حبس تعزیری



:: برچسب‌ها: حبس تعزیری ,
:: بازدید از این مطلب : 377
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

هرگاه فردی در انظار عمومی ظاهر می‌شود می‌بایست برخی قوانین را رعایت‌ کند و اجازه ندارد عفت عمومی جامعه را زیر سوال ببرد. مسئله حجاب نیز یکی از مواردی است که افراد می‌بایست در هنگام ظاهر‌ شدن در اماکن عمومی آن را رعایت کنند اما بر خلاف قوانین برخی از افراد اقدام به کشف حجاب می‌نمایند. همانطور که همه ما می‌دانیم کشف حجاب به هرگونه‌‌ای که باشد جرم است و شامل مجازات می‌شود. در ادامه قصد داریم در مورد کشف حجاب در خودرو توضیحات مختصری را خدمتتان ارائه دهیم، با ما همراه باشید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

 

 

منبع : کشف حجاب در خودرو

 

 

کشف حجاب در خودرو

همانطور که در بالا گفته شد‌ کشف ‌‌حجا‌ب در جامعه جرم تلقی می‌شود و فرد مجرم نیز طبق قوانین مجازات خواهد شد. دین اسلام رعایت ‌‌حجا‌ب را بسیار توصیه نموده است و تمام زنان موظف هستند که میزان پوشش تعیین ‌شده توسط دین اسلام را در خصوص خود رعایت نمایند. کشف ‌‌حجا‌ب در خودرو یکی از عوامل آسیب زا در جامعه به شمار می‌رود و عفت عمومی را خدشه‌ دار می‌کند. هرگاه فردی در خودروی خود کشف ‌‌حجا‌ب نماید مجرم محسوب شده و مجازات خواهد شد.

پیامک کشف حجاب در خودرو

هرگاه فردی در خودروی خود اقدام به کشف ‌‌حجا‌ب نماید و توسط‌ دوربین‌های راهنمایی و رانندگی رویت شود برای او یک پیام تذکر‌ با متن زیر فرستاده می‌شود:

با سلام

مالک محترم‌ خودرو سرنشین یا راننده خودروی شما اقدام‌ به کشف ‌‌حجا‌ب در خودرو نموده است، لذا این پیامک به عنوان تذکر برای شما ارسال گردیده است.

پس از ارسال این پیام اگر راننده یا سر نشینان همان‌ خودرو مجددا اقدام به کشف ‌‌حجا‌ب نمایند پیامک زیر برای مالک‌ ارسال می‌گردد:

مالک محترم‌ خودرو راننده یا سر نشینان‌ خودروی شما اقدام به کشف ‌‌حجا‌ب نموده‌اند، جهت جلوگیری از تکرار این عمل به شما ابلاغ می‌شود که ظرف مدت زمان ده روز به پلیس امنیت اخلاقی یا کلانتری محل سکونت خود رجوع کنید.

حال فرد می‌بایست به کلانتری مراجعه کند و تعهد بدهد که دیگر در خودروی او کشف ‌‌حجا‌ب نمی‌شود. اگر پیامک‌ کشف ‌‌حجا‌ب در خودرو دارای کد‌های ۳۳،۳۵،۱۸،۱۷،۱۶،۱۵،۱۴ باشد فرد می‌بایست به پلیس امنیت اخلاقی محل سکونتش رجوع نماید.

مجازات‌ کشف حجاب در خودرو چیست‌‌ ؟

برای کشف ‌‌حجا‌ب در خودرو نیز که جرم محسوب شده است مجازاتی وضع شده که برای مجرمین اعمال خواهد شد. یکی از مجازاتی که شامل کشف ‌‌حجا‌ب در خودرو می‌شود پرداخت ۱۰۰ هزار تومان جریمه نقدی و ده نمره منفی است که برای سرنشینان و راننده خودرو در نظر گرفته می‌شود. علاوه بر این چون‌ کشف ‌‌حجا‌ب در واقع همان بی‌حجا‌بی به شمار می‌رود مجازات بی‌‌‌حجا‌بی نیز شامل آن می‌شود و ممکن است قاضی فرد را به حبس از ده روز تا دو ماه و پرداخت‌ جریمه نقدی از ۵۰ تا پانصد هزار ریال محکوم کند.

سوالات متداول

کشف ‌‌حجا‌ب در خودرو جرم محسوب می‌شود‌‌ ؟

بله کشف ‌‌حجا‌ب در خودرو جرم محسوب می‌شود و مجازات در پی خواهد داشت.

اگر کشف ‌‌حجا‌ب در خودرو اتفاق بیفتد چند بار برای مالک پیامک ارسال می‌شود‌‌ ؟

در این صورت برای مالک دو بار پیامک اخطار و تذکر ارسال خواهد شد.

مجازات کشف ‌‌حجا‌ب شامل چند نمره منفی است‌‌ ؟

مجازات کشف ‌‌حجا‌ب شامل ده نمره منفی می‌باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص کشف حجا‌ب در خودرو، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون کشف حجا‌ب در خودرو پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

 

 

 

منبع : کشف حجاب در خودرو



:: برچسب‌ها: کشف حجاب در خودرو ,
:: بازدید از این مطلب : 398
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

امروزه پیشرفت علم باعث شده است انسان‌‌ها امکانات بیشتری را در اختیار داشته باشند و بتوانند بسیار آسان‌تر به انجام امور خود بپردازند. برای مثال با اختراع خودرو انسان ‌می‌تواند با سرعت در محلی که ‌می‌خواهد حاضر شود اما پیشرفت علم همیشه هم خوشایند و مفید نیست و ‌می‌تواند به انسان زیان‌‌هایی را وارد کند که جبران ناپذیر هستند. تصادفات رانندگی یکی از همین زیان‌‌ها ‌می‌باشد. در ادامه قصد داریم در مورد قتل در تصادف رانندگی و مجازات آن توضیحاتی‌ را خدمتتان ارائه نماییم، با ما همراه باشید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

 

منبع : قتل در تصادف رانندگی

 

 

 

قتل در تصادف رانندگی

امروزه تصادفات رانندگی با افزایش چشمگیری مواجه شده است و به یک معضل برای جامعه تبدیل شده است. تصادفات رانندگی علاوه بر خسارت‌‌های مالی که بر جا ‌می‌گذارد ‌می‌تواند خسارت جانی نیز داشته باشد و حتی در برخی موارد باعث مرگ افراد ‌می‌شود. قتل افراد در تصادفات رانندگی در اکثر مواردی که تصادف سختی اتفاق می‌افتد پیش ‌می‌آید.

اکثر افراد تصور ‌می‌کنند که ‌اگر در تصادف رانندگی فردی توسط دیگری به قتل برسد مجازات فرد قاتل قصاص خواهد بود اما در این‌باره باید بگوییم که این تصور کاملا غلط است و قتل در تصادفات رانندگی در دسته قتل‌‌های غیر عمد قرار می‌گیرد و مجازات آن‌ به جای قصاص پرداخت دیه خواهد بود. در زیر چند نمونه از دلیل مرگ افراد در تصادفات رانندگی بیان شده است:

  • بی‌مهارتی راننده.
  • ‌‌‌بی‌احتیاطی و ‌‌‌بی‌مبالاتی.
  • رعایت نکردن قوانین و مقررات رانندگی.

اگر قتل در تصادف رانندگی به علت سبقت غیر مجاز، سرعت و به طور کلی تخلف راننده باشد باز در دسته قتل‌‌های غیر عمد قرار ‌می‌گیرد زیرا فرد قصد رعایت نکردن قواعد رانندگی را داشته است اما قصد قتل فرد مقتول را نداشته و مجازات او نیز قصاص نخواهد بود. حتی اگر راننده دارای گواهینامه نباشد نیز قتل غیر عمد محسوب ‌نمی‌شود.

مجازات قتل در تصادف رانندگی چیست ؟

با وجود اینکه قتل در تصادفات رانندگی جزو قتل‌‌های غیر عمد محسوب ‌می‌شود اما چون در هر حال جرم به حساب ‌می‌آید و معمولا به علت رعایت نکردن قوانین رانندگی اتفاق ‌می‌افتد قانونگذار مجازاتی را برای آن‌ وضع نموده است. مجازات قتل در تصادفات رانندگی به شرح زیر ‌می‌باشد:

  • شش ماه تا سه سال حبس.
  • پرداخت دیه در صورت مطالبه اولیای دم.

مجازات قتل در تصادفات رانندگی موارد بالا ‌می‌باشد و اگر اولیای دم مقتول دیه را از مجرم مطالبه کنند او موظف به پرداخت آن خواهد بود. البته اولیای دم ‌می‌توانند دیه را به او ببخشند اما بخشش آن‌‌ها باعث تبرئه شدن مجرم ‌نمی‌شود زیرا جرم‌ او جنبه عمومی دارد و باید مجازات شود.

بخشش اولیای دم و تخفیف در مجازات مجرم

همانطور که در بالا گفته شد اگر اولیای دم مجرم را ببخشند بازهم او مجازات ‌می‌شود زیرا جرمی که مرتکب شده است جنبه عمومی دارد اما اگر اولیای دم مجرم را ببخشند ‌می‌توانند باعث تخفیف در مجازات مجرم شوند.‌ برای مثال در صورت بخشش اولیای دم قاضی ‌می‌تواند مجازات حبس مجرم را تقلیل دهد.

سوالات متداول

مجازات قتل در تصادفات رانندگی قصاص است ؟

خیر قتل در تصادفات رانندگی جزو قتل‌‌های غیر عمد به حساب ‌می‌آید و مجازات آن نیز قصاص نخواهد بود.

اگر فرد بدون ‌دارا بودن گواهینامه در تصادف رانندگی مرتکب قتل شود مجازات او چیست ؟

در این‌ صورت بازهم جرم فرد غیر عمدی تلقی ‌می‌شود و مجازات او حبس و پرداخت دیه خواهد بود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص قتل در تصا‌دفات رانندگی، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون قتل در تصا‌دفات رانندگی پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

 

 

 

منبع : قتل در تصادف رانندگی



:: برچسب‌ها: قتل در تصادف رانندگی ,
:: بازدید از این مطلب : 465
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

همانطور‌‌‌ که می‌دانید جرائم انواع و اقسام‌ مختلفی دارند. اما برخی از جرم‌ها به صورت زبانی انجام می‌شوند و فرد با وجود اینکه‌ هنوز هیچ عملی را انجام نداده است‌‌‌ و فقط آن را به زبان آورده است مرتکب جرم می‌شود. تهدید نیز یکی از همین جرائم‌ می‌باشد که برای‌‌‌ آن‌ مجازات معین شده‌‌ای توسط قانونگذاران وضع گردیده است. در ادامه قصد داریم در خصوص اینکه جرم تهدید چیست توضیحات کاملی را در اختیارتان قرار دهیم، با ما همراه باشید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

 

منبع : تهدید چیست

 

 

 

جرم تهدید چیست و چه تعریفی دارد ؟

تهدید کردن افراد از هر طریقی جرم محسوب می‌شود. گاهی دیده می‌شود که افراد به دیگران می‌گویند که نسبت به آن‌ها کار بدی را انجام می‌دهند و قصد دارند که با این کار دیگران را بترسانند. این عمل تهدید نامیده می‌شود و در قانون کشور ما جرم به حساب می‌آید. تهدید می‌تواند شامل به قتل رساندن، بردن آبرو، آسیب‌های جسمی و… باشد و در هر صورت فردی که دیگران را تهدید کند مجرم به شمار می‌رود و طبق قانون مجازات خواهد شد. چنانچه فرد تهدید شده به دادگاه رجوع کند و اثبات‌‌‌ کند که شخصی او را تهدید کرده است تا به وحشت بیفتد و بترسد دادگاه فرد تهدید کننده را به مجازات جرم تهدید محکوم می‌کند.

مجازات جرم تهدید چیست ؟

مجازات تهدید در قانون ‌ما توسط قانونگذاران تعیین گردیده است. در صورتی که فردی دیگری را به قتل، آسیب جسمی، افشای سر و راز و مسائلی از این قبیل تهدید نموده باشد به مجازات زیر محکوم ‌خواهد گردید:

  • فرد تهدید کننده به تحمل ۷۴ ضربه شلاق یا حبس از دو ماه الی دو سال محکوم می‌گردد. در این صورت می‌توان نتیجه گرفت که یکی از این دو مجازات در خصوص فرد اعمال خواهد شد و اینکه مجازات مجرم زندان باشد یا تحمل شلاق با توجه‌ به شرایط او و نظر قاضی معین می‌شود.

تهدید توام به اجبار فرد برای گرفتن سند و امضا

تا به اینجا خواندیم که تهدید جرمی بزرگ است و شامل مجازات می‌شود. اما در برخی موارد دیده می‌شود که فرد دیگری را تهدید می‌کند و علاوه بر تهدید کردن از او می‌خواهد سندی را به او بدهد و یا چیزی را امضا کند و… که در این صورت مجازات فرد سنگین‌‌‌‌تر می‌شود. در این مورد فرد تهدید کننده که قصد داشته با تهدید دیگری را وادار به امضا سند و… کند به حبس از سه ماه الی دو سال و یا تحمل شلاق تا ۷۴ ضربه محکوم می‌شود.

سوالات متداول

چرا تهدید جرم تلقی می‌شود ؟

زیرا این جرم باعث وحشت و آزار فرد می‌شود و همین دلیل باعث شده است که قانون آن ‌را منع نماید.

مجازات شلاق برای جرم تهدید چقدر است ؟

مجازات شلاق برای جرم تهدید تا ۷۴ ضربه خواهد بود.

اگر به فردی بگوییم که او را زخمی‌ می‌کنیم چه جرمی صورت گرفته است ؟

در این صورت جرم تهدید صورت گرفته است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص جرم تهدید، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون جرم تهدید پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

 

 

 

 

منبع : تهدید چیست

 



:: برچسب‌ها: تهدید چیست ,
:: بازدید از این مطلب : 433
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

همواره در طول تاریخ شاهد آن بوده‌ایم که انسان برای برآورده کردن نیازهای خود به کار و فعالیت‌هایی مانند کشاورزی و… روی آورده است. اما هر موجودی تا حدی توان و قدرت کار دارد و بعد از رسیدن به یک سنی نمی‌تواند به کار و فعالیت‌های سخت مشغول باشد. از این ‌رو سازمان تامین اجتماعی بعد از یک سن مشخص مبلغی را به عنوان بازنشستگی پرداخت می‌کند. سن بازنشستگی در ایران معلوم است اما افراد می‌توانند در صورت وجود شرایطی قبل از رسیدن به این سن نیز خود را بازنشسته کنند. در این مطلب بازنشستگی قبل از سن تعیین شده در قانون را بررسی می‌کنیم.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

 

منبع : سن بازنشستگی 

 

 

 

سن بازنشستگی

به طور کلی با توجه به آنچه که در قانون تامین اجتماعی ماده 76 آمده است سن بازنشستگی در ایران برای آقایان 60 سال و برای خانم‌ها 55 سال است. در این سن اشخاص باید حداقل ده سال حق بیمه داده باشند تا بازنشسته شوند. اگر افراد به سن بازنشستگی رسیده‌اند ولی به مدت 10 سال حق بیمه نداده‌اند حق بیمه مدت زمانی که کسر دارند را یکجا پرداخت می‌کنند و این گونه بازنشسته می‌شوند.

بازنشستگی قبل از سن تعیین شده قانون

در برخی از موارد قانون این امتیاز را برای اشخاص قائل شده است که قبل از رسیدن به سن تعیین شده در قانون بازنشسته شوند از جمله موارد زیر:

  1. پرداخت سی سال تمام حق بیمه با شرط سنی: با توجه به تبصره 1 ماده 76 قانون تامین اجتماعی آقایان با رسیدن به 50 سالگی و خانم‌ها 45 سالگی در صورتی که سی تا سی و پنج سال تمام حق بیمه پرداخت کرده باشند مستمری بازنشستگی دریافت می‌کنند.
  2. بانوان کارگر: با توجه به تبصره 4 ماده 76 قانون تامین اجتماعی بانوانی که در کارگاه‌های مشمول قانون کار فعالیت دارند با داشتن بیست سال سابقه بیمه و 42 سال سن حق بازنشسته شدن دارند.
  3. پرداخت سی و پنج سال حق بیمه بدون شرط سنی: در قانون تامین اجتماعی حداکثر زمان پرداخت حق بیمه 35 سال است بنابراین با توجه به ماده 76 تبصره سوم این قانون اشخاص با پرداخت سی و پنج سال حق بیمه در هر سنی بازنشسته می‌شوند.
  4. کارگران مشاغل سخت و زیان آور: هر فردی که شغلش از جمله کارهایی است که از سوی وزارت کار به عنوان مشاغل سخت برشمرده شده در صورتی که بیست سال متوالی یا بیست و پنج سال متناوب سابقه بیمه داشته باشد می‌تواند بازنشسته شود.
  5. جانبازان: برای بازنشسته شدن هیچ شرط سنی ندارند و با 20 سال سابقه پرداخت بیمه، حق درخواست بازنشستگی را دارند.
  6. معلولان عادی: این دسته از افراد با بیست سال سابقه بیمه بازنشسته می‌شوند. مشروط بر اینکه آقایان معلول پنجاه سال و بانوان چهل و پنج سال سن داشته باشند.

سوالات متداول

سن بازنشستگی در ایران چند سال است ؟

آقایان در سن شصت سالگی و زنان در سن پنجاه و پنج سالگی بازنشسته می‌شوند که در مطلب به تفصیل توضیح داده شده است.

آیا می‌توان قبل از رسیدن به سن تعیین شده در قانون بازنشسته شد ؟

بله. در صورت وجود شرایط قانونی شخص می‌تواند قبل از سنی که در قانون تعیین شده بازنشسته شود که در مطلب به تفصیل توضیح داده شده است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص سن بازنشستگی، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون سن بازنشستگی پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 



:: برچسب‌ها: سن بازنشستگی ,
:: بازدید از این مطلب : 376
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

افرادی که در مشاغل مختلف مشغول هستند با پرداخت مبلغی به طور ماهیانه می‌توانند خود را بیمه کنند و در مقابل در زمان پیری و هنگامی که توان لازم برای فعالیت و کار کردن را ندارند حقوق بازنشستگی دریافت می‌کنند. برای اینکه بتوان از بیمه بازنشستگی استفاده کرد باید در ابتدا به طور ماهیانه مبلغی به بیمه پرداخت نمود. میزان ماه‌های پرداختی در قانون مشخص شده است ولی اگر شخصی بخواهد به هر دلیلی زودتر بازنشسته شود می‌تواند مدت ماه‌های باقی مانده را بخرد. در این مطلب خرید سابقه بیمه را بررسی می‌کنیم.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

 

منبع : خرید سابقه بیمه

 

 

 

مدت زمان پرداخت بیمه

در قانون تامین اجتماعی برای مدت زمان پرداخت بیمه یک حداقل و حداکثر مشخص شده است. حداقل زمان پرداخت بیمه ده سال و حداکثر مدت زمان آن 30 سال است. از این رو شخصی که به مدت سی سال ماهیانه مبلغی را به بیمه داده باشد می‌تواند بعد از پایان سی سال هر ماه بازنشستگی خود را دریافت بنماید. از سوی دیگر بر اساس قانون تامین اجتماعی به افرادی که کمتر 10 سال حق بیمه پرداخته‌اند هیچ حقوق بازنشستگی تعلق نمی‌گیرد. یعنی اگر این فرد به سن 60 سال برسد ولی هنوز ده سال حق بیمه پرداخت نکرده باشد نمی‌تواند بازنشسته شود.

به طور مثال آقای ب 60 سال سن دارد ولی فقط 7 سال حق بیمه پرداخت کرده است در این صورت به دلیل اینکه کمتر از میزان حداقلی حق بیمه داده به او حقوق بازنشستگی تعلق نمی‌گیرد.

کسری ماه‌های پرداخت بیمه | خرید سابقه بیمه

کسری و کمبود ماه‌های بیمه به این معنی است که شخص به میزان تعیین شده در قانون حق بیمه نداده است و چند ماه یا چند سال کمتر پرداخت کرده است.

گاهی پیش می‌آید که شخصی به سن بازنشستگی رسیده است اما تعداد ماه‌هایی که حق بیمه پرداخت کرده است کمتر از سی سال است. به طور مثال آقای الف 60 سال سن دارد ولی به مدت 23 سال حق بیمه پرداخته است. آقای الف نه سال تا دریافت حقوق کامل کسری دارد در این صورت به او باز هم بازنشستگی تعلق می‌گیرد ولی مبلغ حقوق بازنشستگی دریافتی او بر اساس 23 سال محاسبه می‌شود.

یا اینکه فرد 47 سال سن دارد و به مدت 28 سال حق بیمه پرداخت کرده و 2 سال کسری دارد تا بتواند بازنشسته شود.

خرید مدت زمان باقیمانده از بیمه | خرید سابقه بیمه

خرید کسری و باقیمانده‌‌ ماه‌های بیمه به معنای این است که فرد به میزان تعیین شده از سوی قانون حق بیمه پرداخت نکرده و می‌خواهد به صورت یک جا حق بیمه مدت زمان باقی مانده را پرداخت کند. اما از نظر قانونی این امکان وجود ندارد که افراد کسری ماه‌های پرداخت حق بیمه‌‌ خود را به صورت یکجا پرداخت کنند و بازنشسته شوند.

به طور مثال شخص به سن شصت سال رسیده است و 27 سال حق بیمه پرداخته است. این شخص سه سال کسر دارد تا بتواند حقوق کامل سی سال را دریافت نماید. در این صورت این امکان وجود ندارد که به طور یکجا این سه سال را یکجا پرداخت کند و فقط همان حقوق 27 سال حق بیمه را دریافت می‌کند. یا اینکه فرد 25 سال حق بیمه داده و می‌خواهد پنج سال مابقی را یک جا بدهد تا بازنشسته شود.

اما در یک مورد که قانون به بیمه شده اجازه داده است تا بتواند مدت باقیمانده را بخرد. آن هم زمانی است که شخص به سن بازنشستگی رسیده اما هنوز 10 سال حق بیمه نداده است. در این مورد از یک طرف قانون این جواز را نمی‌دهد که فرد بازنشسته شود زیرا حداقل ده سال حق بیمه خود را نداده است و از طرفی هم قانون با توجه به سن فرد می‌خواهد او بازنشسته شود برای همین به فرد اجازه داده شده است در این مورد ماه‌های کسری را بخرد. به طور مثال شخص به سن 60 سال رسیده ولی فقط 7 سال حق بیمه داده است در این صورت می‌تواند سه سال باقیمانده را یک جا پرداخت کند و با ده سال حق بیمه بازنشسته شود.

سوالات متداول

منظور از خرید مدت باقیمانده چیست ؟

یعنی اینکه شخص به طور یکجا حق بیمه‌‌ مدت زمانی که باقیمانده است را پرداخت کند که در مطلب به تفصیل توضیح داده شده است.

آیا می‌توان حق بیمه ماه‌های باقیمانده را یکجا پرداخت کرد ؟

خیر از نظر قانون تامین اجتماعی فرد نمی‌تواند به طور یک جا حق بیمه‌‌ ماه‌های باقی مانده را پرداخت کند مگر در یک مورد که در مطلب به تفصیل توضیح داده شده است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص خرید سا‌بقه بیمه، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون خرید سا‌بقه بیمه پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

 

 

 

منبع : خرید سابقه بیمه



:: برچسب‌ها: خرید سابقه بیمه ,
:: بازدید از این مطلب : 428
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

توافقات مطرح شده بین شخص موکل با وکیل باید به شکل مکتوب ثبت گردد. از این رو وکالتنامه بین این دو منعقد می‌شود و هرآنچه که با هم توافق کرده‌اند در آن ذکر می‌شود از جمله نوع وکالت، موضوع وکالت و… بر اساس قانون وکالت نامه‌ها یا در قالب سند رسمی هستند یا به صورت غیر رسمی. در این مطلب وکالت نامه عادی و چگونگی مورد تایید بودن آن‌ها را بررسی می‌نماییم.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

منبع : وکالت نامه عادی چیست

 

 

 

وکالت نامه و انواع آن

وکا‌لت نامه قراردادی است میان وکیل و موکل که در آن مواردی از جمله حق الوکاله، مشخصات موکل و میزان اختیارات وکیل قید می‌گردد. برای انعقاد وکا‌لت نامه باید شرایط قانونی رعایت شود. بر اساس مرجع تنظیم، وکا‌لت نامه به دو صورت زیر تقسیم می‌شود:

  1. وکا‌لتنامه رسمی: در دفاتر اسناد رسمی توسط مامور رسمی وکا‌لتنامه بین طرفین تنظیم می‌گردد.
  2. وکا‌لتنامه عادی: هرگاه که وکا‌لت نامه در مکانی غیر از دفاتر اسناد رسمی تنظیم گردد عادی می‌باشد.

اعتبار وکالت نامه عادی

عموم وکا‌لتنامه‌هایی تنظیم می‌گردد از نوع وکا‌لتنامه عادی هستند. زیرا امروزه وکیل با موکل خود بدون این که به دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنند با هم توافق می‌کنند و وکا‌لتنامه را امضا می‌نمایند. این نوع از وکا‌لتنامه مورد تایید قانون گذار است و در صورت داشتن امضا دارای اعتبار نیز می‌باشد. حتی در مواردی برای اعتبار بیشتر وکا‌لتنامه عادی گواهی امضا به آن اضافه می‌شود.

شرایط تایید وکالتنامه عادی

ماده 34 قانون آئین دادرسی مدنی برای اینکه وکا‌لتنامه عادی مورد تایید قرار بگیرد شرایط زیر را مطرح کرده است از جمله:

  1. چنانچه وکا‌لت نامه عادی در ایران تنظیم شود وکیل باید در زیر وکا‌لت نامه تایید نماید که خود موکل آن را امضا کرده است.
  2. اگر وکا‌لت نامه عادی در خارج از ایران تنظیم شود یکی از ماموران سیاسی یا کنسولی ایران آن را تایید نماید.
  3. اگر وکا‌لتنامه عادی در ضمن جلسه دادرسی به دادگاه تقدیم گردد در داخل صورت جلسه ذکر می‌گردد و به تایید موکل می‌رسد.
  4. اگر به دلیل شرایط موجود موکل در زندان باشد وکیل می‌تواند برای گرفتن امضا به زندان مراجعه نماید. در این صورت رئیس زندان یا معاون او اثر انگشت او را تصدیق می‌کند.

سوالات متداول

وکا‌لت نامه عادی چیست ؟

هر گاه وکا‌لتنامه خارج از دفاتر اسناد رسمی و توسط خود وکیل تهیه شود وکا‌لتنامه عادی است که در مطلب به تفصیل توضیح داده شده است.

آیا وکا‌لت نامه عادی دارای اعتبار است ؟

بله این نوع از وکا‌لتنامه هم اعتبار دارد. ولی اعتبار داشتن آن مستلزم رعایت شرایط قانونی است که در مطلب به تفصیل توضیح داده شده است.

شرایط تایید وکا‌لتنامه عادی چیست ؟

در صورتی که وکیل امضای موکل را تصدیق نماید وکا‌لتنامه عادی تایید می‌شود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص وکالت نا‌مه، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون وکالت نا‌مه پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

 

 

 

منبع : وکالت نامه عادی چیست

 



:: برچسب‌ها: وکالت نامه عادی چیست ,
:: بازدید از این مطلب : 417
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

امروزه نیمی از جمعیت کشور به کا‌ر اشتغال دارند و مشمول قانون ‌کا‌ر در کشور می‌شوند. همه افراد در ساعات اول صبح ‌به سرکا‌ر رفته و در ابتدای شب از سرکا‌ر بازمی‌گردند. در برخی موارد نیز ممکن ‌است این ساعت کار برعکس شود و فرد به جای کا‌ر در ساعت روز در ساعات شب کا‌ر کند. در ادامه قصد داریم در مورد محدودیت مدت زمان کا‌ر توضیحات مفصلی را خدمتتان ارائه دهیم، با ما همراه باشید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

منبع : ساعت کار در قانون کار

 

 

 

 

محدودیت مدت زمان کار چیست ؟

همانطور که در بالا گفته شد کا‌رگران در ساعات اول صبح به سرکا‌ر می‌روند و تا یک مدت زمان مشخص به کا‌ر کردن می‌پردازند. کا‌ر کردن می‌تواند برای افراد بسیار مفید باشد اما اگر فرد ساعات زیادی را در روز به کار کردن بپردازد باعث وارد شدن ضرر و زیان‌های جسمی و روحی زیادی به خودش خواهد شد. به همین دلیل در قانون کا‌ر ساعت کا‌ری مشخصی برای مشاغل مختلف در نظر گرفته شده است و طبق این قانون هیچ کا‌رفرمایی حق ندارد از کا‌رگر بیش از زمان مشخصی در روز کا‌ر بکشد.

ساعت کاری کا‌رکنان در قوانین بین المللی

در قوانین حقوقی بین المللی نیز برای کا‌ر ساعات کا‌ری خاصی در نظر گرفته شده است تا به کا‌رگر در حین کا‌ر آسیب وارد نشود. در اکثر کشور‌های جهان ساعت کا‌ر حداکثر هشت ساعت در روز می‌باشد و هر فرد می‌بایست ۴۸ ساعت را در هفته کا‌ر کند. برخی کشور‌های اروپایی ساعت کا‌ر کا‌رگران را از ۴۸ ساعت در هفته به ۴۰ ساعت یا ۳۵ ساعت کاهش داده‌اند تا بتوانند از کا‌رگران حمایت کنند و از بهره کشی آنان توسط کا‌رفرما جلوگیری نمایند.

ساعت کار در قانون اساسی ایران

برای ساعت کا‌ر کا‌رگران در ایران نیز محدودیت‌هایی اعمال شده است و طبق قانون کا‌ر کشورمان هیچ کا‌رفرمایی نمی‌تواند بیش از ساعات قانونی از کا‌رگر بخواهد که به کا‌ر کردن بپردازد. طبق قانون کا‌ر ساعت کا‌ری کا‌رگران باید مطابق دو مورد زیر تعیین شود:

  • ساعت کا‌ر هر کا‌رگر نباید به قدری کم باشد که کشور با مشکل اقتصادی و کمبود تولیدات داخلی مواجه شود.
  • ساعت کا‌ری کا‌رگر باید به گونه‌ای باشد که کا‌رگر بتواند ساعاتی را نیز به خودسازی معنوی، ارتقای مهارت‌های فنی و کا‌ری و تفریح اختصاص دهد.
  • ساعت کا‌ر می‌بایست به اندازه‌‌ای باشد که کا‌رگر بتواند علاوه بر تفریحات خود استراحت نیز داشته باشد.

میزان ساعت کار کا‌رگران مختلف در قانون کشور ما

  • هر کا‌رگر می‌بایست حداکثر هشت ساعت در روز و ۴۴ ساعت در هفته کا‌ر کند.
  • کا‌رگرانی که در مشاغل سخت و زیان آور مشغول به کا‌ر هستند می‌بایست حداکثر شش ساعت در روز و ۳۶ ساعت در هفته به کا‌ر کردن بپردازند. البته در قانون کا‌ر برای مشاغل بسیار پرخطر و کا‌ر‌های شبانه ساعت کا‌ری کمتری در هفته در نظر گرفته شده است و حتی ممکن است سی ساعت کا‌ر در هفته برای کا‌رگرانی که به چنین کا‌ر‌هایی اشتغال دارند کافی باشد.

طبق قانون در برخی موارد که اداره کا‌ر موافقت کند کا‌رفرما می‌تواند برای کا‌رگاه یا شرکت‌ خود اضافه کا‌ری نیز تعیین‌ کند که اگر کا‌رگر موافقت کند ساعت بیشتری را کا‌ر می‌کند.

نکته بسیار مهم: ساعاتی که کا‌رگران به استراحت و تفریح می‌پردازند باعث نمی‌شود که کا‌رفرما از حقوقشان کسر کند. در صورت اضافه کا‌ری کا‌رگر می‌بایست چهل درصد اضافه حقوق دریافت کند.

ساعت کار کارمندان دولتی

ساعت کا‌ر کا‌رمندان‌ دولتی با توجه به جغرافیا و منطقه‌‌ای که در آن زندگی می‌کنند تعیین می‌شود و متغیر خواهد بود. ساعت کا‌ر هر کا‌رمند دولتی ۴۴ ساعت در هفته تعیین گشته است. کا‌رمندان دولتی این حق را دارند که یک چهارم ساعت کا‌ر تعیین شده را کا‌ر کنند اما در این‌صورت حقوق آن‌ها بر اساس ساعت‌هایی که کا‌ر کرده‌اند معین می‌شود.

سوالات متدوال

ساعت کا‌ر کا‌رگران در روز چقدر است ؟

ساعت کا‌ر هر کا‌رگر در روز حداکثر هشت ساعت است.

ساعت کا‌ر کا‌رگرانی که در مشاغل سخت و زیان آور فعالیت می‌کنند چقدر است ؟

ساعت کا‌ر این کا‌رگران حداکثر شش ساعت در روز می‌باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص ساعات کاری کارگر، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون ساعات کاری کارگر پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

منبع : ساعت کار در قانون کار



:: برچسب‌ها: ساعت کار در قانون کار ,
:: بازدید از این مطلب : 507
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 ارديبهشت 1400 | نظرات ()