نوشته شده توسط : vakiel

هر فرد در جامعه دارای حق و حقوقی ‌‌می‌باشد که این حقوق او را از برخی مزیت‌‌‌ها بهره مند خواهد ‌کرد‌. حقوق افراد انواع مختلفی دارند و هر کدام با توجه‌ به‌ شرایط فرد و نوع حقی که دارد معین ‌‌می‌شوند. در ادامه قصد داریم در مورد حقوق مالی توضیحاتی را خدمتتان ارائه دهیم، با ما همراه باشید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع : حقوق مالی

 

حقوق مالی چیست‌‌‌‌ ؟

حقوق ‌‌ما‌لی به اموال و دارایی فرد اطلاق می‌گردد. برای مثال خانه، زمین و… افراد جزو حقوق ‌‌ما‌لی آن‌‌‌‌ها به حساب ‌‌می‌آید. فرد نسبت به حقوق ‌‌ما‌لی خود اختیارات بیشتری دارد و ‌‌‌می‌تواند هر تصرفی در آن‌ها ایجاد نماید. اما حقوق غیر ‌‌ما‌لی نیز وجود دارند و شامل حق زوجیت، حضانت و…‌‌ می‌گردند که با حقوق ‌‌ما‌لی تفاوت دارد و همین تفاوت‌‌‌ها باعث شده که این دو از یکدیگر متمایز شوند.

تفاوت حقوق مالی و غیر ‌‌ما‌لی

در ادامه ‌تفاوت‌ حقوق ‌‌ما‌لی و غیر ‌‌ما‌لی شرح داده شده است تا شما با حقوق ‌‌ما‌لی و مزیت‌‌‌های آن بیشتر آشنا شوید:

  • اولین تفاوت این دو نوع حقوق این‌ است که حقوق ‌‌ما‌لی قابلیت تبدیل به پول دارند اما حقوق غیر ‌‌ما‌لی را ‌‌نمی‌توان به پول و سرمایه تبدیل کرد.
  • دومین تفاوت قابلیت انتقال ‌‌می‌باشد، حقوق ‌‌ما‌لی قابل انتقال به افراد دیگر نیز هستند مثلا فرد ‌‌می‌تواند خودروی خود را به فروش برساند و پول آن ‌را به شخص دیگر بدهد اما در حقوق غیر ‌‌ما‌لی ‌‌نمی‌توان چیزی را انتقال دارد. برای مثال در حقوق غیر ‌‌ما‌لی فرد ‌‌نمی‌تواند حق زوجیت خود را به شخص دیگر اهدا کند.
  • سومین تفاوت گذشتن از حق ‌‌می‌باشد، در حقوق ‌‌ما‌لی فرد ‌‌می‌تواند از دریافت حق خود صرف نظر کند اما در حقوق غیر ‌‌ما‌لی امکان انجام این کار وجود ندارد. برای مثال در حقوق ‌‌ما‌لی فرد ‌‌می‌تواند از دریافت ارث که حق مسلم او است صرف نظر کند و اعلام کند که ارثیه را ‌‌نمی‌خواهد. اما در حقوق ‌‌ما‌لی مثلا اگر فرد بخواهد از حق پدری خود نسبت به فرزندش بگذرد این کار امکانپذیر نخواهد بود.
  • قابل توقیف بودن نیز از تفاوت‌‌‌های این‌ دو نوع حق ‌‌می‌باشد، برای مثال در حقوق ‌‌ما‌لی اگر فرد بدهکار باشد دادگاه ماشین یا خانه او را توقیف ‌‌می‌کند تا بدهی‌‌‌هایش را پرداخت کند اما در حقوق غیر ‌‌ما‌لی اگر فرد بدهکار باشد ‌توقیف حقوق غیر ‌‌ما‌لی او مانند حق حضانت، حق زوجیت و… امکانپذیر نخواهد بود.

نکته: با توجه به توضیحات بالا ‌‌می‌توان گفت که حقوق ‌‌ما‌لی برای شخص منفعت بیشتری دارند.

انواع حقوق ‌‌مالی کدامند‌‌‌‌ ؟

حقوق ‌‌ما‌لی انواع و اقسام مختلفی دارند که در زیر به آن‌ها اشاره نموده‌‌‌‌ایم:

حقوق ‌‌ما‌لی عینی: حقوق ‌‌ما‌لی عینی به حقوقی گفته ‌‌می‌شود که ناظر بر یک عین هستند و افراد ‌‌می‌توانند از آن‌ها در هر زمان که‌ بخواهند استفاده کنند و نیاز به اجازه گرفتن از کسی نیز ندارند. اما حقوق ‌‌ما‌لی عینی نیز به دو دسته زیر تقسیم بندی ‌‌می‌شوند:

حق عینی اصلی: حق عینی اصلی حقی است که فرد ‌‌می‌تواند به طور کامل و مستقیم از آن استفاده نماید و هیچ مانعی برای او وجود ندارد. برای مثال فرد ‌‌می‌تواند از خودرویی که خریده است تا هر زمان که بخواهد استفاده کند و استفاده کردن از خودروی شرایط خاصی ندارد.

حق عینی تبعی: در اینجا هم حق عینی هم حق دینی وجود دارد و یک عین ضمانت پرداخت دین می‌گردد. برای مثال فردی با کمک وام خانه‌‌‌‌ای ‌‌می‌خرد و تضمین ‌‌می‌کند که وام را تا آخر پرداخت ‌‌می‌کند. در این ‌صورت او ‌‌می‌تواند از خانه تا زمانی که به دینش پایبند است استفاده کند و چنانچه قسط وام را پرداخت نکند خانه مصادره ‌‌می‌شود.

حق دینی: حق دینی نیز جز حقوق ‌‌ما‌لی به حساب ‌‌می‌آید، حق دینی به طلب یا بدهکاری فرد نسبت به دیگران گفته ‌‌می‌شود. مثلا زمانی که فرد باید از شخصی طلبش را دریافت کند و یا به او پولی بپردازد.

سوالات متدوال

حق ‌‌ما‌لی چه نوع حقی است‌‌‌‌ ؟

حق ‌‌ما‌لی به حقی گفته ‌‌می‌شود که برای فرد منفعت‌ دارد و در واقع اموال و دارایی او جزو حقوق ‌‌ما‌لی‌اش به حساب ‌‌می‌آیند.

آیا ‌‌می‌توان حقوق ‌‌ما‌لی خود را انتقال داد‌‌‌‌ ؟

بله.

خانه و ماشین ‌فرد جزو حقوق ‌‌ما‌لی او محسوب ‌‌می‌شوند‌‌‌‌ ؟

بله.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص حقو‌ق مالی، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون حقو‌ق مالی پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

 

شماره تماس وکیل دات کام

 

منبع : حقوق مالی



:: برچسب‌ها: حقوق مالی ,
:: بازدید از این مطلب : 648
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 13 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

قانون همواره محافظ جان و مال افراد است. اگر کسی بخواهد به سلامت جسمانی دیگری آسیب وارد کند قانون او را مجازات خواهد کرد. یکی از مجازات‌هایی که قانون در صورت آسیب به بدن و جسم اشخاص تعیین کرده است پرداخت دیه می‌باشد. هر عضو از بدن دارای دیه‌ مخصوص و مشخصی است. در این مطلب می‌خواهیم دیه از بین بردن پلک را بررسی کنیم.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع : دیه پلک

دیه و ماهیت حقوقی آن

از نظر عرفی دیه عبارت است از پولی که مجرم باید به شخص آسیب دیده پرداخت کند. در قانون مجازات اسلامی یک فصل کامل به دیه پرداخته شده است.

قانون گذار برای هر عضو بدن بر اساس میزان جراحت وارد شده دیه تعیین کرده است. یکی از این اعضا ‌‌‌‌پلک است. در صورتی که فردی باعث از بین بردن ‌‌‌‌پلک دیگری شود باید دیه آن را پرداخت نماید.

برای کسب اطلاعات تکمیلی در خصوص ماهیت دیه کلیک فرمایید.

دیه از بین بردن پلک

در قانون در هنگام تعیین مقدار دیه میزان آسیب وارد شده را نیز در نظر می‌گیرند یعنی که مهم است آن عضو کاملا از بین رفته، یا اینکه فقط از کار افتاده و یا اینکه به نحو دیگری آسیب دیده است. از بین رفتن ‌‌‌‌پلک یعنی اینکه چشم شخص دیگر ‌‌‌‌پلک نداشته باشد. در این صورت فرد مجرم باید دیه از بردن ‌‌‌‌پلک را پرداخت نماید. اگر همراه با ‌‌‌‌پلک چشم هم از بین برود دیه چشم و ‌‌‌‌پلک هر کدام جدا باید پرداخت شود.

در ماده 590 قانون مجازات برای از بین رفتن ‌‌‌‌پلک سه حالت مطرح کرده است. در هر یک از این حالات دیه متفاوتی تعیین شده است.

دیه از بین رفتن هر پلک بالا

هر چشم دارای دو ‌‌‌‌پلک است یکی ‌‌‌‌پلک بالایی و یکی هم ‌‌‌‌پلک پایینی. در صورتی که ‌‌‌‌پلک بالایی فرد از بین برود باید یک ششم دیه کامل به فرد پرداخت شود. اگر دو ‌‌‌‌پلک بالا از بین برود برای هر کدام یک ششم دیه کامل پرداخت می‌شود.

دیه از بین رفتن هر پلک پایین

در صورتی که هر یک از ‌‌‌‌پلک‌های پایین از بین برود باید یک چهارم دیه کامل پرداخت گردد. وقتی که هر دو ‌‌‌‌پلک پایین از بین برود برای هر کدام یک چهارم دیه کامل پرداخت می‌شود.

دیه از بین رفتن هر چهار پلک

در صورتی که هم هر دو ‌‌‌‌پلک بالا و هم هر دو ‌‌‌‌پلک پایین مجموعا چهار ‌‌‌‌پلک از بین برود باید دیه کامل پرداخت شود.

سوالات متداول

دیه از بین رفتن پلک چه قدر است ؟

با توجه به اینکه چه مقدار از ‌‌‌‌پلک از بین رفته است میزان دیه متفاوت است که در مطلب به تفصیل توضیح داده شده است.

برای دریافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقی در مورد دیه از بین رفتن ‌‌‌‌پلک می‌توانید از خدمات مشاوره آنلاین و تلفنی وکیل دات کام بهره ببرید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص دیه پلک، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون دیه پلک پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

شماره تماس وکیل دات کام

 

 

منبع : دیه پلک

 



:: برچسب‌ها: دیه پلک ,
:: بازدید از این مطلب : 759
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 13 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

امروزه یکی از اهداف اصلی و مهم قوه‌‌‌‌ قضائیه اجرای عدالت الکترونیک می‌‌‌‌باشد. در این راستا برای انجام امور قضایی از جمله ثبت دادخواست‌ها‌‌‌‌‌‌‌‌، ابلاغیه‌ها‌‌‌ و… سامانه‌ها‌‌‌ی مختلفی مانند ثنا‌‌‌‌‌، ساجد و… راه اندازی شده است. اما قطعا استفاده از این خدمات الکترونیک نیاز به راهنمایی و آموزش دارد. در این مطلب به بررسی سامانه‌‌‌‌ سها می‌‌‌‌پردازیم که این سامانه برای راهنمایی چگونگی انجام خدمات الکترونیک قضایی است.

 

منبع : سامانه سها

 

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

سامانه سها یا سامانه هدایت الکترونیک

بخش زیادی از فعالیت‌ها‌‌‌ی قضایی مانند ثبت دادخواست‌ها‌‌‌‌‌‌‌‌، شکوائیه‌‌‌‌‌، ابلاغیه و… از طریق سامانه‌ها‌‌‌ی الکترونیک و از راه دور انجام می‌‌‌‌شود. اما بسیاری از افرادی که به هر دلیلی درگیر پرونده‌‌‌‌ قضایی هستند از چگونگی انجام فعالیت‌ها‌‌‌ی الکترونیکی مطلع نیستند. آن‌ها نمی‌‌‌‌دانند که چگونه باید کارهای خود را از راه دور و از طریق اینترنت انجام دهند. به همین دلیل قوه‌‌‌‌ قضائیه برای آشنایی اشخاص با چگونگی انجام فعالیت‌ها‌‌‌ی قضایی سامانه‌‌ای را با عنوان سها راه اندازی کرده است.

سها مخفف سامانه‌‌‌‌ هدایت الکترونیک است و همانطور که از نام آن مشخص است فقط صرفا برای آموزش و راهنمایی اشخاص است. اشخاص می‌‌‌‌توانند با مراجعه به این سامانه پاسخ سوالات خود در مورد امور حقوقی و قضایی را دریافت کنند.

همچنین در این سامانه به افراد آموزش داده می‌‌‌‌شود که چگونه از سایر خدمات قضایی الکترونیک استفاده نمایند. مطالب آموزشی حقوقی در این سامانه قرار داده شده است.

چگونگی دسترسی به سامانه سها

برای دسترسی به این سامانه در ابتدا از طریق یکی از موتورهای جستجو مانند google chrome‌‌‌‌‌ وارد سایت شوید. آدرس saha.eadl.ir را جستجو نمایید‌‌‌‌‌. سپس صفحه‌‌‌‌ اصلی برای شما باز می‌‌‌‌شود و می‌‌‌‌توانید از خدمات این سایت استفاده نمایید.

نحوه استفاده از سامانه‌‌‌‌ هدایت الکترونیک

این سامانه برای آموزش اشخاص بخش‌ها‌‌‌ی مختلفی دارد. افراد می‌‌‌‌توانند در صفحه‌‌‌‌ اول در بخش جست و جو عنوان و عبارت مورد نظر خود را جست و جو نمایند و سپس تمام مطالب مربوط به آن برای افراد نمایش داده می‌‌‌‌شود. عکس

به طور مثال در بخش جست و جو عبارت پرداخت مهریه را وارد نمایید سپس تمام مطالب مرتبط نمایش داده می‌‌‌‌شود.

همچنین با انتخاب هر گزینه می‌‌‌‌توانید خدمات مربوط به آن را دریافت نمایید.

کاربرد سامانه‌‌‌‌ هدایت الکترونیک

هدف اصلی این سامانه آموزش است و دارای بخش‌ها‌‌‌ی مختلفی برای آموزش و راهنمایی افراد دارد از جمله:

1/ معرفی مراجع قضایی و صلاحیت آن‌ها‌‌‌.

2/ فرآیند این رسیدگی.

3/ نشان دادن موقعیت مکانی حوزه‌ها‌‌‌ی قضایی.

4/ محتوای آموزشی.

5/ محاسبه‌‌‌‌ هزینه‌‌‌‌ دادرسی.

6/ محاسبه‌‌‌‌ تعرفه‌‌‌‌ خدمات.

7/ سوالات حقوقی: در این بخش می‌‌‌‌توانید سوالات سایر اشخاص و پاسخ‌ها‌‌‌ی داده شده به آن‌ها‌‌‌ را ببینید.

8/ مقالات حقوقی.

9/ جستجوی دفاتر خدمات قضایی: در این بخش می‌‌‌‌توانید آدرس و شماره تماس‌‌‌‌‌ دفتر خدمات قضایی در محدوده و آدرس مورد نظر خود را پیدا کنید.

10/ دعاوی حقوقی: در این بخش به تعریف دعوای حقوقی پرداخته شده است و همچنین توضیح و راهنمایی درباره‌‌‌‌ دعاوی حقوقی مانند دعاوی مربوط به عقود، معاملات‌‌‌‌‌، اسناد تجاری و… داده شده است.

12/ دعاوی کیفری: در این بخش هم دعوای کیفری تعریف شده و در مورد انواع آن مانند جرایم علیه اشخاص‌‌‌‌‌، جرایم علیه آسایش عمومی ‌‌‌‌و… توضیح داده شده است.

همچنین در صورتی که می‌‌‌‌خواهید به یکی از سامانه‌ها‌‌‌ی قضایی ابلاغ الکترونیک وارد شوید در انتهای صفحه لینک‌ها‌‌‌ی ورودی قرارداده شده که با انتخاب هر یک از آن‌ها وارد سامانه‌‌‌‌ مورد نظر خود می‌‌‌‌شوید.

سوالات متداول

سامانه‌‌‌‌ هدایت الکترونیک چیست ؟

سامانه‌‌ای است برای راهنمایی و آموزش افراد است که در مطلب به تفصیل توضیح داده شده است.

چگونه به سامانه‌‌‌‌ هدایت الکترونیک وارد شویم ؟

باید آدرس saha.eadl.ir را جستجو کنید که در مطلب به تفصیل توضیح داده شده است.

چگونه از سامانه‌‌‌‌ هدایت الکترونیک استفاده نماییم ؟

این سامانه دارای بخش‌ها‌‌‌ی مختلفی است که با انتخاب هر بخش از خدمات آن می‌‌‌‌توانید استفاده نمایید و در بخش جست و جو با نوشتن موضوع مورد نظر خود می‌‌‌‌توانید مطالب مربوطه‌اش را ببینید که در مطلب به تفصیل توضیح داده شده است.

برای دریافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقی در مورد سامانه‌‌‌‌ هدایت الکترونیک می‌‌‌‌توانید از خدمات مشاوره آنلاین و تلفنی وکیل دات کام بهره ببرید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص ساما‌نه سها، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون ساما‌نه سها پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

شماره تماس وکیل دات کام

 

منبع : سامانه سها

 



:: برچسب‌ها: سامانه سها ,
:: بازدید از این مطلب : 627
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

همان طور که ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌دانید هرگاه بخواهید شکایتی را به سرانجام برسانید و یا یک کار حقو‌‌قی را به آخر برسانید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌بایست از یک و‌کیل خوب کمک بگیرید. و‌کیل شما را در حل پرونده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هایتان یاری می‌نماید و به شما کمک ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌نماید تا زودتر بتوانید پرونده را به نتیجه برسانید. در ادامه قصد داریم‌ در مورد وکیل حقوقی توضیحاتی را خدمتتان ارائه نماییم، با ما همراه باشید.

 

 

منبع : وکیل حقوقی

 

 

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

وکیل حقوقی کیست‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ؟

وکیل حقو‌قی کسی است که با اجازه موکل و دریافت برخی اختیارات از جانب او موظف ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شود که امور حقو‌قی موکل را به انجام برساند. وکیل حقو‌قی تمام سعی و تلاش خود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ را به کار ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌گیرد تا بتواند حقوق موکل خود را حفظ کند و آثار اقدامات او نیز متوجه موکلش می‌گردد.

تعهدات وکیل حقوقی

تعهدات وکیل حقو‌قی با توجه به میزان اختیاراتی که دارد معین ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شود، برای مثال وکیلی که وظیفه دارد به شهرداری شهر مراجعه کند و حق موکلش را وصول کند تنها در همین مورد متعهد خواهد بود. وکیلی که هم در‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دادگاه و هم در مراکز دیگر به انجام امور موکل خود می‌پردازد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌بایست در تمام امور به وظایفش متعهد باشد و آن‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها را به خوبی انجام دهد.

انواع وکلای حقوقی

وکلای حقو‌قی نیز انواع و اقسام مختلفی دارند و هر کدام بر اساس نیاز موکل انتخاب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شوند. در زیر انواع وکیل‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های حقو‌قی را نام برده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ایم:

وکیل حقو‌قی انتخابی: وکیل انتخابی به وکیلی گفته ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شود که شخص راسا برای خود برمی‌گزیند.

وکیل تسخیری: وکیل تسخیری به وکیلی گفته ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شود که توسط دولت برای افراد کم‌ بضاعت انتخاب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شود تا از حقوق آن‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها در دادگاه دفاع نماید. وکیل تخسیری حق الوکاله خود را نیز از جانب دولت دریافت خواهد کرد.

وکیل معاضدتی: وکیل معاضدتی به وکلایی گفته ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شود که به صورت رایگان در اختیار افراد نیازمند قرار ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌گیرند تا حقوق هیچ فردی به علت مشکلات مالی ضایع نگردد.

وکیل یا نمایند حقو‌قی ادارات: وکیل حقو‌قی ادارات به کسی گفته ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شود که به نمایندگی از سازمان خود در دادگاه حضور یافته و از حقوق سازمان مورد نظرش دفاع ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌نماید.

وکیل حقوقی در چه مواردی به ما کمک ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌کند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ؟

وکیل حقو‌قی نیز مانند هر وکیل دیگری وظیفه دارد که امور حقو‌قی موکلش را به خوبی انجام دهد. در ادامه مواردی‌ که وکیل حقو‌قی در انجام ‌آن‌ها به موکل کمک ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌کند را ذکر نموده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ایم:

موضوعات خانواده: وکیل حقو‌قی در موضوعات خانواده که شامل حق طلاق، حق زوجیت، حق حضانت و… ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شوند به ما کمک ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌نماید.

مهاجرت: وکلای حقو‌قی در مهاجرت موکل خود نیز او را یاری ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌کنند و اموری مثل گرفتن ویزا و اقامت را برای او به انجام ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌رسانند.

ملکی: وکیل حقو‌قی در حقوق ملکی مثل فروش خانه، زمین و… نیز به افراد کمک ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌کند.

وکیل چک و سفته: وکیل حقو‌قی چک و سفته را نیز برای موکلش وصول ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌نماید.

وکیل حقو‌قی قرارداد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها: وکلای حقو‌قی شما را در انجام عقد و بستن قرارداد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های مخالف نیز یاری نموده و کمک ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌کنند تا بتوانید از حقوق خود در قراداد دفاع کنید.

چرا باید حتما از وکیل حقو‌قی کمک بگیریم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ؟

از آن جایی که وکیل حقو‌قی دارای تحصیلات در رشته‌های حقو‌قی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ است و اطلاعات بیشتری نسبت به ما دارد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌تواند امور ما را با نتیجه بهتری به انجام برساند و به همین خاطر است که باید حتما از وکیل حقو‌‌قی کمک بگیریم.

سوالات متدوال

وکیل حقو‌قی کیست‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ؟

کسی که به انجام امور حقو‌قی موکلش ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌پردازد.

آیا وکیل حقو‌‌قی امور ملکی افراد را نیز انجام ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌دهد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ؟

بله.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص و‌کیل حقو‌قی، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون و‌کیل حقو‌قی پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

 

شماره تماس وکیل دات کام

 

 

منبع : وکیل حقوقی

 



:: برچسب‌ها: وکیل حقوقی ,
:: بازدید از این مطلب : 659
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

در هر شهر تعداد زیادی ساختمان و ویلا ساخته ‌‌‌‌‌می‌شود ‌تا اهالی آن ‌شهر بتوانند در آن‌‌‌‌‌ها زندگی کنند. اما امروزه شهرداری هر شهر با دقت بیشتری به ساختمان‌‌‌‌‌ها مجوز ساخت ‌‌‌‌‌می‌دهد تا بتواند تراکم ساختمان‌‌‌‌‌های شهر را کنترل کند و جمعیت شهر را در سطحی نگه ‌دارد که با تعداد ساختمان‌‌‌‌‌های آن شهر متناسب باشد. در ادامه قصد داریم در مورد تراکم ساختمانی توضیحات مختصری را خدمتتان ارائه دهیم، با ما همراه باشید.

منبع : تراکم ساختمانی

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

تراکم ساختمانی چیست و تراکم کدام ساختمان‌‌‌‌‌ها کنترل ‌‌‌‌می‌شود‌‌‌‌ ؟

همانطور که در بالا گفته شد امروزه برای کنترل جمعیت هر شهر، شهرداری به دقت میزان ساخت و ساز را در آن شهر ‌‌‌‌می‌سنجد و در مناطقی مجوز ساخت ‌‌‌‌می‌دهد که فضای خالی وجود داشته باشد.

به تعدد انواع ساختمان‌‌‌‌‌های هر شهر تراکم ساختمان در آن‌ شهر گفته ‌‌‌‌می‌شود که‌ اگر تعداد این‌ ساختمان‌‌‌‌‌ها بیش از حد معمول ‌باشد ‌‌‌‌می‌گویند که ساختمان‌‌‌‌‌های آن ‌شهر ‌متراکم هستند اما اگر تعدادشان کم باشد نیز ‌‌‌‌می‌گویند ساختمان‌‌‌‌‌های آن شهر کم تراکم هستند. شهرداری‌‌‌‌‌ها برای تراکم ساختمان‌‌‌‌‌ها در شهر مجوز ساخت زمین‌های زیر را صادر ‌‌‌‌می‌نمایند:

زمین‌‌‌‌‌های مسکونی

در مرحله اول توجه ‌‌‌‌‌می‌کنند که در زمین‌‌‌‌‌های مسکونی که برای ساخت و ساز ساختمان‌های مسکونی آماده هستند چقدر فضای خالی وجود دارد. در بعضی از مناطق به سازنده اجازه ‌‌‌‌می‌دهند فقط تا شش طبقه ساختمان بسازد اما در برخی مناطق دیگر نیز به سازنده اجازه بلند مرتبه سازی ‌‌‌‌می‌دهند که این موارد با توجه به متراکم بودن یا کم تراکم بودن آن منطقه مسکونی تعیین ‌‌‌‌می‌شوند. در زمین‌های آماده برای ساخت ‌و ساز‌‌‌‌‌های مسکونی بیشتر مجوز ساخت برای ساختمان‌‌‌‌‌های مسکونی داده ‌‌‌‌می‌شود و معمولا کمتر ‌‌‌‌می‌توان ‌ساختمان‌‌‌‌‌های دیگر را در این مناطق مشاهده کرد.

زمین‌‌‌‌‌های تجاری

این زمین‌‌‌‌‌ها برای ساخت و ساز‌‌‌‌‌های تجاری و اداری بسیار مناسب ‌‌‌‌می‌باشند و معمولا ساختمان‌‌‌‌‌های مسکونی در این مناطق دیده ‌‌‌‌نمی‌شود. شهرداری‌‌‌‌‌ها دقت ‌‌‌‌می‌کنند که در زمین‌های تجاری این مناطق‌ چه تعداد ساختمان تجاری و چه تعداد ساختمان مسکونی ساخته شود و رعایت ‌‌‌‌می‌کنند که این تعداد با مساحت شهر متناسب باشد.

زمین‌‌‌‌‌های مختلط

این زمین‌ها برای ساخت و ساز‌‌‌‌‌های تجاری و مسکونی مناسب ‌‌‌‌می‌باشند و شهرداری به سازنده‌‌‌‌‌ها اجازه ساخت زمین‌‌‌‌‌های تجاری و اداری در این مناطق را خواهد داد. البته توجه داشته باشید که زمین‌های مختلط ابتدا زمین‌های مسکونی بوده‌اند‌‌‌‌‌ که با گذشت زمان ساختمان‌‌‌‌‌های تجاری نیز در آن‌ها ساخته شده است و‌ شهرداری با توجه به تراکم ساختمان‌‌‌‌‌ها اجازه ساخت هر دو ساختمان‌‌‌‌‌های تجاری و اداری در این زمین‌‌‌‌‌ها را صادر ‌‌‌‌می‌کند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

زمین‌‌‌‌‌های فضای سبز

زمین‌‌‌‌‌های مخصوص ساخت فضای سبز از جمله زمین‌‌‌‌‌هایی هستند که از آن‌‌‌‌‌ها برای محافظت از فضای سبز شهر استفاده ‌‌‌‌می‌شود. در این زمین‌ها پارک، تفریحگاه، اماکن گردشگری و… ساخته‌‌‌‌‌ می‌شود و ساختمان‌‌‌‌‌های تجاری و مسکونی در این‌ مناطق ساخته‌ نخواهند شد.

شاخص‌‌‌‌‌های کنترل تراکم ساختمانی

شهرداری ‌‌‌‌می‌بایست برای کنترل تراکم‌ ساختمان ‌و‌ همچنین کنترل جمعیت آن منطقه به شاخص‌‌‌‌‌های کنترل تراکم ساختمان توجه ‌نماید. این شاخص‌‌‌‌‌ها در زیر شرح داده شده‌اند:

سطح زیر بنا

شهرداری ‌‌‌‌می‌بایست زیربنای هر ساختمان را محاسبه کند و بر اساس آن‌ ساختمان اجازه ساخت دهد. برای مثال برای یک ساختمان سه طبقه نیاز به حداقل ۱۵۰ متر زمین ‌‌‌‌می‌باشد و اگر زمین‌ کمتر باشد ممکن است تراکم‌ جمعیت نیز کمتر شود.

طبقات مجاز ساختمان

شهرداری دقت ‌‌‌‌می‌نماید که در برخی مناطق پرجمعیت ساختمان‌‌‌‌‌ها تا نهایتا شش طبقه ساخته شود و در برخی مناطق کم جمعیت اجازه بلند مرتبه سازی به سازنده ‌‌‌‌می‌دهد تا تراکم ساختمان‌‌‌‌‌های آن‌ شهر حفظ و کنترل شود.

نوع ساختمان | تراکم ساختمان

نوع ساختمان نیز بسیار مهم است و از شاخص‌‌‌‌‌های اصلی به حساب ‌‌‌‌می‌آید. برای مثال در برخی مناطق اجازه داده ‌‌‌‌می‌شود که ویلا ساخته شود زیرا جمعیت آن منطقه زیادتر است اما در برخی مناطق فقط مجوز ساختمان داده ‌‌‌‌می‌شود تا جمعیت آنجا افزایش یابد.

عوامل موثر بر تراکم ساختمانی کدامند‌‌‌‌ ؟

عوامل بسیار زیادی بر تراکم ساختمانی در شهر موثر هستند که در زیر آن‌ها را بیان ‌نموده‌ایم:

قیمت زمین

قیمت مسکن

کاربرد ساختمان

جمعیت

هزینه ساخت

عرض معبر.

سوالات متدوال

اگر تعداد ساختمان‌‌‌‌‌های یک شهر زیاد باشند آن شهر چه ‌‌‌‌می‌گویند‌‌‌‌ ؟

به آن،‌ شهر دارای ساختمان‌‌‌‌‌های متراکم گفته ‌‌‌‌می‌شود.

شاخص‌‌‌‌‌های کنترل تراکم ساختمان کدامند‌‌‌‌ ؟

شاخص‌‌‌‌‌های کنترل تراکم ساختمان نوع ساختمان، طبقات مجاز ساختمان و سطح زیربنای ساختمان ‌‌‌‌می‌باشند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص تراکم ساختمان، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون تراکم ساختمان پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

شماره تماس وکیل دات کام

 

منبع : تراکم ساختمانی



:: برچسب‌ها: تراکم ساختمانی ,
:: بازدید از این مطلب : 690
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

اکثر ملک و املاک افراد دارای سند می‌باشند، سند در واقع صورتی است که نشان می‌دهد ملک به چه کسی تعلق دارد و دارای چه ویژگی‌هایی است. اسناد انواع مختلفی دارند. در ادامه قصد داریم در مورد سند رسمی توضیحات مفیدی را خدمتتان ارائه نماییم، با ما همراه باشید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع : سند رسمی چیست

 

سند رسمی چیست ؟

سند ‌‌ر‌سمی یکی از انواع اسناد می‌باشد که برای املاک تنظیم می‌گردد. به سندی که در دفتر اسناد ‌‌ر‌سمی تنظیم شود سند ‌‌ر‌سمی می‌گویند زیرا به صورت ‌‌ر‌سمی به ثبت رسیده است. برای مثال صاحب خانه برای اینکه بتواند برای خانه‌اش سند تنظیم نماید به دفتر اسناد ‌‌ر‌سمی مراجعه می‌نماید و در آنجا سند ‌‌ر‌سمی خود را دریافت می‌دارد.

ارکان‌ تنظیم سند رسمی

برای اینکه سند ‌‌ر‌سمی به حساب بیاید و تنظیم آن از لحاظ قانونی اشکالی نداشته باشد می‌بایست به برخی ارکان آن ‌توجه نمود و آن‌ها را رعایت کرد. ارکان سند ‌‌ر‌سمی به شرح زیر می‌باشند:

دخالت مامور رسمی

سند ‌‌ر‌سمی می‌بایست حتما توسط یک مامور ‌‌ر‌سمی تنظیم گردد. مامور ‌‌ر‌سمی شخص ممتاز و دارای صلاحیتی است که قانون او را موظف کرده است که اسناد ‌‌ر‌سمی را تنظیم نماید. مامور ‌‌ر‌سمی می‌تواند یک مامور دولتی باشد و یا یک ‌مامور شخصی و این مورد هیچ تفاوتی در تنظیم سند ایجاد نمی‌کند.

صلاحیت مامور رسمی

صلاحیت نیز یکی از ارکان تنظیم سند ‌‌ر‌سمی می‌باشد.

مامور ‌‌ر‌سمی که برای تنظیم سند اقدام می‌کند می‌بایست حتما صلاحیت انجام این کار داشته باشد و در غیر این ‌صورت سندی که‌ توسط او‌ تنظیم‌‌ شده است دارای اعتبار نخواهد بود. برای مثال مامور ‌‌ر‌سمی نیروی انتظامی یا شهرداری ‌نمی‌تواند یک سند ‌‌ر‌سمی تنظیم کند زیرا صلاحیت این کار را ندارد و انجام این کار به عهده او نیست.

رعایت قوانین تنظیم سند

رعایت قوانین تنظیم سند نیز یکی ارکان تنظیم سند ‌‌ر‌سمی به حساب می‌آید. مامور ‌‌ر‌سمی می‌بایست تمامی قوانین مربوط به تنظیم سند را رعایت کند، برای مثال او می‌بایست حتما سند را امضا کند و امضای او به این معناست که مشخصات ملک که در سند نوشته شده‌اند واقعی هستند. چنانچه او سند را امضا نکند یکی از ارکان را انجام نداده است و سند ‌‌ر‌سمی به حساب نخواهد آمد.

سوالات متدوال

یک سند ‌‌ر‌سمی در کجا ثبت می‌شود ؟

سند ‌‌ر‌سمی در دفاتر ثبت اسناد ‌‌ر‌سمی به ثبت می‌رسد.

مامور ‌‌ر‌سمی می‌بایست سند را امضا‌ کند ؟

بله و در غیر این صورت سند ‌‌ر‌سمی به حساب نمی‌آید.

آیا مامورین ‌‌ر‌سمی نیروی انتظامی هم می‌توانند سند ‌‌ر‌سمی تنظیم کنند ؟

خیر زیرا صلاحیت انجام این‌ کار را ندارند و طبق قانون‌ انجام این کار به عهده آن‌ها نیست.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص سند رسمی، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون سند رسمی پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

شماره تماس وکیل دات کام

 

منبع : سند رسمی چیست

 



:: برچسب‌ها: سند رسمی چیست ,
:: بازدید از این مطلب : 1280
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

امروزه ملک و املاک هر فرد با ارزش‌‌‌‌‌‌ترین و معتبر‌‌‌‌‌‌ترین دارایی‌‌‌‌های او به حساب ‌‌‌می‌آیند. امروزه اکثر املاک دارای سند ‌‌‌می‌باشند و در سند مشخصات آن‌‌‌‌ها قید شده است. سند املاک به دو صورت قدیمی و جدید موجود ‌‌‌می‌باشد که سند‌‌‌‌های قدیمی قبل از سند‌‌‌‌های جدید صادر شده‌‌‌‌‌‌‌اند. در ادامه قصد داریم در مورد سند تک برگی توضیحات مفیدی را خدمتتان ارائه نماییم، با ما همراه باشید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع : سند تک برگ چیست

 

سند تک برگی چیست و ویژگی‌‌‌‌های آن

امروزه ‌‌‌می‌بایست سند‌‌‌‌های قدیمی ملک و املاک‌ خود را به سند‌‌‌‌های جدید با ویژگی‌‌‌‌های بهتر تبدیل کرد و در واقع سند‌‌‌‌های قبلی را با سند جدید تعویض نمود که به این سند‌‌‌‌های جدید سند تک ‌‌‌بر‌گی گفته ‌‌‌می‌شود.

البته دریافت سند‌‌‌‌های تک ‌‌‌بر‌گی به صورت قانونی اجباری نیست و هنوز الزامی در مورد آن وجود ندارد اما توصیه ‌‌‌می‌شود که قبل از الزامی شدن آن برای تعویض سند‌‌‌‌های قدیمی به سند‌ تک ‌‌‌بر‌گی اقدام نمایید. سند‌‌‌‌های تک ‌‌‌بر‌گی دارای ویژگی‌‌‌‌های منحصر به فردی ‌‌‌می‌باشند که باعث شده‌‌‌‌‌‌‌اند اکثر افراد سند‌‌‌‌های قدیمی خود را به سند‌‌‌‌های تک ‌‌‌بر‌گی تبدیل کنند.‌‌‌ ویژگی‌‌‌‌های سند تک ‌‌‌بر‌گی به شرح زیر ‌‌‌می‌باشند:

  • سند‌‌‌‌های تک ‌‌‌بر‌گی مانند سند‌‌‌‌های قدیمی دستی چاپ ‌‌‌نمی‌شوند و روش چاپ و تولید آن‌‌‌‌ها کاملا مکانیزه است. چاپ مکانیزه این سند‌‌‌‌ها باعث شده است که بد خطی در سند وجود نداشته باشد و بتوان به راحتی مشخصات واقعی ملک را در سند خواند و همچنین دیگر مشکلاتی مثل ابهام در متراژ و… به وجود نخواهد آمد.
  • سند‌‌‌‌های تک ‌‌‌بر‌گی را ‌‌‌نمی‌توان به راحتی جعل نمود و تقریبا جعل اینگونه اسناد غیر ممکن است.
  • سند‌‌‌‌های تک ‌‌‌بر‌گی برای یک نفر صادر ‌‌‌می‌شوند‌‌‌ و دیگر دست به دست ‌‌‌نمی‌چرخند و فرسوده ‌‌‌نمی‌شوند.
  • در صورتی که مشکلی برای ملک به وجود بیاید اداره ثبت اسناد بهتر و راحت‌‌‌‌‌‌تر به این اسناد دسترسی پیدا ‌‌‌می‌کند.

مدت زمان صدور سند تک برگی

یکی از سوالاتی که ممکن است در ذهن مالکین به وجود بیاید این است که سند تک ‌‌‌‌بر‌‌گی در چه مدت زمانی صادر ‌‌‌می‌شود؟ که در این باره باید بگوییم سند‌‌‌‌های تک ‌‌‌بر‌گی که برای خود شخص مالک تنظیم ‌‌‌می‌شود تا مدت پنجاه روز از طریق اداره پست به دست او ‌‌‌می‌رسند اما سند‌‌‌‌هایی که برای تعلق ملک به دیگری صادر ‌‌‌می‌شوند به زمانی حدود بیست روز احتیاج دارند تا صادر گردند.

سوالات متدوال

آیا دریافت سند تک برگی الزامی است ؟

خیر الزامی در این‌ مورد وجود ندارد اما بهتر است که برای دریافت آن اقدام کرد.

سند‌‌‌‌های تک ‌‌‌بر‌گی قابل جعل هستند ؟

خیر جعل این نوع سند تقریبا غیر ممکن است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص سند تک بر‌گ، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون سند تک بر‌گ پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

 

شماره تماس وکیل دات کام

 

منبع : سند تک برگ چیست



:: برچسب‌ها: سند تک برگ چیست ,
:: بازدید از این مطلب : 632
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

ساخت ساز در روستا یک‌ عامل ایجاد کننده اشتغال برای افراد ‌‌می‌باشد که علاوه بر ایجاد شغل باعث ‌‌می‌شود روستا‌‌‌ها آبادتر شوند و ساختمان‌‌‌های جدیدی در آن‌‌‌ها ساخته شود. امروزه ساخت و ساز در روستا‌‌‌ها با پیشرفت چشمگیری مواجه شده است و بسیار بیشتر از قبل ‌‌می‌باشد. در ادامه قصد داریم در مورد قوانین ساخت و ساز در ‌‌رو‌ستا توضیحات مفیدی را خدمتتان ارائه نماییم، با ما همراه باشید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع : ساخت در روستا

 

ساخت و ساز در روستا

همانطور که در بالا گفته شد امروزه ساخت و ساز در ‌‌رو‌ستا‌‌‌ها بسیار بیشتر شده است و هر چقدر که ساخت و ساز بیشتر شود امکانات ‌‌رو‌ستا نیز بیشتر خواهد شد. طی سال‌‌‌های اخیر ‌‌رو‌ستا‌‌‌های کشور بسیار آبادتر از سال‌‌‌های پیش شده‌اند و این‌ به این دلیل است که ساخت ساز با سرعت بیشتری در ‌‌رو‌ستاها در حال انجام است.

قوانین‌ ساخت و ساز در روستا‌‌‌ها

با وجود اینکه ساخت و ساز در ‌‌رو‌ستا باعث آباد‌‌‌‌‌تر شدن آن ‌‌می‌شود اما ساخت و ساز نیز قوانین خاص خود را دارد که‌‌‌ می‌بایست حتما آن‌‌‌ها را رعایت کرد. در ادامه قوانین‌ ساخت و ساز در ‌‌رو‌ستا را شرح داده‌‌‌‌ایم:

  • در هر ‌‌رو‌ستا دهیاری بخشی را به ساخت و ساز اختصاص داده است که ‌‌می‌بایست‌ ساخت و ساز‌‌‌ها فقط در آن قسمت صورت بگیرد. برای مثال افراد ‌‌نمی‌توانند در مزارع کشاورزی ساختمان بسازند و این کار جرم محسوب ‌‌می‌شود اما‌ در مناطقی که دهیاری برای ساخت و ساز معین کرده است ساخت ساختمان مجاز می‌باشد.
  • تما‌‌می‌ ساکنین ‌‌رو‌ستا ‌‌می‌بایست قبل از شروع به ساخت و ساز ابتدا پروانه ساخت را از دهیاری دریافت کنند تا مجاز به ساخت آپارتمان یا… باشند.
  • یکی از قوانین مهم ساخت و ساز در ‌‌رو‌ستا این است که اعضای شورای ‌‌رو‌ستا و همچنین دهیاری موظف هستند که جلوی هرگونه ساخت و ساز غیر مجاز را بگیرند و اگر سازنده‌‌‌‌ای در حال ساخت خانه و آپارتمان بدون دارا بودن پروانه ساخت بود ‌‌می‌بایست فعالیت او را متوقف کنند و او را راهنمایی کنند تا بتواند پروانه ساخت را دریافت نماید.
  • در پایان ساخت و ساز ‌‌می‌بایست اداره ثبت اسناد بررسی کند که ملک ساخته شده دارای تخلف نیست و سپس برای آن سند تنظیم نماید.

سوالات متدوال

قبل از شروع ساخت و ساز در ‌‌رو‌ستا ‌‌می‌بایست چه چیزی دریافت کرد ؟

قبل از شروع ساخت و ساز باید حتما پروانه ساخت دریافت نمود.

پروانه ساخت در ‌‌رو‌ستا از کجا دریافت ‌‌می‌شود ؟

پروانه ساخت در ‌‌رو‌ستا از دهیاری دریافت ‌‌می‌شود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص قوانین ساخت و ساز در روستا، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون قوانین ساخت و ساز در روستا پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

شماره تماس وکیل دات کام

 

منبع : ساخت در روستا



:: برچسب‌ها: ساخت در روستا ,
:: بازدید از این مطلب : 656
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

 

امروزه بیشتر جمعیت کشور در ساختمان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های چند طبقه زندگی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌کنند و در واقع به آپارتمان نشینی روی آورده‌اند. همانطور که ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌دانید در ساختمان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های چند طبقه یک مدیر انتخاب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شود تا به امور ساختمان رسیدگی نماید. ساکنین نیز موظف هستند که تمام هزینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان را به مدیر آن بپردازند. در ادامه قصد داریم در مورد نحوه وصول هزینه ساختمان توضیحاتی را خدمتتان ارائه نماییم، با ما همراه باشید.

منبع : نحوه وصول هزینه ساختمان

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

پرداخت هزینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان به عهده چه کسی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌باشد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ؟

پرداخت هزینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های شارژ ساختمان به عهده ساکن و یا مالک هر واحد است. تمام ‌واحد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها علاوه بر پرداخت هزینه انشعابات خود ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌بایست هزینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های شارژ ساختمان مثل تعمیرات، حقوق سرایدار و باغبان، نظافت و… را نیز بپردازند.

طبق قانون تنها فردی که مالک ساختمان است موظف به پرداخت هزینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان نخواهد بود و هرکس که در واحد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان ساکن است نیز باید هزینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان را پرداخت نماید. توجه داشته باشید که‌ اگر واحدی خالی از سکنه باشد نیز مالک آن موظف است هزینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان را پرداخت نماید.

برای مثال فردی در ترکیه ساکن است اما خانه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای در ایران دارد که به هیچکس آن را اجاره نداده است و آن خانه کاملا خالی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌باشد که در این صورت باید بگوییم با وجود خالی بودن خانه مالک آن باز هم موظف به پرداخت شارژ ساختمان خواهد بود زیرا این هزینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها معمولا برای مراقبت و مرمت ساختمان صرف ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شوند.

نحوه وصول هزینه ساختمان

در برخی موارد دیده شده است که مالکین یا ساکنین با وجود اینکه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌دانند باید هزینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان را به مدیر‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ پرداخت کنند اما از انجام این کار خودداری ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌کنند که در اینجا مدیر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌بایست با انجام برخی اقدامات هزینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان را وصول نماید. در زیر نحوه وصول هزینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان توسط مدیر را نام برده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ایم:

  • در مرحله اول ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌بایست مدیر به ساکن یا مالک تذکر دهد و از او بخواهد که بدهی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هایش را که شامل هزینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شوند پرداخت نماید.
  • اگر ساکن یا مالک نسبت به تذکر مدیر بی‌اعتنا باشند مدیر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌تواند اظهار نامه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای را که در دادگاه تنظیم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌گردد برای ساکن یا مالک بفرستند و طی آن اظهارنامه به او مهلت دهد که ظرف ده روز نسبت به پرداخت هزینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان اقدام نماید.
  • چنانچه آن ساکن یا مالک واحد پس از ده روز بازهم هزینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان را به مدیر پرداخت نکند مدیر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌تواند او را از دریافت خدمات ساختمان محروم نماید و اجازه ندهد که او از خدماتی مثل آب، گاز، برق و… استفاده کند. همچنین مدیر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌تواند با مراجعه به دادگاه و ارائه دادخواستی مبنی بر وصول هزینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان از دادگاه بخواهد که این هزینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها را از ساکن یا مالک آن واحد دریافت کند.

سوالات متدوال

آیا پرداخت هزینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان به عهده مستاجر نیز ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌باشد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ؟

بله.

برای وصول هزینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌توان به دادگاه مراجعه کرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ؟

بله دادگاه به سرعت به این مسئله رسیدگی خواهد کرد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه وصول هزینه ساختمان، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه وصول هزینه ساختمان پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

شماره تماس وکیل دات کام

منبع : نحوه وصول هزینه ساختمان



:: برچسب‌ها: نحوه وصول هزینه ساختمان ,
:: بازدید از این مطلب : 640
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

هر ساختمان دارای یک‌‌‌‌‌‌‌ مدیر ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌باشد که ساکنین ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌بایست هزینه‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان را به او پرداخت نمایند. هر کدام از ساکنین با توجه به امکانات و مساحت واحد خود ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌بایست هزینه‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان را پرداخت نمایند. در ادامه قصد داریم در مورد عدم پرداخت هزینه های ساختمان توضیحاتی را خدمتتان ارائه دهیم، با ما همراه باشید.

منبع : هزینه های ساختمان

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

پرداخت هزینه های ساختمان به عهده چه کسی است‌‌‌‌‌‌ ؟

پرداخت هزینه‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان به عهده مستاجر و یا مالک آن ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌باشد. معمولا مالک ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌بایست هزینه‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان مانند تعمیرات، تغییر دکوراسیون و… را پرداخت نماید و مستاجر نیز ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌بایست هزینه‌‌‌‌‌‌‌های شارژ ساختمان و قبوض آب، برق، گاز و… را پرداخت نماید.

عدم پرداخت هزینه های ساختمان

در برخی موارد نیز دیده ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شود که ساکنین ساختمان نسبت به پرداخت هزینه‌‌‌‌‌‌‌های آن بی توجه‌‌‌‌‌‌‌اند و هیچ هزینه‌‌‌‌‌‌‌ای پرداخت ‌‌‌‌‌‌نمی‌کنند که در این‌صورت راه حل‌‌‌‌‌‌‌های قانونی بسیار زیادی وجود دارد.

عدم پرداخت هزینه‌های ساختمان توسط مالک

چنانچه مالک از پرداخت هزینه‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان خودداری کند مستاجر ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌تواند به جای پرداخت اجاره بها به او این مبلغ را به مدیریت ساختمان پرداخت کند و با این کار هزینه‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان را تامین کند.

عدم پرداخت هزینه‌های ساختمان توسط مستاجر

چنانچه مستاجر از پرداخت هزینه‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان خودداری کند صاحب ملک ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌تواند از ودیعه (پول پیش) او این هزینه‌‌‌‌‌‌‌ها را پرداخت نماید. برای مثال اگر صاحب ملک هزینه قبوض برق، آب و… خود را پرداخت نکند مالک ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌تواند با کسر مبلغ ودیعه این قبوض را پرداخت کند.

اگر مستاجر و مالک هردو از پرداخت هزینه های ساختمان خودداری کنند تکلیف چیست‌‌‌‌‌‌ ؟

چنانچه مستاجر و مالک هردو از پرداخت هزینه‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان‌ خودداری نمایند مدیر می‌تواند با انجام اقداماتی آن‌ها را وادار کند که هزینه‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان را به طور کامل پرداخت کنند. مدیر این اختیار را دارد که در صورت عدم پرداخت هزینه‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان توسط مستاجر و مالک آن‌ها را از دریافت خدمات ساختمان مانند آب، برق، شوفاژ، گاز و… محروم نماید تا مجبور شوند هزینه‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان را به او بپردازند.

نکته بسیار مهم: در برخی موارد ممکن است که مدیر ساختمان امکان محروم نمودن واحدی را که هزینه‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان را پرداخت نکرده است نداشته باشد و نتواند که انشعابات او را قطع کند، در این صورت مدیر ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌تواند با مراجعه به دادگاه خواهان‌‌‌‌‌‌‌ مطالبه هزینه‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان شود. در این صورت دادگاه به سرعت به موضوع رسیدگی کرده و با قطع انشعابات و امکانات آن واحد صاحب یا مستاجر را وادار به پرداخت هزینه‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان خواهد کرد و حتی ممکن است آن‌‌‌‌‌‌‌ها را جریمه کند.

سوالات متدوال

هزینه‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان شامل چه مواردی ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شوند‌‌‌‌‌‌ ؟

شامل قبوض آب، برق، گاز و هزینه‌‌‌‌‌‌‌های تعمیر، باغبان، سرایدار و…‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌شوند.

اگر یکی از ساکنین هزینه‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان را پرداخت نکند ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌توان انشعابات او را قطع کرد‌‌‌‌‌‌ ؟

بله مدیر ساختمان اجازه انجام این کار را خواهد داشت.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص هزینه‌های ساختمان، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون هزینه‌های ساختمان پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

شماره تماس وکیل دات کام

 

منبع : هزینه های ساختمان



:: برچسب‌ها: هزینه های ساختمان ,
:: بازدید از این مطلب : 655
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 اسفند 1399 | نظرات ()