نوشته شده توسط : vakiel
در قانون رسیدگی به تخلفات اداری ۳۸ مورد از تخلفات برشمرده شده است و در صورت انجام هر یک از آنها مجازاتی پیشبینی شده است. به این ترتیب که در ماده ۹ قانون رسیدگی به تخلفات اداری ۱۱ نوع مجازات اداری پیش بینی شده است. در ادامه به بررسی مفصل تنبیهات اداری میپردازیم.
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید :
تنبیهات اداری۱- اخطار کتبی بدون اینکه در پرونده استخدامی فرد نامی از آن برده شود. ۲- توبیخ کاری بدون اینکه در پرونده استخدامی فرد وارد شود. ۳- کسر حقوق حداکثر تا یک سوم از یک ماه تا یک سال. ۴- انفصال موقت از یک ماه یا یک سال. ۵- تغییر محل جغرافیایی خدمت به مدت یک تا پنج سال. ۶- تنزیل مقام و یا محرومیت از منتسب شدن به پستهای حساس و همچنین پستهای مدیریتی در تمام دستگاههای مشمول این قانون. ۷- تنزیل به یک یا دو گروه و یا به تاخیر افتادن در اعطای یک یا دو گروه به میزان یک یا دو سال. ۸- بازخرید کردن خدمت در صورتی که شخص کمتر از ۲۰ سال سابقه خدمتی دولتی داشته باشد. در مورد مستخدمین زن داشتن کمتر از ۲۶ سال سابقه خدمت دولتی ملاک است. در مورد مستخدمین مرد با پرداخت ۳۰ تا ۴۵ روز حقوق در قبال هر سال خدمت به تشخیص هیئتی که رای را صادر میکند. ۹- بازنشستگی در صورتی که بیش از ۲۰ سال سابقه خدمت دولتی برای مستخدمین زن و بیش از ۲۵ سال سابقه خدمت دولتی برای مستخدمین مرد وجود داشته باشد بر اساس سالهای خدمت دولتی با در نظر گرفتن تغییر یک یا دو گروه. ۱۰- اخراج از دستگاه مربوطه که مشمول این قانون است. ۱۱- انفصال دائم از خدمت دولتی و دستگاههایی که مشمول این قانون میباشند. دستگاههای مشمول قانون رسیدگی به تخلفات اداریپیشتر به عبارت دستگاههای مشمول قانون رسیدگی به تخلفات اداری اشاره شد. در ادامه ما به تفصیل به بررسی این دستگاهها میپردازیم. در ابتدا باید بیان کرد که قانون رسیدگی به تخلفات اداری دایره شمول وسیعتری نسبت به قانون استخدام کشوری و قانون مدیریت خدمات کشوری در اختیار دارد. در ماده ۱۸ قانون مذکور بیان شده است که تمامی وزارتخانهها، سازمانها، موسسات و شرکتهای دولتی، شرکتهای ملی نفت و گاز و پتروشیمی و شهرداریها و بانکها و موسساتی که سیطره این قانون بر آنها نیازمند ذکر نام میباشد و موسساتی که تمام یا قسمتی از بودجه آنها از بودجه عمومی تامین میگردد و نیز کارکنان مجلس شورای اسلامی و نهادهای انقلاب اسلامی مشمول مقررات این قانون میباشند. مشمولان قانون استخدام نیروهای مسلح و غیر نظامیان ارتش و نیروهای انتظامی، قضات، اعضای هیئتهای علمی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و مشمولان قانون کار از شمول این قانون خارجاند و تابع مقررات خود هستند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص تنبیهات اداری، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آمادهاند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون تنبیهات اداری پاسخ دهند.
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید. منبع : تنبیهات اداری :: برچسبها: انواع تنبیهات اداری , :: بازدید از این مطلب : 1593 نوشته شده توسط : vakiel
زن و مردی که با هم ازدواج میکنند نام یکدیگر را باید در شناسنامه خود ثبت کنند. اما گاهی اوقات زن و شوهر بنا به مسائلی از هم جدا میشوند و طلاق میگیرند. بعد از طلاق یکی از مشکلات زنان و مردان این است که آیا آنها میتوانند نام همسر خود را از شناسنامه پاک کنند یا خیر؟ نام فرزند چطور؟ ما در ادامه به بررسی نحوه حذف نام همسر از شناسنامه و بررسی راههای قانونی آن مطابق قانون میپردازیم.
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید : حذف نام همسر و فرزند از شناسنامه
پاک کردن اسم همسردر ماده 33 قانون ثبت احوال آمده است که تمامی اتفاقات مهم از قبیل ازدواج و طلاق یا مرگ زوج یا زوجه و رجوع و بذل مدت و فسخ نکاح باید در دفاتر ثبت کل وقایع درج گردد ولی امکان پاک کردن آن از شناسنامه وجود دارد. در المثنای شناسنامه مرد یا زن آخرین نکاح و طلاق و یا بذل مدت و در صورت تعدد زوجات آن تعداد ازدواج که هنوز معتبر است ثبت خواهد شد. ازدواج و طلاقی که بدون آمیزش جنسی بین زوجین اتفاق افتاده در المثنای شناسنامه درج نخواهد شد. همچنین اگر مرد مجدد ازدواج نماید با تقاضای همسر جدید نام همسر قبلی از شناسنامه مرد پاک میشود. نکات مربوط به این مادهطبق این ماده اگر زن و مردی که با هم ازدواج میکنند تا قبل از طلاق خود رابطه جنسی نداشته باشند و زن باکره باشد در این صورت پس از طلاق میتوانند در شناسنامه المثنی نام همسر خود را حذف کنند. حال در این جا میتوان فرض کرد که زن قبلا یک بار ازدواج کرده و طلاق گرفته است. آیا باز هم میتواند در ازدواج دوم خود قبل از انجام رابطه جنسی طلاق گرفته و نام همسر خود را از شناسنامه حذف کند؟ با توجه به توضیحهایی که داده شد قاعدتا باید بتواند اما رویه قضایی ما این نظر را قبول ندارد و مخالف است. چنانچه زوجین ادعای طلاق یا ازدواج بدون آمیزش نمایند دادگاه زن را به پزشکی قانونی ارجاع میدهد تا گواهی باکره بودن بگیرد. این حکم در مورد مرد هم اجرا میشود یعنی در صورت نداشتن رابطه جنسی مرد هم میتواند بعد از طلاق با دریافت شناسنامه المثنی نام همسر سابق خود را از شناسنامه پاک کند. بنابراین اگر طلاق قبل از رابطه جنسی زن و مرد اتفاق بیفتد زن میتواند با ارائه گواهی از پزشکی قانونی مبنی بر باکره بودن یا حکم دادگاه خود مستقیما به ثبت احوال مراجعه کرده و تقاضای صدور شناسنامه المثنی کند که در این صوت نام همسر سابق از شناسنامه او حذف میشود و همین طور هم که در بالا گفتیم مرد هم میتواند با گرفتن شناسنامه المثنی نام همسر سابق را از شناسنامه پاک کند. حذف نام فرزند از شناسنامهبه هیچ وجه پاک کردن نام فرزند از شناسنامه امکان پذیر نمیباشد و نمیتوان این کار را انجام داد. در دعوای لعان وقتی که پدر فرزندی که دنیا آمده است را از خود نداند ارتباط بین پدر و فرزند قطع میشود و فرزند در این صورت نمیتواند از پدر خود ارث ببرد ولی میراث مادری همچنان به فرزند میرسد. گاهی اوقات هم پیش میآید که با گرفتن شناسنامه المثنی بنا به یک سری دلایلی نام فرزند ثبت نمیشود که باید آن را با دلایل مستند و مستندل پیگیری نمود. برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص حذف نام از شناسنامه، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آمادهاند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون حذف نام از شناسنامه پاسخ دهند.
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید. منبع : حذف نام همسر از شناسنامه :: برچسبها: حذف نام همسر از شناسنامه , :: بازدید از این مطلب : 868 نوشته شده توسط : vakiel
نفقه به معنی هزینه و خرجی است. زمانی که عقد دائم خوانده میشود حقوق و تکالیفی بر عهده زن و مرد قرار میگیرد که این حقوق و تکالیف دو طرفه هستند. در حقوق ایران، نفقه از ارکان موجود در ازدواج میباشد مثل مهریه و اجرت المثل که بر عهده مرد قرار دارد و این نفقه تحت شرایطی به زن تعلق میگیرد. طبق قانون نفقه نسبت به هر دینی که زوج به زوجه دارد ارجحیت دارد. همان طور که مرد باید به زن نفقه بدهد تحت شرایطی هم به زن نفقه تعلق نمیگیرد و در ادامه با این موارد بیشتر آشنا میشویم.
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید. برای کسب اطلاعات زیر بر روی لینک زیر کلیک کنید :
نفقه زن چیستدر خانوادههای ایرانی ریاست خانواده غالبا بر عهده مرد است. اما خانمهایی هستند که با نشان دادن قدرت خود در اداره کردن امور منزل این ریاست را بر عهده گرفتهاند و در این بین زوج نمیتواند ریاست منزل را به شخص سومی حتی با قرارداد واگذارکند. اساسا میبینیم که با ازدواج نفقه یا به عبارتی همان خرجی خانم بر عهده مرد قرار میگیرد و مرد بر اساس قرارداد ازدواج موظف به پرداخت نفقه به زوجه میباشد. در قانون ایران مرد مسئول تامین نیازهای مادی همسرش است و باید تمام نیازهای زوجه از قبیل خوراک، پوشاک، هزینههای درمانی و… را فراهم کند. در عقد موقت زن حقی برای گرفتن نفقه ندارد مگر اینکه ضمن عقد موقت شرط شده باشد.
معیار و مقدار تعیین نفقه زنزمانی که زنی نفقه خود را طلب کرد و آن را دریافت نکرد میتواند با مراجعه به دادگاه خانواده دادخواست دهد و از زوج شکایت کند. کارشناسهایی در دادگاه قرار دارند که به بررسی این امر میپردازند و نفقه زوجه را بر اساس زندگی حال حاضر زن با همسرش میسنجند. عدهای از حقوق دانان عقیده داشتند که میزان نفقه با توجه به زندگی زن در خانه پدریاش میسنجند اما اکنون در دادگاهها این معیار به حساب نمیآید. برای دریافت نفقه باید حتما عقد نکاح دائمی باشد و این که زوجه تمکین کند. در پرداخت نفقه هم نگاه به شاغل بودن یا نبودن، درآمد داشتن یا نداشتن زن نمیشود. مقدار نفقه در قانون ذکر نشده است و این بستگی به نیازهای زوجه و توان مالی شوهر دارد.
اموالی که به عنوان نفقه زن قرار میگیرنداین اموال دو نوع هستند:
عدم تمکین یا نشوزاگر زوجه از شوهر تمکین نکند یعنی در زندگی خصوصی از او پیروی نکند یا نیازهای جنسیاش را برطرف نکند نفقه به وی تعلق نمیگیرد. نتایج عدم تمکین و نشوز زن
مجازات عدم پرداخت نفقه زندر صورتی که مرد از دادن نفقه زن خودداری کند زن میتواند هم شکایت کیفری کند و هم دادخواست حقوقی بدهد. شکایت کیفریپس در صورتی که زوج استطاعت و توان مالی پرداخت نفقه را داشته باشد ولی از پرداخت آن امتناع نماید به حبس از سه ماه و یک روز تا پنج ماه محکوم میگردد. دادخواست حقوقیدادخواست حقوقی برای مواردی است که زوجه بخواهد نفقه ایام گذشته را دریافت کند. در این دادخواست زن میتواند از مرد درخواست پرداخت هزینه دادرسی هم داشته باشد و زوجه در صورتی که مرد نتواند نفقهاش را بپردازد میتواند دادخواست طلاق بدهد.
نفقه بعد از جدایی (طلاق)در موردی که طلاق از نوع طلاق رجعی میباشد یعنی مرد تا زمانی که عده زن پایان نیافته است میتواند به وی رجوع کند و در این صورت دیگر طلاق وجود ندارد و زن و شوهر به حساب میآیند در این مورد مرد پس از طلاق تا زمانی که عده زن که بین 2 تا 3 طهر است تمام نشده است مکلف به پرداخت نفقه میباشد. نفقه عده وفاتاین نوع نفقه در صورت درخواست زوجه از مال و اموال افرادی که نفقه به عهده آنان است برداشته میشود. نفقه ازدواج موقتدر نکاح موقت به زوجه نفقه تعلق نمیگیرد مگر اینکه ضمن عقد نکاح پرداخت نفقه به زوجه موقت شرط شده باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نفقه زن، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آمادهاند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون نفقه زن پاسخ دهند.
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.
منبع : نفقه زن :: برچسبها: نفقه زوجه در ازدواج دائم , :: بازدید از این مطلب : 835 نوشته شده توسط : vakiel
مسئولیت در حقوق به مفهوم پاسخگویی و مورد خطاب قانون گذار قرار گرفتن اشخاص است. مسئولیت مدنی یک رابطه حقوقی است که به موجب آن یکی در برابر دیگری مکلف به جبران خسارت وارده میشود. بر همین اساس در مسئولیت مدنی رابطه دینی ویژهای بین زیان دیده و مسئول به وجود میآید که طبق آن زیان دیده طلبکار و مسئول بدهکار میشود و موضوع بدهی جبران خسارت است. در حقوق ایران پذیرفتن مسئولیت مدنی دولت و کارکنان آن سابقه طولانی ندارد. هر چند که مقررات مربوط به اتلاف و تسبیب در قانون مدنی وجود داشت اما استناد به آنها در برابر دولت به دشواری امکانپذیر بود. در ادامه به بررسی تفصیلی این موضوع خواهیم پرداخت.
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید :
مبنای مسئولیت مدنی دولت و کارکنان آنمسئولیت مدنی دولت بعضا مبتنی بر تقصیر است و در مواردی نیز مسئولیت مدنی بر مبنای دیگری استوار است. تقصیرتقصیر یعنی کسی که ضرر را وارد کرده مسئول جبران خسارت است. پس رابطه سببیت بین فعل و واقعه زیان بار ضروریست. اما در حقوق عمومی گاهی این قاعده برای رعایت عدالت اجتماعی کنار گذاشته میشود. مسئولیت مدنی در حقوق مدنی مسائلی را مطرح میسازد که مهمترین آنها عبارت از این است که فعالیت دولت به وسیله کارمندان صورت میپذیرد و دولت ابزار کار را در اختیار کارمندان قرار میدهد و آنها با به کار گیری این ابزار موجب ایراد خسارت به اشخاص میشوند. لذا سوالی که مطرح میشود این است که مسئولیت بر عهده کیست؟ کدامیک (کارمند و یا دستگاه اداری) ملزم به پرداخت خسارت میباشند؟ ثانیا با توجه به اینکه هدف اعمال اشخاص حقوق عمومی تامین منفعت عمومی است و به لحاظ اینکه از اعمال عمومی همه افراد منتفع میگردند اگر از این رهگذر خسارتی به افراد وارد آید چه کسی مسئول جبران آن است؟ چه کسی باید جبران خسارت نماید ؟
نتیجهگیری نهاییهمانطور که اشاره شد مبنای مسئولیت تقصیر است و مسئولیت متوجه کسی میگردد که زیان و خسارت ناشی از تقصیر اوست. لذا در فرض تقصیر کارمند، وی پاسخگوی خطای شخصی خویش است. اما چنانچه خسارت به دلیل نقص و خرابی وسایل اداره یا موسسه باشد دولت مسئول جبران خسارت است. به طور کلی اقداماتی که در راستای ((اعمال حاکمیت دولت)) برای حفظ منافع اجتماعی و عمومی انجام میشوند اگر موجب ضرربه اشخاص گردند سبب مسئولیت دولت است. 3 رکن اساسی برای تحقق مسئولیت مدنی کارکنان دولتتحقق ضرریکی از ارکان بدیهی مسئولیت مدنی این است که با تحقق سایر ارکان ضرر هم محقق شود، یعنی به لحاظ عمل اداره یا کارکنان آن ضرری متوجه شخصی گردد. ضرر را حقوق دانان نقص در اموال یا سلب و یا از دست رفتن منفعتی مسلم و یا لطمه به سلامت و حیثیت و یا عواطف شخص تعریف کردهاند. ضرر هم به دو نوع مادی و معنوی تقسیم میشود. فعل یا ترک فعل زیانبار | مسئولیت مدنی کارکنان دولتمسئولیت مدنی زمانی محقق میشود که به واسطه فعل یا ترک فعلی که شخصی مرتکب میشود ضرر مادی و معنوی متوجه دیگری گردد. بنابراین مسئولیت مدنی دولت نیز زمانی محقق میشود که سازمانهای دولتی و یا کارکنان آن به واسطه عملی که مرتکب میشوند زیانی به اشخاص وارد کنند و یا اینکه به دلیل عدم انجام وظائف قانونی از طرف آنها این زیان متوجه زیان دیده گردد. وجود رابطه علیت میان فعل زیانبار و ورود خسارتدر مسئولیت مدنی زیان دیده باید اثبات کند که فعل یا ترک فعل زیانبار دولت یا کارمند باعث ورود خسارت به وی گردیده است. البته باید توجه داشت در مواردی که قانون گذار تقصیر را مبنای مسئولیت مدنی قرار داده است زیان دیده باید برای تحقق مسئولیت مدنی شخص مخاطب، تقصیر وی را نیز اثبات کند ولی در مواردی که قانون گذار فرض تقصیر را مبنا قرار داده است پس نیازی به اثبات تقصیر نیست. در مواردی که نظریه بدون تقصیر مبنای مسئولیت مدنی قرار گرفته است صرف وجود رابطه علیت میان فعل زیانبار شخص مخاطب قانون گذار و ورود خسارت به زیان دیده برای تحقق مسئولیت مدنی کفایت میکند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مسئولیت مدنی دولت، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آمادهاند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون مسئولیت مدنی دولت پاسخ دهند.
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید. منبع : مسئولیت مدنی کارکنان دولت :: برچسبها: مسئولیت مدنی کارکنان دولت , :: بازدید از این مطلب : 852 نوشته شده توسط : vakiel
یکی از مواردی که از طریق آن کارمند به طور قهری از خدمت دولت خارج میشود مبحث فوت کارمند میباشد. در قانون استخدام کشوری میتوانیم احکامی را بیابیم که در خصوص فوت مستخدم در دوران خدمت و همچنین فوت مستخدم در دوران بازنشستگی مباحثی را مطرح کرده است که در ادامه به آن میپردازیم.
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید : بازماندگان شرایط دریافت مستمری مقدار مستمری بعد از فوت کارمند
وراث مستمری بگیربر اساس قانون وراث قانونی عبارتند از فرزندان و همسر دائمی و مادر و پدری که در کفالت متوفی بودند. به علاوه نوادگانی که پدرشان فوت و در کفالت مستخدم بودهاند که البته شرایطی را در خصوص آنها ذکر کرده است؛ این شرایط عبارتند از: فرزندان و نوادگانی که به آنها اشاره شد کمتر از ۲۰ سال داشته باشند مگر اینکه در دانشگاهها یا موسسات آموزشی عالی محصل باشند و تحصیل آنان مطابق مدارک ثبت شده باشد. در این صورت حقوق وظیفه آنها تا پایان ۲۵ سالگی خواهد بود و در پایان بیست و پنجمین سال قطع خواهد شد. فرزندان و نوادگان اناثفرزندان و نوادگان مونث به شرط این که ازدواج نکرده باشند تا ۲۰ سالگی از این حقوق بهرهمند هستند. همچنین اگر در یکی از دانشگاهها و موسسات آموزشی رسمی محصل باشند و تحصیل آنها توسط مدارک ثبت شده باشد و ازدواج نکرده باشند حقوق وظیفه آنها در پایان ۲۵ سالگی قطع خواهد شد و هم چنین مطابق قانون فرزندان اناث در صورت اینکه شغل نداشته باشند یا ازدواج نکرده باشند و فرزندان ذکور نیز تا ۲۰ سالگی در صورتی اشتغال به تحصیل دانشگاهی داشته باشند تا ۲۵ سالگی از کمک هزینه اولاد بیمه یا مستمری والدین خود برخوردار میگردند. بنابراین در میابیم که شرط سن برای فرزندان اناث حذف شده است. دیوان عدالت اداری رای داده است که ازدواج نکردن فرزندان اناث در زمان تقاضا اهمیت دارد. فرزندان اناث تا زمانی که ازدواج نکردهاند از این حق بهرهمندند. سایر افراد1. این مورد اختصاص دارد به مادر متوفی به شرط اینکه همسر نداشته باشد. 2. در این مورد اطلاق میشود به همسر دائمی متوفی. 3. این مورد نیز مربوط است به شوهری که از کار افتاده باشد و تحت کفالت همسر متوفی خود باشد. 4. و مورد آخر اختصاص دارد فرزندان و نوادگان ناقص العضو یا علیل متوفی که قادر به انجام کاری تا آخر عمر خود نمیباشند. میزان حقوق وظیفه وراث کارمند فوت شدهالف) میزان حقوق وظیفه وراث کارمندی که شاغل و بازنشسته بوده است به این شرح میباشد: اگر کارمندی رسمی باشد و فوت شود تفاوتی نمیکند که شاغل باشد یا بازنشسته یا از کار افتاده مطابق ماده ۶ قانون اصلاح پارهای از مقررات مربوط به حقوق بازنشستگی که مصوب سال ۱۳۷۹ است معدل تمامی حقوق و کسور دریافتی در دو سال آخر خدمت با اعمال آخرین ضریب حقوق سال بازنشستگی مبنای تعیین حقوق وظیفه خواهد بود و تمامی این حقوق بازنشستگی و وظیفه به وراث متعلق خواهد بود. همچنین نحوه تقسیم حقوق وظیفه میان وراث مطابق قانون مدنی انجام نمیشود بلکه به موجب ماده ۸۷ ق.آ.ک حقوق وظیفه میان وراث به مساوات تقسیم میشود. تبصره ۲ ماده ۶ قانون اصلاحی بیان میکند که اگر سهم یکی از وراث قطع شود به طور مساوی به سهام بقیه ورد اضافه خواهد شد. میزان حقوق وظیفه وراث کارمند از کار افتاده یا فوت شدهاگر از کار افتادگی کارمندی به علت وقوع حادثه در نتیجه کار میباشد یا به دلیل انجام وظیفه ناقص شود به طوری که دیگر نتواند کار کند تمام حقوق او به عنوان حقوق وظیفه در مورد وی برقرار میگردد و اگر مستخدمی که ذکر شد فوت کند تمام حقوق وظیفه او با رعایت شرایطی که در قانون بیان شده است به وراث قانونی او تعلق دارد. اما اگر از کار افتادگی مستخدم ناشی از انجام وظیفه او در طول انجام دادن کارش نباشد و سپس فوت کند چهار پنجم حقوق وظیفه او با رعایت شرایطی که در قانون بیان شده است به وراث تعلق میگیرد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص فوت کارمند، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آمادهاند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون فوت کارمند پاسخ دهند.
برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید. منبع : فوت کارمند :: برچسبها: بازماندگان واجد شرایط دریافت مستمری , :: بازدید از این مطلب : 1294 |
|
آرشیو مطالب آخرین مطالب پیوند های روزانه
مطالب تصادفی مطالب پربازدید چت باکس
تبادل لینک هوشمند پشتیبانی LoxBlog.Com
|