نوشته شده توسط : vakiel

یکی از حالاتی که کارمند می‌تواند از طریق آن از خدمت دولت خارج شود مبحث بازخرید می‌باشد. بازخرید به معنای پایان رابطه بین کارگر و کارفرما یا به عبارتی رابطه بین کارمند و اداره می‌باشد. بازخرید از طریق سه حالت محقق می‌شود. حالت اول عبارت است از بازخریدی که به تقاضای مستخدم یا همان کارمند باشد. حالت دوم عبارت است از بازخریدی که به عنوان مجازات اداری در نظر گرفته می‌شود و باز خرید سوم بازخریدی است که به اختیار دولت شکل می‌گیرد در ادامه به توضیح این سه حالت می‌پردازیم.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید : 

بازخرید خدمت کارمندان دولت

شرایط بازخرید کارمندان دولت 

مقررات بازخرید کارمندان دولت

 

 

 

 

 

 

باز‌خرید به تقاضای مستخدم

مطابق قانون شرکت‌ها و موسسات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و وزارتخانه‌ها و… می‌توانند مستخدمین رسمی یا ثابت یا دارای عناوین مشابه خود را (به استثنای مشمولان قانون کار و تامین اجتماعی) که دارای مشاغل غیر تخصصی هستند، از طریق درخواست کتبی خود آن‌ها و همچنین از طریق کسب موافقت بالاترین مقام دستگاه اجرایی به شرط این که سابقه خدمت آن‌ها از ۲۰ سال کمتر باشد بازخرید نمایند.

افرادی که به این شکل بازخرید می‌شوند مبلغی را دریافت می‌کنند که این مبلغ برابر است با ۴۵ روز حقوق و مزایای مستمر در برابر هر سال سابقه خدمت قابل قبول به علاوه کسور بازنشستگی یا حق بیمه پرداختی و همچنین حقوق مرخصی‌هایی که مستخدم در حالتی که استحقاق داشته، از آن‌ها استفاده نکرده است به او پرداخت خواهد شد.

مطالبی که بیان شد در خصوص مشاغل غیر تخصصی بود اما در خصوص مشاغل تخصصی باید بیان کرد که بازخرید مستخدم مستلزم درخواست کتبی او و همچنین موا‌فقت بالاترین مقام دستگاه اجرایی می‌باشد و در آخر هم باید به تصویب شورایی متشکل از نمایندگان تام الاختیار سازمان برنامه و بودجه و دبیر کل سازمان امور اداری و استخدامی کشور و دستگاه اجرایی مربوط برسد و در این صورت قابل اجرا خواهد بود.

بازخرید مستخدم به عنوان مجازت انضباطی

شرایطی که در خصوص این نوع از بازخرید مطرح است به این شرح است: در خصوص مستخدمین زن داشتن کمتر از ۲۰ سال خدمت دولتی در خصوص مستخدمین مرد داشتن کمتر از ۲۵ سال خدمت دولتی با پرداخت ۳۰ تا ۴۵ روز حقوق مبنای مربوط در قبال هر سال خدمت دولتی انجام می‌شود. به کارمندانی که در جریان بازخرید به عنوان مجازات امور انضباطی بازخرید می‌شوند کسور بازنشستگی و حقوق مرخصی‌های که استحقاق آن را داشتند ولی استفاده نکردند پرداخت می‌شود.

بازخرید توسط دولت

دستگاه‌های اجرایی در دو صورت می‌توانند کارمندان خود را بازخرید کنند. در حالت اول کارمند از کارمندان رسمی دستگاه اجرایی به شمار می‌رود و در عملکرد دچار ضعف و کاستی می‌باشد و در ارزیابی کارمندان این نتیجه مشخص می‌شود. اگر این ضعف و کاستی در سه سال متوالی یا چهار سال متناوب ادامه یابد این گروه از کارمندان بازخرید می‌شوند و این فرآیند مطابق آیین‌نامه‌ای است که هیئت وزیران تصویب کرده است.

در حالت دوم اگر مستخدم پس از یک سال از آمادگی به خدمت در دستگاه‌های اجرایی اشتغال نداشته باشد در صورتی که شرایط بازنشستگی را داشته باشد بازنشسته می‌شود و در غیر این صورت بازخرید می‌شود و در حالتی که بازخرید شود یک ماه و نیم حقوق مزایای مستمر به ازای هر سال سابقه به او پرداخت می‌شود.

خارج شدن از خدمت به عنوان مجازات

قانونی وجود دارد به نام قانون رسیدگی به تخلفات اداری. در این قانون مجازات‌های اداری بیان شده است. یکی از این مجازات‌ها عبارت است از خارج شدن مستخدم از دستگاه اجرایی به طور غیر ارادی که به شکل‌های مختلفی قابل بیان است. به عنوان مثال بازخرید اخراج و انفصال دائم و هم چنین مجازات‌هایی در قالب بازنشستگی.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص بازخرید کارمند، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون بازخرید کارمند پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

منبع : بازخرید خدمت کارمندان دولت



:: برچسب‌ها: بازخرید خدمت کارمندان دولت ,
:: بازدید از این مطلب : 757
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

منظور از حقوق آن دسته از امتیازاتی است کارمند مستحق دریافت آن می‌شود در صورتی که وظیفه خود را انجام دهد. حقوق کارمندان شامل حقوق و مزایای مادی و حقوق و مزایای غیر مادی می‌شود. حقوق و مزایای مادی در طول دوران خدمت یک کارمند به طور مستمر و منظم یا به طور نامنظم به او تعلق می‌گیرد. حقوق و مزایای غیر مادی شامل تامین رفاه حق استراحت و برخورداری از اوقات فراغت همچنین مرخصی‌ها می‌باشد که در ادامه به بررسی مفصل این مباحث می‌پردازیم.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید : 

حقوق و مزایای کارمندان

انواع مزایای قانونی کارمندان

مرخصی قانونی کارمندان

 

 

 

حقوق و مزایای مادی کارمندان

از جمله حقوق و مزایای مادی حقوق ماهانه‌ای است که به مستخدم تعلق دارد. کسر کردن حقوق و یا قطع کردن آن جز در مواردی که حکم قانونی یا تشخیص مرجع صالح وجود دارد ممنوع می‌باشد. آن چیزی که حقوق کارمندان را تعیین می‌کند تنها قانون می‌باشد. بنابراین کوچکترین تغییری در میزان حقوق بر عهده قانون‌گذار است و رضایت یا عدم رضایت مستخدم هیچ تاثیری در میزان حقوق ندارد. آن چیزی که ممکن است موجب افزایش حقوق شود اضافه کاری می‌باشد و نکته‌ای که همواره باید در تعیین میزان حقوق به آن توجه داشت این است که حقوق باید به اندازه کافی باشد که به حداقل نیازهای کارمند پاسخ دهد. حقوق کارمندان متناسب با پست سازمانی و وظایف و مسئولیت آن‌ها متفاوت است.

حقوق و مزایای غیر مادی کارمندان

هر کارمند به عنوان یک شخص و انسان مشمول حقوق مادی و معنوی می‌شود. در ادامه به بررسی پاره‌ای از حقوق معنوی می‌پردازیم. منظور از حقوق معنوی کرامت انسانی حرمت انسان و مواردی از این قبیل می‌باشد. نیازهای معنوی شخص در جایگاه و سمت کارمند می‌بایست مورد توجه کافی واقع شود. به عبارت دیگر یک کارمند باید در شغل خود امنیت شغلی داشته باشد و همچنین بتواند از حقوق شغلی خود دفاع کند. در این صورت می‌توان گفت که نیازهای غیر مادی او نیز مورد توجه واقع شده است. در ادامه به بررسی انواع حقوق غیر مادی مستخدم می‌پردازیم.

مرخصی‌ها

فلسفه ورود مرخصی در نهادهای اداری تمدید هوای کارمندان آن نهاد است و انواع متعددی را نیز در بر می‌گیرد که به شرح زیر می‌باشد.

مرخصی استحقاقی (سالیانه)

مطابق قانون، کارمندان در هر سال ۳۰ روز حق مرخصی دارند و در این مدت  از حقوق و مزایای مربوطه برخوردار می‌شوند و این مرخصی از اولین ماه خدمت آن‌ها به ایشان تعلق می‌گیرد و استفاده از آن منوط است به تقاضای کتبی کارمند و اعلام موافقت از سوی رئیس نهاد اداری. اگر رئیس نهاد اداری با درخواست مرخصی کارمند موافقت نکند موافقت با آن را موکول به زمان دیگری می‌کند و این عمل با توافق کارمند صورت می‌گیرد. این نکته حائز اهمیت است که نباید بیش از شش ماه فاصله وجود داشته باشد. اگر کارمند نتواند از این مرخصی استفاده کند این مرخصی برای او ذخیره می‌شود که در اینجا باید به این نکته اشاره کرد که در هر سال بیش از ۱۵ روز از مرخصی استحقاقی سالانه را نمی‌توان ذخیره نمود.

مرخصی استعلاجی

کارمندان می‌توانند در یک دستگاه اجرایی از طریق گواهی و تایید پزشک معتمد حداکثر از چهار ماه مرخصی استعلاجی در سال استفاده کنند اما در خصوص بیماری‌های صعب‌العلاج با تشخیص وزارت بهداشت حداکثر آن ۶ ماه قابل تمدید است. در خصوص مستخدمین زن موضوع مرخصی‌های بارداری مطرح می‌شود و مطابق قانون ترویج تغذیه شیر مادر و حمایت از مادران در دوران شیر‌دهی که مصوب سال ۱۳۷۴ است مرخصی بار‌داری و زایمان تا ۳ فرزند ۶ ماه می‌باشد. این نکته حائز اهمیت است که مطابق آیین‌نامه به خانم‌های کار‌مندی که در حال استفاده از مرخصی بدون حقوق هستند مرخصی بار‌داری تعلق نمی‌گیرد.

مرخصی بدون حقوق

کارمندان در نهاد اداری مطابق قانون می‌توانند حداکثر سه سال از مرخصی بدون حقوق استفاده کنند که این امر منوط است به موافقت دستگاه مربوطه. همچنین به این نکته باید اشاره شود که اگر درخواست مرخصی بدون حقوق برای ادامه تحصیل و کسب تخصص در رشته بود که ارتباط با شغل کارمند داشت این مدت تا دو سال افزایش می‌یابد. مرخصی بدون حقوق در مبحث بازنشستگی جزو سوابق خدمت محسوب نخواهد شد. همچنین الزامی وجود ندارد که پست کارمند فوق‌الذکر در زمانی که از مرخصی بدون حقوق خود استفاده می‌کند حفظ شود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص حقوق و مزایای کارمند، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون حقوق و مزایای کارمند پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

منبع : حقوق و مزایای کارمندان



:: برچسب‌ها: حقوق و مزایای کارمندان ,
:: بازدید از این مطلب : 707
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

زندگی مشترک مقوله‌ای بسیار پیچیده است و طرفین درگیر عقد ازدواج در برابر یکدیگر مسئولیت‌هایی به عهده دارند که برای موفق بودن رابطه زوجیت باید به این وظائف عمل کنند. نکته حائز اهمیت این است که پیش از ازدواج، زوجین باید آشنایی کاملی با این وظائف داشته باشند چرا که در صورت انجام صحیح این گونه از وظائف زناشویی، پایداری و آرامش رابطه زوجیت تأمین می‌شود. این وظائف در قانون و در اخلاق مصادیق متفاوتی دارند که به طور مفصل در ادامه به شرح آن‌ها می‌پردازیم. در این مقاله تاکید ما بر وظایف اخلاقی و قانونی شوهر در رابطه زوجیت است.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید : 

وظایف شوهر

وظایف شوهر نسبت به همسر

 تکالیف قانونی مرد در زندگی مشترک

 

وظایف قانونی شوهر

نفقه

در قانون مبلغی به عنوان نفقه برای زن پیش‌بینی شده است. میزان این مبلغ متناسب با نیاز زن متغیر می‌باشد. منظور از نیاز این است که او ساکن روستا است یا شهر، تحصیل کرده است یا خیر و … با توجه به این موارد دادگاه صالح برای زن نفقه تعیین می‌کند و مرد ملزم به پرداخت نفقه می‌باشد مگر در مواردی که قانون بیان کرده است.

به بیان دیگر مرد ملزم به برطرف کردن نیاز و احتیاجات زن در حد معمول است. برای مثال نیاز به خوراک پوشاک مسکن و…

دادگاه با توجه به احتیاجات زن و توان مالی مرد این میزان را تعیین می‌نماید. اگر مرد از پرداخت نفقه خودداری کند دادگاه به زن اجازه طلاق می‌دهد.

مهریه

مهر مبلغی است که از معمولا در ابتدای زندگی مشترک تعیین می‌شود و از  طرف مرد به زن پرداخت می‌شود. از دیگر وظائف مرد پرداخت مهریه زن در زمان مطالبه او می‌باشد. زوجه از زمان انعقاد عقد ازدواج مالک مهریه است. تعیین مهریه نیز از چند طریق برای زوجه در نظر گرفته می‌شود: اولین نوع تعیین مهریه در هنگام عقد نکاح است و دیگری بعد از عقد نکاح. به مهریه نوع اول، مهرالمسمی و به مهریه نوع دوم مهرالمثل می‌گویند. از انواع دیگر مهریه می‌توان به مهرالسنة، مهرالمتعه و… اشاره کرد.

نشوز

در قانون جمهوری اسلامی ایران، نشوز بیشتر در خصوص زنان به کار رفته است. نشوز به معنی عدم تمکین است و تمکین به معنای اطاعت می‌باشد. در خصوص مردان به طور صریح، این عنوان بیان نشده است. این در حالی است که هر دو یعنی زن و مرد به طور برابر، از وظایف و تکالیفی برخوردار هستند و در صورت عدم انجام آن‌ها در برابر قانون، مسئول محسوب می‌شوند. به طور مثال در خصوص نپرداختن نفقه در صورتی که مرد استطاعت مالی داشته باشد و زن نیز از او تمکین کند، در این حال زن می‌تواند از دادگاه درخواست کند تا شوهرش را ملزم به پرداخت نفقه کنند و همچنین در حالتی که مرد به دلیل عدم استطاعت مالی نفقه را نپردازد زن می‌تواند از آن به عنوان دلیل طلاق بهره ببرد.

سایر وظایف قانونی

علاوه بر موارد ذکر شده، مرد موظف است با زن رابطه جنسی برقرار نماید و با وی حسن اخلاق و رفتار داشته باشد.

وظایف دینی و اخلاقی شوهر

برای بررسی این عنوان بهترین منبع، روایات و احادیث هستند. در بسیاری از آیات و روایات به حسن معاشرت با همسر تاکید شده است.

با توجه به این احادیث در می‌یابیم که تکریم مقام زن در احادیث و روایات بسیار مورد تاکید واقع شده است. همچنین می‌توان به سایر نکات نیز اشاره کرد از جمله اینکه مرد باید در تمامی موارد خانواده خودش را اولویت قرار دهد و از رفتارهای خشونت‌آمیز به نحوی که خانواده را زیر فشار قرار دهد خودداری کند. وفاداری مرد به خانواده و همسرش از خصوصیات اخلاقی بسیار مهم است که نمی‌توان از اهمیت آن چشم پوشی نمود. این گونه خصوصیات اخلاقی باید از طریق آموزش برای زوج و زوجه نهادینه شوند تا آمار طلاق و جدایی کاهش یابد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص وظایف شوهر در زندگی مشترک، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون وظایف شوهر در زندگی مشترک پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

 

منبع :‌ وظایف شوهر نسبت به همسر



:: برچسب‌ها: وظایف شوهر نسبت به همسر ,
:: بازدید از این مطلب : 955
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

از سری حمایت‌های اجتماعی و قانونی که از کارگران به عمل می‌آید می‌توان به حق بیمه اشاره کرد که از طریق پرداخت مبلغ بیمه به سازمان تامین اجتماعی تامین می‌شود. در ادامه به بررسی تفصیلی حق‌بیمه کارگر و شرایط پرداخت و مطالبه آن از کارفرما می‌پردازیم.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید : 

حق بیمه کارگر

نحوه پرداخت بیمه کارگر

میزان بیمه کارگر

نحوه محاسبه بیمه کارگر

ضمانت عدم پرداخت بیمه کارگر

 

 

میزان حق بیمه کارگر و نحوه پرداخت آن

میزان حق بیمه به این شکل بیان شده است که با استناد به قانون تامین اجتماعی، حق بیمه کارگر 30% از حقوق او می‌باشد. 7% از این 30% را کارگری که بیمه شده می‌پردازد و 23% را کارفرما می‌پردازد. این پرداخت تحت عنوان حق بیمه کارگر به سازمان تامین اجتماعی ارائه می‌شود. در مقابل پرداخت این مبلغ کارگر مشمول امتیازاتی از این سازمان می‌شود. بنابراین سیاست سازمان تامین اجتماعی از این قرار است که متناسب با حقوق کارگر حق بیمه کارگر را دریافت می‌کند. در واقع دو ملاک وجود دارد:

1-حداقل حقوق کارگر

2- حداکثر حقوقی که مبنای کسر حق بیمه کارگر است. هر دو این ملاک‌ها در تعیین حق بیمه به یک میزان اهمیت دارند.

پرداخت حق بیمه اجباری است یا اختیاری ؟

شاید این سوال مطرح شود که آیا کارفرما ملزم به پرداخت حق‌ بیمه است یا خیر؟ در پاسخ باید به ماده 148 قانون کار و 36 قانون تامین اجتماعی اشاره کرد که در هر دو این مواد به این امر تصریح شده است که پرداخت حق‌ بیمه کارگر بر عهده کارفرما می‌باشد. بنابراین در صورت عدم پرداخت حق بیمه توسط کارفرما همان طور که پیشتر به آن اشاره شد با ضمانت اجرا روبه‌رو هستیم. نکته حائز اهمیت این است که اگر حق بیمه کارگر پرداخت نشود، این کارگر همچنان از امتیازات بیمه برخوردار می‌باشد.

پس کارفرما قانونا ملزم به پرداخت حق‌ بیمه کارگر می‌باشد و اگر پرداخت نکند چنانچه شکایتی مابین کارگر و کارفرما در مراجع قضایی مطرح شود دادگاه حکم به پرداخت آن خواهد داد.

ضمانت اجرای نپرداختن حق بیمه کارگر توسط کارفرما

کارفرما مطابق قانون وظیفه دارد لیستی تحت عنوان لیست بیمه تهیه کند و این لیست را به سازمان تامین اجتماعی ارسال کند و حق‌ بیمه کارگران را در موعد مقرر پرداخت کند. اگر این پرداخت حق‌ بیمه در موعد مقرر محقق نشود کارفرما با چهار نوع ضمانت اجرا روبه‌رو می‌شود:

1- ضمانت اجرای کیفری.

2- ضمانت اجرای حقوقی.

3- ضمانت اجرایی که در قانون کار تعیین شده.

4- ضمانت اجرایی که در قانون تامین اجتماعی تعیین شده.

در ادامه به بررسی این ضمانت اجراها به طور مفصل می‌پردازیم.

ضمانت اجرای کیفری

در ماده 148 قانون کار به این امر اشاره شده است که کارفرما ملزم است که کارگران را بیمه کند. همچنین در ماده 183 همین قانون به این نکته اشاره شده است که اگر خلاف ماده 148 عمل شود، به این معنا که کارفرما کارگران را بیمه نکند و از انجام این امر امتناع کند، علاوه بر اینکه کلیه حقوق کارگران تادیه می‌شود، دو تا ده برابر حق‌ بیمه و با در نظر گرفتن شرایط جریمه نقدی تعیین می‌شود.

ضمانت اجرایی که در قانون کار تعیین شده است

مبنای استناد ما در خصوص این نوع از ضمانت اجرا ماده 157 قانون کار می‌باشد، که مطابق این قانون هر گونه اختلافی بین کارفرما و کارگر یا کارآموز ایجاد شود در مرحله اول سعی بر سازش مستقیم بین کارفرما و کارگر یا کارآموز یا نماینده این اشخاص در شورای اسلامی کار می‌شود. در صورتی که شورای اسلامی کار نباشد از طریق انجمن صنفی کارگران مورد بررسی و حل و فصل قرار می‌گیرد و در آخر، یعنی در شرایطی که سازش صورت نگیرد، هیات‌های تشخیص و حل اختلاف به حل و فصل این گونه اختلافات می‌پردازند.

ضمانت اجرایی که در قانون تامین اجتماعی تعیین شده است

مطابق ماده 50 قانون تامین اجتماعی، مامورین اجرای سازمان تامین اجتماعی در خصوص وصول حق‌ بیمه کارگران از اختیاراتی برخوردار هستند.

ضمانت اجرای حقوقی

در ابتدا باید به این سوال پاسخ داد که چه کسانی می‌توانند و در واقع چه کسانی صلاحیت دارند که دعوی حقوقی اقامه کنند؟ در پاسخ باید به این نکته اشاره کرد که این گونه از دعاوی یعنی اقامه دعوی حقوقی تنها توسط اشخاصی است که از نتیجه‎ دعوی صاحب نفعی می‌شوند. در خصوص رابطه کارگر و کارفرما، مطالبه حق‌ بیمه کارگر توسط خود کارگر، خانواده او و سازمان تامین اجتماعی صورت می‌گیرد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص حق بیمه کارگر، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون حق بیمه کارگر پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

منبع : حق بیمه کارگر



:: برچسب‌ها: نحوه محاسبه بیمه کارگر ,
:: بازدید از این مطلب : 746
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

همان طور که می‌دانید به محض وقوع عقد زن موظف به تمکین از شوهر می‌باشد. تمکین به معنای اطاعت از شوهر در مسائل امور زندگی مشترک و همچنین تامین نیازهای جنسی مرد می‌باشد. در صورتی که زن از شوهر تمکین نکند، مرد می‌تواند با ارائه اظهارنامه عدم تمکین زن را به زندگی مشترک برگرداند. در ادامه یک نمونه اظهارنامه راجع به عدم تمکین زن می‌آوریم.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید : 

اظهارنامه عدم تمکین زن

نمونه اظهارنامه عدم تمکین

نحوه ارسال اظهارنامه عدم تمکین

 

 

 

عدم تمکین زن

عدم تمکین به معنای اطاعت نکردن و عدم ایفای وظایف زن در قبال شوهر می‌باشد. بنابراین زن باید از شوهر خود تمکین کرده و بدون اجازه او زندگی مشترک را ترک نکند. البته توجه داشته باشید که مواردی در قانون مطرح شده است که زن با وجود آن موارد مجاز به عدم تمکین از شوهر می‌باشد مانند بیماری زن یا مبتلا شدن مرد به بیماری‌های مقاربتی.

به زنی که از شوهر خود تمکین نکند و وظایف زناشویی خود را نسبت به شوهرش انجام ندهد ناشزه گفته می‌شود و به زن ناشزه هم نفقه تعلق نمی‌گیرد.

اظهارنامه عدم تمکین زن

با توجه به توضیحات بالا در صورتی که زوجه بدون وجود مانع مشروع (موارد مجاز عدم تمکین زن) و بدون اجازه همسر منزل مشترک خود را ترک کند، مرد می‌تواند با فرستادن یک اظهارنامه حقوقی به زن، وی را به زندگی مشترک برگرداند. در اینجا زن باید در مهلت مقرر به منزل برگردد اما اگر باز هم تمکین نکرد مرد می‌تواند با مراجعه به دادگاه دادخواست الزام به تمکین بدهد.

در اینجا حق نفقه زن ساقط شده و مرد می‌تواند از دادگاه اجازه ازدواج مجدد هم بگیرد.

نمونه اظهارنامه عدم تمکین زن

مخاطب محترم سرکار خانم . . . . . .
با عرض سلام
طبق ماده 156 قانون آیین دادرسی مدنی، موارد ذیل به طور رسمی و قانونی به شما ابلاغ می‌گردد:
با احترام به استحضار می‌رسد:

جنابعالی به استناد عقدنامه شماره …………… تنظیم شده در دفترخانه ازدواج شماره …………… شهرستان ………….. همسر شرعی و قانونی این جانب هستید. متأسفانه از تاریخ ………… الی ………… بدون داشتن دلیل موجه قانونی و همچنین کسب رضایت از این جانب اقدام به ترک منزل مشترک نموده‌اید. از آن جا که اختلافات خانوادگی تا حدود زیادی صرفا با تدبیر و تأمل و گذشت زوجین حل و فصل می‌گردد و قهر و کشمکش به جز افزودن بر میزان تنش و کدورت فی‌مابین هیچ چیز را به ارمغان نمی‌آورد؛ لذا از شما می‌خواهم تا ضمن بازگشت به منزل، موجبات پریشانی و تکدر خاطر شخص خود و خانواده را فراهم نیاورید. ضمناً چنانچه به فاصله گذشت یک هفته از تاریخ رویت این اظهارنامه تصمیم قطعی خود را جهت رجوع به منزل شوهر اتخاذ ننمایید، مطابق مقررات، ناشزه محسوب شده و از پرداخت نفقه محروم خواهید شد. 

نحوه ارسال

سابقا ارسال اظهارنامه بر روی فرم چاپی میسر بود و شخصا به فرد ابلاغ میشد اما امروزه ارسال اظهارنامه الکترونیکی شده است. شما با ثبت نام در سامانه ثنا قادر به ارسال اظهارنامه خواهید بود. پس از ثبت نام در سامانه به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کرده و اظهارنامه را به ثبت برسانید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص اظهارنامه عدم تمکین زن، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون اظهارنامه عدم تمکین زن پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

منبع : اظهارنامه عدم تمکین زن



:: برچسب‌ها: اظهارنامه عدم تمکین زن ,
:: بازدید از این مطلب : 894
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

آیا می‌دانید تمکین با نفقه چه ارتباطی با هم دارند؟ پرونده‌های بسیاری راجع به این موضوع در دادگاه‌ها مطرح می‌شوند، به همین جهت آشنایی با ارتباط تمکین و نفقه می‌تواند برای شما مفید باشد. همانطور که می‌دانید زن و شوهر پس از ازدواج با یکدیگر هر کدام دارای وظایف و تکالیفی در مقابل هم می‌باشند. یکی از آثار ازدواج تمکین می‌باشد. تمکین با نفقه ارتباط دارد که در ادامه به بررسی آن می‌پردازیم.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید : 

تمکین و نفقه

ارتباط تمکین با نفقه

تمکین و نفقه | ارتباط تمکین با نفقه چیست

 

 

 

 

تمکین

یکی از وظایفی که بعد از ازدواج بر عهده زن قرار می‌گیرد تمکین می‌باشد. تمکین به دو دسته عام و خاص تقسم می‌شود. تمکین عام به معنای اطاعت از شوهر در امور زندگی مشترک و تمکین خاص به معنای تامین نیازهای جنسی مرد می‌باشد.

در اصطلاح حقوقی و فقهی به زنی که بدون عذر موجه از شوهر خود در مسائل زندگی و روابط زناشویی تمکین و اطاعت نکند ناشزه گفته می‌شود.

البته توجه داشته باشید که مواردی وجود دارد که زن با وجود آن مجاز به عدم تمکین می‌باشد و در صورت عدم تمکین هم مشکلی پیش نمی‌آید مانند مبتلا شدن مرد به امراض مقاربتی، که در این صورت زن می‌تواند از شوهر خود تمکین خاص نکند.

نفقه | ارتباط تمکین و نفقه

یکی از حقوق مالی زن که به محض وقوع عقد برایش ایجاد می‌شود، نفقه می‌باشد و یکی از وظایف و تکالیفی که مرد به عهده دارد این است که نفقه زن و فرزندان خود را بپردازد. قانون گذار برای عدم پرداخت نفقه زن ضمانت اجراهای حقوقی و کیفری پیش‌بینی کرده است.

ارتباط تمکین و نفقه

طبق ماده 1108 قانون مدنی در صورتی که زوجه بدون وجود مانع مشرو‌ع از انجام وظایف زوجیت یعنی رابطه جنسی خودداری کند، به او نفقه تعلق نمی‌گیرد و حق نفقه وی ساقط می‌شود.

ساقط شدن حق نفقه زن به موجب عدم تمکین وی

بنابراین از این ماده نتیجه می‌گیریم که عدم تمکین از جانب زوجه موجب ساقط شدن حق نفقه وی می‌شود و در اینجا مرد الزامی به پرداخت نفقه ندارد.

نکته: در مواردی که زن مجاز به عدم تمکین بوده و این عدم تمکین وی به لحاظ قانونی مجاز بوده است، مرد نمی‌تواند به موجب عدم تمکین زن، نفقه پرداخت نکند زیرا زن به منظور وجود مانع مشروع تمکین نکرده است. مانند بیماری زن یا مبتلا شدن مرد به یکی از بیماری‌های مقاربتی.

نکته بعدی اینجاست که طبق قانون مدنی زن مجاز است تا وقتی که مهریه به او پرداخت نشده است از تمکین خودداری کند (اگر مهریه حال باشد). یعنی زن می‌تواند تا زمانی که مهریه خود را به طور کامل تماما دریافت نکرده از شوهر خود تمکین نکند. از نظر حقوقی به این حق، حق حبس گفته می‌شود که در این صورت مرد همچنان وظیفه دارد که نفقه زن را بپردازد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص ارتباط تمکین‌ و‌ نفقه، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون ارتباط تمکین‌ و‌ نفقه پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

منبع : تمکین و نفقه



:: برچسب‌ها: ارتباط تمکین با نفقه ,
:: بازدید از این مطلب : 792
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 5 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

آیا می‌دانید که ارتباط عدم تمکین زن و مهریه به چه شکل است؟ آیا عدم تمکین زن باعث می‌شود که مهریه از بین برود؟ هنگامی که زوجین با یکدیگر ازدواج می‌کنند هر کدام از آن‌ها تکالیف و وظایفی را در قبال هم بر عهده می‌گیرند. یکی از حقوق مالی زن مهریه بوده که به محض وقوع عقد زن مالک آن می‌شود و هر زمانی که خواست می‌تواند آن را مطالبه کند. در ادامه به بررسی ارتباط عدم تمکین زوجه و مهریه و پاسخ به سوال اول می‌پردازیم.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید :

عدم تمکین زوجه و مهریه

 عدم تمکین زن و ندادن مهریه

ارتباط تمکین و مهریه

 

 

عدم تمکین

عدم تمکین به معنای انجام ندادن و عدم انجام وظایف و تکالیف هر یک از زوجین نسبت به هم می‌باشد. در اینجا راجع به عدم تمکین زن صحبت می‌کنیم. به زبان ساده عدم تمکین زن به معنای عدم اطاعت از شوهر در امور زندگی مشترک و روابط زناشویی می‌باشد.

مهریه

طبق ماده 1082 قانون مدنی، به محض وقوع عقد زن مالک مهر شده و این اختیار را دارد که هر تصرفی در آن بکند. این ماده نشان دهنده آن است که زن می‌تواند هر زمانی که خواست اقدام به مطالبه مهریه خود کند. مهریه به دو نوع مهریه عندالمطالبه و مهریه عندالاستطاعه تقسیم می‌شود.

مهریه عندالمطالبه به این معنا می‌باشد که به محض اینکه زن مهریه خود را مطالبه کند مرد موظف است که آن را پرداخت نماید. مهریه عندالاستطاعه به این صورت می‌باشد که زن هنگامی می‌تواند مهریه خود را بگیرد که مرد توانایی مالی برای پرداخت آن به زن را داشته باشد.

عدم تمکین زوجه و مهریه

همانطور که می‌دانید پرداخت مهریه از جانب مرد یکی از وظایف او می‌باشد. در پاسخ به سوال اول اینکه آیا عدم تمکین زوجه باعث می‌شود که مهریه زن از بین برود یا خیر، باید بگوییم خیر. زیرا عدم تمکین زوجه و مهریه هیچ ارتباطی با یکدیگر نداشته و در هر صورت مهریه به زن تعلق می‌گیرد.

بنابراین عدم تمکین زوجه تنها باعث از بین رفتن حق نفقه می‌شود و مهریه همچنان باقی می‌ماند. به زبان ساده در واقع می‌توان گفت هیچ امری نمی‌تواند ذره‌ای خلل بر مهریه زن وارد سازد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص عدم تمکین‌ زوجه و مهریه، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون عدم تمکین‌ زوجه و مهریه پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

منبع : عدم تمکین زوجه و مهریه

 


:: برچسب‌ها: عدم تمکین زوجه و مهریه ,
:: بازدید از این مطلب : 831
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 4 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

آیا می‌دانید تمکین به چه معناست و موارد موجه عدم تمکین زوجه کدامند ؟هنگامی که زن و شوهر با هم ازدواج می‌کنند در مقابل یکدیگر وظایفی را عهده‌دار می‌شوند که یکی از این وظایف تمکین می‌باشد. در واقع می‌توان گفت تمکین یکی از آثار ازدواج محسوب می‌شود. مواردی وجود دارند که اگر زن تمکین نکند ناشزه محسوب نشده و همچنان نفقه به زن تعلق می‌گیرد. در ادامه به بررسی این موارد و در واقع به پاسخ سوال در چه مواردی زن مجاز به عدم تمکین می‌باشد می‌پردازیم.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید : 

موارد مجاز عدم تمکین زن

موارد مجاز عدم تمکین زوجه

عدم تمکین زن در چه مواردی مجاز است

عدم تمکین زوجه در جه مواردی مجاز است

 

تمکین |موارد موجه عدم تمکین زوجه

همانطور که در بالا توضیح دادیم یکی از آثار ازدواج تمکین می‌باشد. به لحاظ عرفی معمولا واژه تمکین را برای زنان به کار می‌برند. ولی این بدین معنا نیست که مرد نباید از همسر خود تمکین کند. تمکین به دو دسته تمکین عام و تمکین خاص تقسیم می‌شود.

تمکین عام

تمکین عام به معنای این می‌باشد که زوجه وظایف خود را نسبت به زوج انجام دهد و از همسر خود در حدود و چارچوبی که قانون تعیین کرده اطاعت کند. برای مثال خارج نشدن از منزل بدون اجازه از همسر.

تمکین خاص

منظور از تمکین خاص روابط زناشویی بوده و به زبان ساده‌تر به معنای تامین نیازهای جنسی مرد می‌باشد.

عدم تمکین | موارد موجه عدم تمکین زوجه

با توجه به تعاریف بالا عدم تمکین به معنای عدم انجام و ایفای هر یک از وظایف و تکالیف میان زن و شوهر می‌باشد. عدم تمکین برای زن و مرد نتایج مختلفی دارد که یکی از آن‌ها برای زن می‌تواند این باشد که حق نفقه او ساقط می‌شود.

بنابراین در صورتی که هر یک از زن و شوهر وظایف خود را در قبال یکدیگر انجام ندهند نشوز کرده‌اند.

در چه مواردی زن مجاز به عدم تمکین می‌باشد ؟

انتخاب محل زندگی توسط زوجه |موارد موجه عدم تمکین زوجه

طبق ماده 1114 قانون مدنی اگر حق سکونت به زن داده شده باشد زن می‌تواند از زندگی کردن با شوهر در منزلی که مرد تعیین می‌کند خودداری کند. اما این باعث نمی‌شود که زن در مسائل زناشویی از همسر خود تمکین نکند.

مبتلا شدن مرد به امراض مقاربتی و جنسی مجوز عدم تمکین زن |موارد موجه عدم تمکین زوجه

طبق ماده 1127 قانون مدنی اگر شوهر پس از عقد به یکی از امراض مقاربتی و جنسی بیمار گردد زن این حق را دارد که از نزدیکی با وی خودداری کند. توجه داشته باشید که این عدم نزدیکی مانع از حق نفقه برای زن نخواهد بود. بنابراین زن تا جایی که از سرایت این بیماری در امان بماند می‌تواند از نزدیکی خودداری کند.

بیماری زن مجوز عدم تمکین زن | موارد موجه عدم تمکین زوجه

در صورتی که زن بیمار باشد هم می‌تواند تمکین نکند. البته در قانون بعضی از بیماری‌ها برای زن نام برده شده که زن در صورت داشتن این بیماری‌ها مجوزی قانونی و مشروع برای عدم تمکین خاص دارد.

نکته: در صورت عادت ماهیانه هم زن می‌تواند از تمکین خودداری کند.

داشتن ضرر مالی و جانی |موارد موجه عدم تمکین زوجه

طبق ماده 1115 قانون مدنی در صورتی که زندگی در منزل مشترک با مرد برای زن خوف جانی و مالی یا شرافتی داشته باشد زن می‌تواند مسکن دیگری تهیه کرده و به آن جا رود. هنگامی که این ضرر برای دادگاه هم اثبات شود، دادگاه حکم بازگشت زن به خانه مرد را نخواهد داد. البته توجه داشته باشید که در این صورت هم زن همچنان دارای حق نفقه می‌باشد.

حق حبس | موارد موجه عدم تمکین زوجه

به موجب ماده 1085 قانون مدنی زن می‌تواند تا مهریه خود را به طور کامل دریافت نکرده از شوهر خود تمکین خاص نکند.

ماده 1085 قانون مدنی مقرر می‌دارد زن این اجازه را دارد تا زمانی که مهر به او پرداخت نشده از انجام وظایف خود در قبال شوهر خودداری کند مشروط بر اینکه مهر او حال باشد و این خودداری حق نفقه زن را از بین نمی‌برد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص موارد مجاز عدم تمکین زن، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون موارد مجاز عدم تمکین زن پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

منبع : موارد مجاز عدم تمکین زن

 


:: برچسب‌ها: عدم تمکین زوجه در جه مواردی مجاز است ,
:: بازدید از این مطلب : 597
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 4 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

در این مقاله قصد داریم در خصوص طلاق و مراحل آن صحبت کنیم. بر اساس مقرراتی که در فقه آمده است و همچنین مواد قانون مدنی اختیار طلاق یا به عبارت دیگر حق طلاق به مرد تعلق دارد و مرد می‌تواند با رعایت شرایطی زن را طلاق دهد منظور از رعایت شرایط، پرداخت حقوق مالی زوجه و طی کردن مراحل قانونی طلاق است و در این راستا تفاوتی نمی‌کند که زن موافق طلاق باشد یا خیر. زن نیز در صورتی که برای طلاق گرفتن دلیل موجهی داشته باشد و بتواند آن دلیل را در محضر دادگاه ثابت کند می‌تواند از همسر خود جدا شود. در مواردی نیز طلاق به صورت توافقی صورت می‌گیرد. همچنین این امکان وجود دارد که زن از حق طلاق برخوردار باشد. در ادامه به بررسی مراحل درخواست طلاق می‌پردازیم.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید :

درخواست طلاق

مراحل درخواست طلاق

فرایند درخواست طلاق

 

 

 

 

 مراحل درخواست‌ طلاق از سوی زوجه

زوجه و یا وکیل او باید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنند و دادخواست مربوطه را ثبت نمایند. دادگاه صالح به رسیدگی دادگاه خانواده است زوجه می‌تواند به دادگاه محل سکونت خود و یا محل اقامت همسرش مراجعه کند.

بعد از ارائه دادخواست به دادگاه، دادگاه اول یا همان دادگاه بدوی حکمی را صادر می‌کند که ممکن است مورد اعتراض زوج و یا زوجه قرار گیرد. در این صورت هر دو آن‌ها ظرف مدت بیست روز می‌توانند تجدیدنظرخواهی کنند و در این حالت در مرحله دوم پرونده آن‌ها به دادگاه تجدیدنظرخواهی استان فرستاده می‌شود. بعد از صادر شدن رای از سوی دادگاه تجدیدنظر هر کدام از زوج و یا زوجه این امکان را دارند که ظرف مدت ۲۰ روز فرجام خواهی کنند. در صورتی که این درخواست از سوی آن‌ها مطرح شود پرونده به منظور فرجام خواهی به دیوان عالی کشور ارسال می‌گردد.

با توجه به اینکه این نوع از دعاوی خانوادگی پیچیدگی‌های خاص خود را دارد و نیازمند اطلاعات کافی و آشنایی با رویه دادگاه‌ها می‌باشد بهتر است که در این مسیر از تجارب یک وکیل متخصص استفاده شود.

مراحل درخواست طلاق از سوی زوج

مطابق مقررات فقهی و مواد قانون مدنی حق طلاق با مرد است و رضایت و یا عدم رضایت زن تاثیری در نتیجه نخواهد داشت. همچنین مراحل طلاق در صورت درخواست زوج مانند مراحل طلاق در صورت درخواست زوجه می‌باشد. به عبارت دیگر سه مرحله را باید در نظر بگیریم مرحله بدوی، مرحله تجدیدنظر و مرحله فرجام خواهی در دیوان.

در صورتی که زن رضایت نداشته باشد همان طور که گفته شد تاثیری در نتیجه نخواهد داشت اما ممکن است سبب طولانی شدن این فرایند شود.

بعد از پایان مراحل ذکر شده، دادگاه صالح رأی‌ای را تحت عنوان گواهی عدم امکان سازش صادر می‌کند.

زوج به مدت سه ماه فرصت دارد تا بر اساس گواهی عدم امکان سازش به دفترخانه رسمی طلاق مراجعه کند و رای دادگاه را اجرا نماید و در صورتی که رای دادگاه در این مدت اجرا نشود دیگر اعتبار نخواهد داشت.

طلاق رجعی و بائن

زمانی که مرد درخواست طلاق را مطرح می‌کند نوع طلاقی که با آن روبه‌رو هستیم طلاق رجعی نام دارد. به عبارت دیگر اگر مرد در مدت سه ماه به زوجه رجوع کند در این صورت طلاق منتفی می‌شود. اما در صورتی که زوجه یائسه و یا باکره باشد نوع طلاق، طلاق بائن است و در این نوع از طلاق  دیگر امکان رجوع به زوجه وجود ندارد.

در خصوص مهریه لازم است به این نکته اشاره کنیم که صرف نظر از اینکه درخواست طلاق از سوی مرد باشد یا زن، مهریه از بین نمی‌رود تنها در صورتی که رابطه زناشویی بین زوج و زوجه برقرار نشده باشد یک دوم مهریه برای زوجه در نظر گرفته می‌شود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص درخواست طلاق، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون درخواست طلاق پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

منبع : درخواست طلاق

 


:: برچسب‌ها: درخواست طلاق ,
:: بازدید از این مطلب : 836
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 4 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مدارک لازم گواهی عدم سوء پیشینه کدامند ؟ سوء پیشینه به معنای این می‌باشد که شخص مرتکب جرمی شده است. به زبان ساده‌تر اشخاص با مرتکب شدن بعضی جرائم دارای سوء پیشینه یا سوء سابقه می‌شوند. بنابراین زمانی که شخصی مرتکب جرائمی بشود که قانون‌گذار در قانون نام برده و مجازات آن هم اعمال بشود، در سابقه کیفری فرد ثبت می‌شود. گاهی اوقات شخصی قصد استخدام شدن در جایی را دارد و کارفرما از او گواهی عدم سوء پیشینه تقاضا می‌کند. در ادامه به بررسی چگونگی دریافت گواهی عدم سوء‌ پیشینه می‌پردازیم.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید 

نحوه دریافت گواهی عدم سوء پیشینه

مدارک لازم دریافت گواهی عدم سوء پیشینه

مدارک لازم گواهی عدم سوء پیشینه

دریافت گواهی عدم سوء پیشینه

 

گواهی عدم سوء پیشینه

در گواهی عدم‌ سوء‌ پیشینه همانطور که از نامش پیداست سابقه کیفری افراد لحاظ می‌شود. بدین معنا که اگر فرد فعلی انجام دهد که آن فعل در قانون جرم شناخته شده و برای آن جرم مجازات هم تعیین شده باشد و همچنین حکم قطعی هم صادر شده باشد، جرم در سابقه کیفری فرد درج می‌گردد و نکته مهم اینجاست که این جرم باید از جرایمی باشد که موجب درج در سوء پیشینه و محروم شدن شخص مرتکب از حقوق اجتماعی باشد.

اگر بخواهیم مطالب گفته شده را یک بار به زبان ساده توضیح دهیم این طور می‌شود که مواردی در سابقه افراد ثبت می‌شود که فرد مرتکب جرم خاصی شده باشد که قانون گذار در قانون از آن نام برده است.

دریافت گواهی عدم سوء پیشینه

برای دریافت این گواهی از دو طریق می‌توان اقدام نمود: اول اینکه از طریق مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی یا پلیس به اضافه 10، دوم اینکه از طریق سامانه ثنا.

در این ادامه به توضیح روش اول می‌پردازیم.

مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی یا پلیس به اضافه 10

با انتخاب این روش فرد با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی یا پلیس به اضافه 10 به صورت حضوری مراجعه کرده و با پرداخت هزینه صدور گواهی درخواست خود را برای دریافت گواهی عدم سوء پیشینه ثبت می‌نماید. گواهی در همان روز صادر نمی‌گردد بلکه بعدا از طریق پست به دست متقاضی می‌رسد.

مدارک لازم گواهی عدم سوء پیشینه

البته برای درخواست گواهی عدم سوء پیشینه همراه داشتن مدارکی از جمله اصل شناسنامه، اصل کارت ملی متقاضی، عکس بیومتریک با مشخصات خاص، معرفی نامه از محل کار یا تکمیل کردن فرم درخواست و کد پستی ده رقمی لازم است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص گرفتن گواهی عدم سوء پیشینه، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون گرفتن گواهی عدم سوء پیشینه پاسخ دهند. 

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

منبع : 

دریافت گواهی عدم سوء پیشینه



:: برچسب‌ها: مدارک لازم دریافت گواهی عدم سوء پیشینه ,
:: بازدید از این مطلب : 849
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 مهر 1399 | نظرات ()