نوشته شده توسط : vakiel

هنگامی که یک شخص فوت می‌کند، از ماترک اموال وی ابتدا دیون باقی مانده پرداخت می‌گردد. پس از تسویه دیونی مثل طلب طلبکاران یا مهریه، وراث متوفی می‌توانند برای تقسیم ارث اقدام نمایند.  همان‌طور که تقسیم کردن ارث یک عمل قانونی و حقوقی است؛ تعیین وراث متوفی نیز بر عهده‌ی قانون مدنی است. همه ما می‌دانیم هنگام تقسیم ارث در مرحله اول فرزندان و همسر و پدر و مادر قرار دارند. در این مقاله به توضیح مختصر شرایطی و نحوه تقسیم ارث از برادر می‌پردازیم. برای اطلاع از نحوه انحصار وراثت کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی در زمینه انحصار وراثت می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: ارث از برادر

چه زمانی از برادر ارث می‌بریم ؟

ارث بردن از برادر زمانی اتفاق می‌افتد که در طبقه اول وراث متوفی کسی نباشد که در این صورت اموال متوفی به پدربزرگ، مادربزرگ و خواهر و برادرش می‌رسد. قانون مدنی حسب ماده 862 بستگان و وراث متوفی را در سه دسته، طبقه‌بندی می‌کند که این طبقات نیز درجاتی دارند.

طبقه اول وراث، پدر و مادر و اولاد و نوه‌ها، طبقه دوم، اجداد، برادر و خواهر و فرزندان آن‌ها و طبقه سوم، عمو، عمه، خاله، دایی و فرزندان آن‌ها قرار می‌گیرند. براساس همین قانون تا زمانی که افراد طبقه‌های بالاتر در قید حیات باشند ارث به طبقه‌های بعدی نمی‌رسد. در ماده 863 قانون مدنی آمده است: « وراث طبقه بعد، وقتی ارث می‌برند که از وارثین طبقه قبل کسی نباشد.». همچنین اگر در طبقه دوم تنها یکی از اجداد یا تنها یکی از خواهران و برادران زنده باشد ماترک باقی مانده متوفی به او می‌رسد. برای آشنایی بیشتر با طبقات ارث کلیک کنید.

ماده 862 قانون مدنی

قانون مدنی در ماده 862 خود طبقات وراث را به این صورت بیان می‌کند: «طبقه اول: پدر و مادر، اولاد و اولاد اولاد (نوه)؛ درجه اول: پدر و مادر و اولاد متوفی، درجه دوم: اولاد اولاد (نوه‌ها)، درجه سوم: اولاد اولاد اولاد (نبیره‌ها). طبقه دوم: اجداد (پدربزرگ و مادربزرگ) و برادر و خواهر و اولاد آن‌ها؛ درجه اول: جد (پدر پدر و پدر مادر) و جده (مادر پدر و مادر مادر) و برادر و خواهر، درجه دوم: پدر جد و مادر جد و پدر جده و مادر جده و فرزندان برادر و خواهر. طبقه سوم: عمات (عمه) و عمام (عمو) و اخوان (دایی) و خالات (خاله) و اولاد آن‌ها: 1- عمو و عمه و خاله و دایی (درجه اول) و اولاد آن‌ها (درجه دوم)؛ 2- عمو و عمه و خاله و دایی پدر و مادر (درجه اول) و فرزندان آن‌ها (درجه دوم)»

تقسیم ارث برادر متاهل

اگر مردی متأهل باشد هنگام تقسیم ارث وی دو فرض مطرح می‌گردد که طبق این فروض سهم زوجه از اموال همسر متفاوت خواهد بود:

  1. فرض اول در وجود فرزند است که در این صورت زوجه یک هشتم اموال را به ارث می‌برد.
  2. فرض دوم در نبود فرزند است که در این صورت زوجه یک چهارم اموال متوفی را به ارث می‌برد.

برخلاف تقسیم ارث در طبقات یاد شده، سهم زوجه معطوف به نبود افراد در طبقات دیگر نیست. به عبارتی با فرض وجود هر یک از طبقات، زوجه از همسرش ارث می‌برد. بنابراین طبق قانون این نسبت سهم‌الارث زوجه تنها با وجود یا نبود فرزند تغییر می‌کند و در مقایسه با سایر وراث ثابت است. مابقی اموال مرد بدون فرزند به سایر اقوام نسبی (بر اساس ترتیب طبقات) خواهد رسید.

مقصود از برادر ابوینی، ابی و امی چیست ؟

اگر شما برادر یا خواهری داشته باشید که هم از مادر و هم از پدر مشترک هستید در این صورت به این برادران و خواهران ابوینی می‌گویند. حال اگر خواهر و برادر شما تنها از پدر مشترک باشند در این صورت اصطلاحی این خواهر و برادر ابی هستند. همچنین اگر خواهر و برادری دارید که از طرف مادر مشترک باشید به این خواهر و برادر نیز اصطلاحاً امی می‌گویند. هنگام تقسیم ارث برادر میان خواهران و برادران ابوینی و ابی و امی تفاوت وجود دارد و سهم هر یک از آن‌ها متفاوت است.

ارث بردن از برادر ابوینی، ابی و امی

در صورتی که برادر فوت شده تنها یک خواهر یا تنها یک برادر ابوینی داشته باشد تمام ارث به او می‌رسد و در صورتی که چند خواهر یا چند برادر ابوینی داشته باشد ارث میان آن‌ها به تساوی تقسیم می‌شود. اما اگر هم برادر و هم خواهر ابوینی داشته باشد ارث میان آن‌ها با نسبت دو به یک تقسیم می‌شود که در این صورت به برادران ابوینی دو برابر خواهران ابوینی ارث می‌رسد.

وقتی متوفی اخوه (خواهر و برادر) ابوینی داشته باشد برادر و خواهر ابی وی ارث نمی‌برند. در صورت نبود اخوه ابوینی اخوه ابی سهم‌الارث آن‌ها را دریافت می‌کند. تقسیم ارث میان اخوه ابی یا به عبارتی برادر و خواهری که از پدر مشترک‌اند، به همان صورت اخوه ابوینی است یعنی به برادران دو برابر خواهران ارث می‌رسد.

حال در صورتی که برادر فوت شده اخوه امی داشته باشد یعنی خواهر و برادر از مادر مشترک باشند، هیچ کدام از اخوه ابوینی و اخوه ابی موجب محرومیت آن‌ها از ارث نمی‌شوند. همچنین هنگام تقسیم ارث، سهم‌الارث آن‌ها به تساوی میان خواهران و برادران امی تقسیم می‌شود و قاعده دو به یک در اینجا اعمال نمی‌شود. در فرضی که متوفی هم اخوه ابوینی یا ابی داشته باشد و هم اخوه امی در این حالت نسبت تقسیم سهم‌الارث بدین صورت است:

  1. اگر برادر و خواهر امی فقط یکی باشند سهم‌الارث او یک ششم از ماترک است و باقی برای اخوه ابوینی یا ابی است که مطابق شرایط تعریف شده تقسیم می‌گردد.
  2. اگر اخوه امی چند نفر باشند سهم‌الارث آن‌ها یک سوم از ماترک متوفی است و همان‌طور که گفته شد میان آن‌ها به تساوی تقسیم می‌شود. مابقی ماترک نیز برای اخوه ابوینی یا ابی است.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

سؤالات متداول

چه زمانی از برادر ارث می‌بریم ؟

ارث بردن از برادر زمانی اتفاق می‌افتد در طبقه اول وراث متوفی کسی نباشد که در این صورت اموال متوفی به پدربزرگ، مادربزرگ و خواهر و برادرش می‌رسد.

منظور برادر و خواهر ابوینی و ابی و امی چیست ؟

به برادر یا خواهری که هم از مادر و هم از پدر مشترک‌اند ابوینی می‌گویند. و به خواهر و برادری که از پدر مشترک باشند ابی می‌گویند. همچنین خواهر و برادری که تنها از طرف مادر مشترک باشند به آن‌ها امی می‌گویند.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: ارث از برادر



:: برچسب‌ها: ارث از برادر ,
:: بازدید از این مطلب : 243
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 16 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

 

ارائه وام با جواز کسب یکی ازخدماتی است که دارندگان پروانه کسب می‌توانند از آن بهره مند شوند. گاهی کسبه به علت مشکلات مالی وارد آمده به کسب و کارشان مجبور به دریافت وام از روش‌های گوناگون می‌شوند. البته ممکن است مراحل اخذ وام و بازپرداخت آن کمی سخت و پیچیده باشد. اما بعد از آشنایی با روش‌های مختلف دریافت وام و با انتخاب صحیح روش دریافت وام، دریافت کننده می‌تواند از آن سود ببرد. پرسش این است که آیا افراد دارای واحد صنفی می‌توانند با استفاده از پروانه و جواز کسب خود اقدام به دریافت وام نمایند. اگر هنوز مجوز ندارید، برای دریافت جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: وام با جواز کسب

دریافت وام با جواز کسب

جواز کسب و یا پروانه کسب یک سند قانونی محسوب می‌شود که به واسطه آن افراد می‌توانند حرفه و کسب و کار مورد نظر خود را به عنوان یک واحد صنفی قانونی راه اندازی نمایند. این جوازهای کسب در اصناف مختلف به صورت دائمی و یا به صورت موقت صادر می‌گردد. حال پرسش این است آیا دارنده جواز کسب می‌تواند برای توسعه واحد صنفی خود یا از میان برداشتن موانع و حل کردن مشکلات مالی همین واحد صنفی، از این جواز برای دریافت وام در بانک‌ها استفاده کند؟

بانک‌ها و مؤسسات مالی برای صاحبان مشاغل و افراد صنفی تسهیلاتی را در نظر گرفته‌اند که با به ضمانت گذاشتن جواز کسب افراد صنفی امکان دریافت این تسهیلات را خواهد داشت. در واقع این تسهیلات برای افراد صنفی یک نوع بسته حمایتی می‌باشد که با هدف رونق یافتن کسب و کارها و همچنین افزایش میزان صادرات به افراد صنفی و دارندگان جواز کسب داده می‌شود. در مورد میزان مبلغی که واحدهای صنفی می‌توانند با جواز کسب خود وام دریافت کنند دستورالعمل‌های مختلفی وجود دارد. اصلی‌ترین و تعیین‌کننده‌ترین عامل در مشخص کردن مقدار مبلغ وام در واقع میزان اعتبار و توان فرد صنفی در بازپرداخت اقساط وام می‌باشد.

جوازکسب به عنوان ضمانت

نکته مهم و قابل توجه این است که به خود جواز کسب وام تعلق نمی‌گیرد، بلکه جواز کسب افراد صنفی در واقع به عنوان ضمانت در دست بانک خواهد بود. شما به عنوان یک فرد صنفی می‌توانید از جواز کسب خود به عنوان ضامن استفاده نمایید. هرچند در مواردی بانک‌ها با وجود جواز کسب باز هم از درخواست کننده وام آوردن ضامن معتبر دیگری را تقاضا می‌کنند. لذا بسیار اهمیت دارد که شما پیش از دریافت وام ابتدا از شرایط و مراحل دریافت وام با استفاده از جواز کسب به‌خوبی آگاه شوید.

مراحل و شرایط دریافت وام با استفاده از پروانه کسب

افراد متقاضی دریافت وام ابتدا باید درخواست خود را در بانک مورد نظر خود ثبت نمایند. سپس فرد صنفی متقاضی باید در سامانه ایرانیان اصناف تقاضای خود را ثبت نام کرده و کد رهگیری دریافت نمایند. با استفاده از این کد رهگیری متقاضی می‌تواند از وضعیت وام درخواستی خود اطلاع پیدا کند.

در مرحله بعدی فرد متقاضی باید منتظر بماند تا بانک نوع فعالیت و میزان تجربه و سرمایه پیش‌بینی شده متقاضی را و همچنین میزان مبلغ فروش و سود واحد صنفی را بررسی کند. اگر فرد متقاضی وام، خوش حساب بوده باشد یعنی در زمان پرداخت اقساط، سایر تسهیلات دریافتی خود را در موعد مقرر پرداخت کرده باشد در این صورت بانک در مدت دو هفته وام مورد نظر را به متقاضی تعلق می‌دهد.

نکته مهم در زمان تقاضای وام در بانک این است که متقاضی باید در بانک مورد نظر حساب جاری داشته باشد و این حساب باید حساب در گردش باشد که یعنی حساب باید مدتی کار کند. چرا که این مسئله برای بانک بسیار مهم است که فرد در بانک مورد نظر اقدامات مالی انجام داده باشد و در واقع این اقدامات مالی نشان دهنده اعتبار فرد در نزد بانک می‌باشد.

یک نکته دیگر در مواجه با بانک برای درخواست وام این است که برخی از بانک‌ها از ارائه وام با ضمانت جواز کسب خود‌داری می‌نمایند. در این صورت متقاضی می‌تواند به اتحادیه صنف مورد نظر خود مراجعه کند و از این راه دریافت وام تسهیلاتی خود را پیگیری نماید.

مدارک لازم برای دریافت وام با جواز کسب

  1. تحویل درخواست نامه وام به اتحادیه صنفی مورد نظر.
  2. پروانه کسب و مجوز‌های صنعتی لازم و معتبر.
  3. اصل و کپی مدارک شناسایی نظیر شناسنامه.
  4. سند مالکیت و یا اجاره‌نامه محل واحد صنفی.
  5. ارائه اظهارنامه مالیاتی.
  6. در صورتی که واحد کسبی یک شرکت است ارائه اساسنامه، کپی شناسنامه مدیران شرکت، اظهارنامه ثبت شرکت، روزنامه رسمی شرکت، آگهی تاسیس و… لازم است.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

آیا امکان دریافت وام با استفاده از جواز کسب وجود دارد ؟

بله بانک‌ها و مؤسسات مالی برای صاحبان مشاغل و افراد صنفی تسهیلاتی را در نظر گرفته‌اند که با به ضمانت گذاشتن جواز کسب افراد صنفی امکان دریافت این تسهیلات را خواهد داشت.

میزان مبلغ وام اعطایی با استفاده از جواز کسبی چگونه تعیین می‌شود؟

در تعیین مبلغ وام دستورالعمل‌های مختلفی وجود دارد اما اصلی‌ترین عامل در مشخص کردن مقدار مبلغ وام در واقع میزان اعتبار و توان فرد صنفی در بازپرداخت اقساط وام می‌باشد.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: وام با جواز کسب



:: برچسب‌ها: وام با جواز کسب ,
:: بازدید از این مطلب : 234
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

سهم ارثیه فرزند فوت شده و یا ارث از فرزند فوت شده به سایر اعضای خانواده از جمله موضوعاتی است که قانون در مورد آن پیش بینی هایی در نظر گرفته است. هنگام تقسیم ارث سهم هر یک از وراث بر اساس نسبت آن‌ها با متوفی مشخص می‌شود. قانون برای مشخص کردن ترتیب تقسیم ارث بستگان متوفی را طبقه بندی کرده است. فرزندان به عنوان افراد در طبقه اول همواره بیشترین سهم از ارث را خواهند داشت. اما اگر فرزندی پیش از پدر یا مادر خود فوت کند تکلیف ارثیه او چه خواهد شد؟ و یا بر عکس اموال فرزند فوت شده به چه کسانی خواهد رسید؟ در ادامه مقاله به توضیح مختصر ارث فرزند فوت شده می‌پردازیم. برای اطلاع از نحوه انحصار وراثت کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی در زمینه انحصار وراثت می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: ارثیه فرزند فوت شده

ارثیه فرزند فوت شده

بر اساس قانون مدنی اگر فرزندی پیش از پدر یا مادر خود فوت کند از آن‌ها ارثی نخواهد برد. این موضوع کاملاً طبیعی است که انسان مرده از انسان زنده ارث نبرد. بنابراین قانون نیز شرط وراثت را حیات وارث در زمان فوت مورث قرار داده است. این شرط علاوه بر فرزندان مورث بلکه برای تمامی وراث و خویشاوندان صادق است.

در اینجا پرسشی به وجود می‌آید که آیا فرزندان فرزند فوت شده با وجود فوت والدشان از پدربزرگ یا مادربزرگ خود ارث می‌برند؟ باید گفت اگر پدربزرگ یا مادربزرگ اولاد دیگه‎ای نداشته باشند ارثیه به نوه‌ها می‌رسد. اما اگر فرزندان دیگری هم داشته باشند به فرزندان فرزند فوت شده ارث نمی‌رسد. بلکه طبق قانون پدر و مادری که فرزندشان فوت شده با وجود داشتن نوه بازهم از فرزند فوت شده ارث نیز خواهند برد.

با وجود اینکه در قانون فرزندان فرزند فوت شده در ارث پدربزرگ یا مادربزرگ‌شان حقی ندارند اما در شرع هم به این مسئله اشاره شده که طبق تعالیم دینی و اخلاقی بهتر است جد و جده سهمی از میراث خود را برای نوه‌های خود از فرزند فوت شده در نظر بگیرند.

قانون مدنی در ماده 910 آورده است: «هرگاه میت اولاد داشته باشد اگرچه یک نفر، اولاد اولاد او ارث نمی‌برند.» یعنی اگر متوفی فرزند داشته باشد حتی اگر یک فرزند هم باشد بازهم به نوه‌ها ارث نمی‌رسد. از این ماده قانونی درمیابیم که اگر تمام فرزندان متوفی پیش از مرگ او فوت کرده باشند نوه به عنوان وارث طبقه اول شناخته می‌شود و ارث می‌برد. برای آگاهی بیشتر به مقاله طبقات ارث مراجعه کنید.

تقسیم ارثیه بین نوه ها از فرزند فوت شده

نحوه تقسیم ارثیه میان نوه ها از فرزند فوت شده در ماده 911 قانون مدنی به این شکل آمده است: «هرگاه میت اولادی بلا واسطه نداشته باشد اولاد اولاد او قائم مقام اولاد بوده و بدین طریق جزو وارث طبقه اول محسوب و با هر یک ‌از ابوین که زنده باشد ارث می‌برد.
‌تقسیم ارث بین اولاد اولاد برحسب نسل به عمل می‌آید یعنی هر نسل حصه کسی را می‌برد که به توسط او به میت می‌رسد بنابراین اولاد پسر دو برابر ‌اولاد دختر می‌برند. در تقسیم بین افراد یک نسل پسر دو برابر دختر می‌برد.»

بنابراین نوه‌های پسری سهم‌الارث پدرشان را دریافت می‌کنند و نوه‌های دختری سهم‌الارث مادرشان را دریافت می‌کنند. که در حالت طبیعی پسر نسبت به دختر دو برابر ارث می‌برد لذا نوه‌های پسری دو برابر نوه‌های دختری ارث خواهند برد.

باید توجه کرد اگر نوه‌های پسری یک دختر و یک پسر باشند میان این دو تفاوتی در تقسیم ارث وجود ندارد و قاعده‌ی دو به یک برای این‌ها اعمال نمی‌شود.

ارث بردن پدر و مادر از فرزند فوت شده

همان‌طور که پیش‌تر بیان شد پدر و مادر اگر در زمان فوت فرزندشان در قید حیات باشند از فرزند فوت شده ارث خواهند برد. نحوه و تقسیم ارث فرزند فوت شده میان پدر و مادر به عواملی دیگری نظیر وجود همسر یا وجود فرزندان فرزند بستگی دارد. در حالتی که متوفی مجرد بوده و تنها یکی از والدین او زنده باشد – تفاوتی نمی‌کند پدر یا مادر –  تمام ارث فرزند فوت شده به والد می‌رسد.

حال اگر پدر و مادرش هر دو زنده باشند، مادر یک سوم و پدر دو سوم از ماترک فرزند فوت شده را به ارث می‌برند. اما با فرض متاهل بودن و صاحب فرزند بودن شخص متوفی نسبت‌های تقسیم ارث متفاوت خواهد شد. در صورت وجود فرزندان، سهم هر یک از پدر و مادر متوفی یک ششم از ماترک فرزند فوت شده‌شان خواهد بود. سهم‌الارث زوج یا زوجه با توجه به وجود یا نبود فرزند و سهم‌الارث فرزندان نیز با توجه به دختر یا پسر بودن متفاوت است. برای آشنایی با نحوه تقسیم ارث مرد بدون فرزند کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

سؤالات متداول

آیا فرزند فوت شده از پدر و مادرش ارث می‌برد ؟

بر اساس قانون مدنی اگر فرزندی پیش از پدر یا مادر خود فوت کند از آن‌ها ارثی نخواهد برد. این موضوع کاملاً طبیعی است که انسان مرده از انسان زنده ارث نبرد.

آیا فرزندان فرزند فوت شده از پدربزرگ خود ارث می‌برند ؟

فرزندان فرزند فوت شده در ارث پدربزرگ حقی ندارند. مگر آنکه پدربزرگ فرزندان دیگری نداشته باشد در این صورت نوه به عنوان وارث طبقه اول شناخته می‌شود و ارث می‌برد.

ارث بردن پدر و مادر از فرزند فوت شده‌شان به چه صورت است ؟

اگر متوفی فرزند نداشته باشد اما پدر و مادرش در قید حیات باشند پدر دو سوم و مادر یک سوم ارث می‌برد. اما اگر متوفی فرزند داشته باشد و پدر و مادرش نیز در قید حیات باشند سهم هر یک از آن‌ها یک ششم است.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: ارثیه فرزند فوت شده



:: برچسب‌ها: ارثیه فرزند فوت شده ,
:: بازدید از این مطلب : 231
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مرجع صادر کننده جواز کسب رنگ فروشی در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه فروش رنگ و ابزار رنگ علاوه بر داشتن مهارت فروش باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب رنگ فروشی را گرفت می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: جواز کسب رنگ فروشی

آیا گرفتن جواز کسب رنگ فروشی الزامی است؟

پروانه کسب سندی است که نشان می‌دهد فرد صلاحیت ارائه خدمات پخت و عرضه در رنگ فروشی را دارد. برای هر شخصی ‌که بخواهد به صورت قانونی فعالیت فروش انجام دهد گرفتن پروانه کسب الزامی است. این مجوز نشان دهنده قانونی بودن فعالیت فروشنده است و مرجع صادرکننده آن در تهران اتحاديه صنف رنگ فروشان می‌باشد. به موجب این جواز می‌توانید از امتیازات مربوط به اتحادیه مربوطه بهره مند شده و از حمایت های اتحادیه شامل حالتان شود. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

مساحت مورد نیاز برای گرفتن جواز کسب رنگ فروشی چقدر است؟

چه متقاضی بخواهد ملکی را خریداری کند و چه بخواهد اجاره کند باید واحدی مطابق با مساحت تصویب شده توسط کمیسیون نظارت شهرستان مهیا نماید. اتحادیه مربوط به صنف رنگ فروشان تهران مجوز لازم برای 4 رسته زیر صادر می‌‍کند.

1 – رنگ فروش

2 – بسته بندی و فروش الكل صنعتی

3 – فروشندگی مواد اوليه رنگ

4 – دفتر فروش رنگ (عمده فروشی)

ماده 3 – حداقل مساحت لازم براي ايجاد واحد صنفی در اين اتحاديه 12 متر مربع می‌باشد.

تبصره 1 : حداقل مساحت لازم برای دفتر فروش رنگ 6 متر مربع می‌باشد.

تبصره 2 : استقرار دفتر فروش رنگ در طبقات فوقانی بلامانع و داشتن حداقل 30 متر مربع انبار و يا ارائه قرارداد با انبارهای عمومی برای رسته دفتر فروش رنگ الزامی است.

ماده 4 – داشتن تاييديه سازمان آتش نشاني و استقرار در مكان سرپوشيده براي رسته 2 و نصب وسايل ايمني، ضدحريق و هواكش برای رسته 1 و 2 الزامی است.

شرایط دریافت پروانه کسب رنگ فروشی

الف: شرایط عمومی

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

۴- داشتن محلی با کاربری تجاری و اداری که از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعیت مکانی مورد تایید اماکن قرار گیرد.

۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومی

۶- داشتن وسايل و تجهیزات متناسب و لازم

7- داشتن تاييديه سازمان آتش نشانی و استقرار در مكان سرپوشيده براي رسته 2 و نصب وسايل ايمنی، ضدحريق و هواكش برای رسته 1 و 2 الزامی است.

مدارک لازم برای راه اندازی فروش رنگ

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

2) عکس سه در چهار متقاضی

3) شماره تلفن همراه به نام متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوپیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه

جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

مراحل گرفتن مجوز ابزاررنگ فروشی

هر خانم و آقایی برای گرفتن جواز کسب رنگ فروشی باید مراحل زیر را طی نماید:

۱/ ارسال درخواست جواز کسب رنگ فروشی از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست می‌تواند به صورت کتبی به اتحاديه صنف آهن فروشان تهران تحویل گردد. برای ثبت نام در سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه‌‌ از محل فروش دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیطی و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه فروش مایحتاج روزانه مصرف کننده برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند. جواز کسب هر متقاضی برای یکسال صادر می‌شود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید می‌شود.

گرفتن مجوز رنگ فروشی چه قدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود :

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال

حق عضویت سالیانه اتحادیه 2.000.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

راه اندازی رنگ فروشی چه قدر زمان میبرد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز یا پروانه کسب رنگ فروشی در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جواز کسب رنگ فروشی



:: برچسب‌ها: جواز کسب رنگ فروشی ,
:: بازدید از این مطلب : 190
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

وراث متوفی به دو دسته نسبی و سببی تقسیم می‌شوند که از میان این دو وراث نسبی شامل طبقات و درجات مختلفی می‌گردد. قانون مدنی در تعیین طبقات و درجات وراث نسبی یا خونی متوفی از شرع اسلام برگرفته شده است. شرایط ارث بردن هر یک از افراد در طبقات مختلف ارث از متوفی متفاوت و شامل محاسبات خاصی می‌شود که در قانون مدنی به تفصیل در این زمینه پرداخته شده است. در ادامه این مطلب به معرفی وراث متوفی و طبقات ارث نسبی خواهیم پرداخت. برای اطلاع از نحوه انحصار وراثت کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی در زمینه انحصار وراثت می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: طبقات ارث 

وراث متوفی و طبقات ارث

بر اساس قانون مدنی با فوت یک فرد ارث تحقق می‌یابد. بعد از فوت یک فرد تمامی اموال متوفی و همچنین بدهی و دیون وی به وراث منتقل می‌شود. البته وراث در پذیرش یا عدم پذیرش ارث متوفی مختار هستند. کسانی که طبق قانون ایران امکان ارث بردن از متوفی را دارند یا از طریق نسب و یا از طریق سبب ارث خواهند برد. وراث سببی به افرادی مانند همسران متوفی اطلاق می‌شود که به سبب ازدواج با یکدیگر رابطه پیدا کردند. وراث نسبی نیز کسانی هستند که به علت رابطه خونی با متوفی از وی ارث می‌برند. این افراد شامل فرزندان، پدر و مادر، عمو و عمه، خاله و دایی و… می‌شوند.

قانون مدنی بر اساس شرع اسلام وراث نسبی متوفی را به طبقات و درجات مختلف تقسیم می‌کند. این طبقات شامل سه قسمت می‌شوند و هر یک از این سه طبقه درجات مختلفی دارد. ارث بردن هر یک از وراث نسبی بر اساس این طبقه بندی اتفاق می‌افتد. به این ترتیب که با وجود هر فرد در طبقه اول، مانع ارث بردن افراد در طبقه دوم و سوم می‌گردد. با همین ترتیب وجود هر فرد در درجات اول مانع ارث بردن افراد در درجات بعدی می‌گردد. به همین ترتیب هر طبقه و هر درجه مانع ارث بردن طبقه بعد و درجه بعد از خود می‌شود. در ادامه به تشریح هر یک از طبقات ارث می‌پردازیم.

طبقات ارث | طبقه اول وراث نسبی

طبقه اول ارث وراث نسبی عبارت‌اند از پدر و مادر، فرزندان و فرزندان آن‌ها. همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم هر طبقه نیز به درجات مختلفی تقسیم می‌شود. در طبقه اول درجه بندی به این صورت است:

درجه اول: پدر و مادر و فرزندان در درجه اول طبقه اول وراث قرار می‌گیرند. بنابراین وجود پدر و مادر و فرزندان متوفی برای افراد سایر درجات طبقه اول مانع رسیدن ارث می‌شود. نکته قابل ذکر این است که تقسیم ارث میان فرزندان از نکاح دائم و فرزندان از نکاح موقت تفاوتی ندارد. هر دو دسته در درجه اول قرار می‌گیرند.

درجه دوم: فرزندانِ فرزندان یعنی نوه‌ها در درجه دوم طبقه اول وراث متوفی قرار دارند. یعنی در صورت نبود فرزندان متوفی این نوه‌ها هستند که اموال متوفی را به ارث می‌برند. به عبارتی نوه‌ها جانشین والدینشان می‌شوند و همان سهم‌الارث تعیین شده برای پدر یا مادر خود را دریافت می‌کنند. به عنوان مثال اگر فردی فوت کند و تنها مادر و نوه دختری وی در قید حیات باشند مادر متوفی یک ششم از اموال و نوه دختری، سهم‌الارث مادر خود را از اموال متوفی ارث می‌برد. نکته مهم این است که اگر متوفی دو فرزند داشته باشد و پیش از فوت او یکی از فرزندان وی فوت کند حضور فرزند دیگر مانع از ارث رسیدن به فرزندان فرزند فوت شده می‌باشد.

طبقه دوم وراث نسبی

طبقه دوم وراث نسبی شامل پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها و برادر و خواهر می‌شود. این طبقه در صورتی از اموال متوفی ارث می‌برند که هیچ یک از افراد در طبقه اول و درجات مختلف آن در قید حیات نباشد. در این طبقه نیز درجات مختلفی برای وراث در نظر گرفته شده است که وجود هر فرد در یک درجه مانع از رسیدن ارث به درجات بعد از خود می‌شود.

درجه اول: اجداد یعنی پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها و در کنار آن‌ها خواهر و برادر متوفی در درجه اول طبقه دوم وراث نسبی قرار می‌گیرند. وجود افراد در درجه اول این طبقه مانع از رسیدن ارث به افراد درجه بعدی می‌شود.

درجه دوم: پدر و مادر اجداد و فرزندان خواهر و برادر در درجه دوم طبقه دوم ارث قرار می‌گیرند. پدر و مادر اجداد به عنوان جایگزین اجداد و خواهرزاده‌ها و برادرزاده‌های متوفی به عنوان جایگزین خواهر و برادر از ارث سهم خواهند برد.

طبقه سوم وراث نسبی

طبقه سوم از وراث نسبی نیز شامل عمه‌ها و عموها، خاله‌ها و دایی‌ها و فرزندان این‌ها می‌شود. که بر اساس ترتیبی که پیش‌تر اشاره کردیم تنها در صورتی که افرادی در طبقات پیشین وجود نداشته باشند ارث به این طبقه خواهد رسید. تقسیم درجات در این طبقه نیز عبارت است از:

درجه اول: عمو، عمه، خاله و دایی که در درجه اول طبقه سوم قرار دارند. و وجود هر یک از آن‌ها مانع رسیدن ارث به درجه بعدی ‌می‌شود.

درجه دوم: در درجه دوم از طبقه سوم ارث نیز فرزندان عمو، عمه، خاله و دایی قرار می‌گیرند. این افراد نیز به عنوان جایگزین والدینشان همان سهم‌الارث والدین خود را دریافت می‌کنند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

سؤالات متداول

وراث متوفی به چند دسته تقسیم می‌شوند ؟

افرادی که طبق قانون ایران امکان ارث بردن از متوفی را دارند یا از طریق نسب و یا از طریق سبب ارث خواهند برد که وراث نسبی خود به طبقات و درجات مختلف تقسیم می‌گردند.

تقسیم بندی طبقات وراث نسبی چگونه است ؟

وراث نسبی به سه طبقه ارثی تقسیم می‌شوند که هر طبقه دارای درجات مختلفی است که شرح این طبقات و درجات در متن به تفصیل توضیح داده شده است.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: طبقات ارث 



:: برچسب‌ها: طبقات ارث ,
:: بازدید از این مطلب : 218
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 12 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

در قانون مدنی ایران به طور کامل تکلیف وارثان متوفی و سهم‌الارث ایشان مشخص گشته است. بر اساس همین قانون یکی از وراث متوفی همسر وی می‌باشد. به عبارتی دیگر زن و شوهر از یکدیگر ارث می‌برند. البته ارث بردن از همسر شامل دو شرط می‌شود. اول آن که بین زن و شوهر عقد دائم جاری شده باشد و دوم آن که در زمان فوت همسر در قید حیات باشند. یکی از پرسش‌های ایجاد شده این است که تقسیم اموال مرد در میان وراث به جا مانده در صورتی که مرد صاحب فرزند نباشد چگونه است؟ در ادامه این مقاله به این موضوع خواهیم پرداخت. برای انجام امور مربوط به انحصار وراثت کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: ارث مرد بدون فرزند

تقسیم ارث مرد بدون فرزند

طبق قانون مدنی در ماده 861 زن و شوهر از یکدیگر ارث خواهند برد. البته به دو شرط که در عقد دائم باشند و در زمان فوت همسر در قید حیات باشند. ارث بردن مرد و زن از یکدیگر دو حالت دارد. یکی در حالتی است که صاحب فرزند هستند و حالت دوم در صورت عدم وجود فرزند است.

مردی که همسرش در زمان فوت وی در قید حیات بوده و در ازدواج دائم با متوفی بوده در کنار تمامی طبقات وراث، ارث خواهد برد. یعنی وجود وراث دیگر در طبقات وارثین موجب نمی‌گردد که همسر مرد از متوفی ارث نبرد. اگر مرد فرزند نداشته باشد ولی وراث دیگری در طبقات سه‌گانه ارث وجود داشته باشند در این صورت یک چهارم اموال متوفی به همسرش به ارث خواهد رسید و مابقی اموال نیز بین وراث دیگر تقسیم می‌شود. برای آشنایی بیشتر با نحوه تقسیم ارث همسر کلیک کنید.

ممکن از زن از شوهر سابقش صاحب فرزند باشد در این صورت باز هم سهم‌الارث وی از اموال مرد یک چهارم از اموال متوفی می‌باشد. در صورتی که مرد صاحب فرزند باشد حتی اگر فرزندان وی از همسر سابقش باشد در این صورت سهم‌الارث زن از شوهرش یک هشتم از اموال متوفی خواهد بود و مابقی اموال میان فرزندان مرد تقسیم می‌شود. نکته قابل توجه این است که زن علاوه بر سهم‌الارث خود می‌تواند مهریه‌ای را نیز مطالبه نماید. باقی وراث باید از محل مابقی اموال به جا مانده مهریه زن را نیز پرداخت نمایند.

تقسیم ارث مرد بدون اولاد میان سایر طبقات ارث

همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم در صورتی که مرد فوت کند و اولاد داشته باشد یک هشتم اموال به همسر وی می‌رسد و مابقی اموال میان سایر وراث تقسیم می‌شود. اگر یک مرد بدون اولاد فوت کند یک چهارم از اموال وی به همسرش به ارث می‌رسد و مابقی اموال میان سایر وراث تقسیم می‌گردد.

مابقی اموال به جا مانده مرد بدون اولاد بعد از تعیین یک چهارم ارث همسر متوفی، به ترتیب خاصی طبق قانون میان سایر وراث تقسیم می‌‌گردد. اگر پدر و مادر مرد زنده باشند مابقی اموال به آن‌ها می‌رسد. اموال به جا مانده به سه قسمت تقسیم می‌شود که یک سوم آن به مادر و دو سوم آن به پدر متوفی ارث می‌رسد. در صورت زنده نبودن پدر و مادر متوفی مابقی اموال به طبقات دیگر ارث انتقال می‌یابد. به همین ترتیب بر اساس قانون مدنی در صورت نبود افراد در هر طبقه از ارث، به طبقه بعدی منتقل می‌شود.

تقسیم ارث مرد در صورتی که به غیر از همسرش وارث دیگری نداشته باشد

اگر مرد فوت کند و به غیر از همسرش وارث دیگری نداشته باشد یک چهارم اموال به زن می‌رسد و باقی مانده اموال متوفی متعلق به حاکم شرع است. البته مرد می‌تواند وصیت کند که تمام اموالش به همسرش به ارث برسد. در این حالت یک چهارم اموال مرد به صورت ارث قانونی زن به او خواهد رسید و سه چهارم باقی مانده نیز به عنوان وصیت به ارث می‌برد.

نکته حائز اهمیت این است که وصیت متوفی معمولا تنها بر یک سوم از اموال وی قابل اجرا است. اگر شامل بیش از یک سوم اموال وی شود نیاز به تنفیذ حاکم دارد. اما در این حالت ذکر شده وصیت زائد بر ثلث اموال متوفی به تنفیذ حاکم نیاز ندارد. البته همان‌طور که گفتیم این در صورتی است که مرد وارث دیگری نداشته باشد. در صورت وجود وراث دیگر وصیت مرد تنها برای یک سوم از اموالش اعمال می‌شود. یعنی زن یک سوم را به عنوان وصیت و یک چهارم را به عنوان سهم‌الارث خود دریافت می‌کند و باقی اموال مرد میان سایر طبقات ارث تقسیم می‌شود.

تقسیم ارث‌مرد بدون فرزند در صورت تعدد زوج

ممکن است مرد بیش از یک زن با عقد دائمی داشته باشد. در صورت وجود تعدد زوجات یک چهارم از کل اموال متوفی که سهم‌الارث زن از شوهر است میان همسران وی به طور مساوی تقسیم می‌شود. یعنی هر یک از زن‌ها به طور جداگانه ارث نمی‌برند بلکه همان قاعده کلی یک چهارم میان همسران مرد تقسیم می‌شود. برای دریافت سهم ارث از اموال شوهر کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

سؤالات متداول

سهم‌الارث همسر از مرد بدون اولاد چه قدر است ؟

در صورتی که مرد اولاد نداشته باشد یک چهارم اموال متوفی به همسرش به ارث خواهد رسید و مابقی اموال نیز بین وراث دیگر تقسیم می‌شود.

تقسیم ارث مرد بدون فرزند در صورتی که چند زن با عقد دائمی داشته باشد چگونه است ؟

در صورت وجود تعدد زوجات یک چهارم از کل اموال متوفی که سهم‌الارث زن از شوهر است میان همسران وی به طور مساوی تقسیم می‌شود.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: ارث مرد بدون فرزند



:: برچسب‌ها: ارث مرد بدون فرزند ,
:: بازدید از این مطلب : 229
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 12 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

فوت مستاجر در عقد اجاره از جمله مواردی است که قانون برای آن پیش بینی هایی در نظر گرفته است. همان‌طور که می‌دانید قرارداد اجاره یکی از مرسوم‌ترین قرارداد‌ها در کشور ما است. قرارداد اجاره یک قرارداد میان موجر و مستاجر است. به مالک ملک موجر و به کسی که ملک را اجاره می‌کند مستاجر می‌گوییم. به واسطه قرارداد اجاره مستاجر در مدت معینی مالک منافع ملک مورد اجاره می‌گردد. در این مقاله قصد داریم به این پرسش پاسخ دهیم که فوت مستاجر پیش از پایان مدت قرارداد اجاره چه تاثیری بر قرارداد می‌گذارد؟ آیا اصلاً فوت مستاجر بر ادامه قرارداد تاثیر گذار می‌‌باشد یا خیر؟

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: فوت مستاجر در عقد اجاره

فوت مستاجر در عقد اجاره

قرارداد یا عقد اجاره در قانون ما در زمره عقود لازم قرار می‌گیرد. یکی از ویژگی‌های عقد اجاره به عنوان عقد لازم این است که با وجود فوت یا مجنون شدن هر یک از طرفین قرارداد، این عقد تا پایان مهلت تعیین شده در قرارداد ادامه خواهد داشت و باطل نمی‌گردد. بنابراین اگر موجر یا مستاجر پیش از اتمام قرارداد اجاره و حین قرارداد فوت نمایند، قرارداد اجاره منحل نمی‌شود. لذا قرارداد اجاره تا پایان مدت زمان تعیین شده در اجاره‌نامه ادامه خواهد یافت.

حال ‌تصور کنید موجر و مستاجر یک قرارداد اجاره یک ساله برای اجاره یک منزل مسکونی منعقد کرده‌اند. پس از گذشت 6 ماه و در نیمه‌ی این قرارداد اجاره یک ساله، مستاجر مذکور فوت نماید. در این صورت طبق قاعده ذکر شده قرارداد اجاره همچنان ادامه می‌یابد. بنابراین با ادامه داشتن قرارداد اجاره  باید اجاره‌بهای 6 ماه باقی مانده نیز به موجر پرداخت شود. همان‌طور که می‌بینید این شرایط دور از انصاف به نظر می‌رسد. لذا بهتر است راهی برای پایان دادن به این قرارداد وجود داشته باشد. قانون نیز با توجه به همین مسئله یک استثناء برای قرارداد اجاره پیش‌بینی کرده است. که بر اساس این پیش‌بینی قانون می‌توان قرارداد اجاره را طی یک شرایطی بعد از فوت مستاجر در میانه قرارداد فسخ نمود. برای آشنایی با حقوق مستاجر کلیک کنید.

فسخ قرارداد اجاره بعد از فوت مستاجر

همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم قرارداد اجاره به عنوان یک قرارداد لازم در قانون ما تعریف شده است. ویژگی عقود لازم این است که در صورت فوت یا مجنون شدن هر یک از طرفین آن قرارداد منحل نمی‌شود. لذا قرارداد اجاره نیز با وجود فوت موجر یا مستاجر باید تا پایان مهلت تعیین شده در قرارداد ادامه یابد. اما قانون روابط موجر و مستاجر جهت رعایت انصاف برای این قاعده یک استثناء تعیین کرده است. البته این استثناء تنها مربوط به فوت مستاجر می‌باشد. بر اساس این استثناء تعیین شده در قانون روابط موجر و مستاجر، وراث متوفی یعنی وراث مستاجر با رعایت شرایطی می‌توانند قرارداد اجاره را فسخ و منحل نمایند.

شرط لازم برای فسخ قرارداد اجاره

بند 4 ماده 12 قانون روابط موجر و مستاجر به وارثان مستاجر فوت شده اجازه داده است با رعایت شرایطی پس از فوت مستاجر قرارداد اجاره را فسخ نمایند. بر اساس این قانون وارثان مستاجر فوت شده حق دارند با شرط رعایت اجتماع قرارداد اجاره را فسخ نمایند. به عبارت دیگر یعنی همه وارثان باید به صورت دسته جمعی برای فسخ قرارداد اجاره توافق داشته باشند. فقط در این صورت است که قانون به وراث مستاجر فوت شده اجازه می‌دهد قرارداد اجاره به عنوان قرارداد لازم، پس از فوت یکی از طرفین فسخ گردد. بنابراین اگر مستاجر 3 وارث داشته باشد هر سه نفر این وراث باید برای فسخ قرارداد اجاره با هم توافق داشته باشند تا بتوانند قانوناً قرارداد اجاره را فسخ نمایند.

درخواست فسخ قرارداد اجاره از طرف وراث در دو حالت می‌تواند ارائه شود. اولین حالت همان‌طور که اشاره کردیم زمانی است که مستاجر پیش از آن که مدت قرارداد اجاره تمام شود فوت کند. دومین حالت نیز برای زمانی است که قرارداد اجاره پایان یافته اما رابطه حقوقی موجر و مستاجر از میان نرفته باشد و در این شرایط مستاجر فوت کند. مثلاً تصور کنید پس از اتمام قرارداد اجاره مستاجر منزل اجاره‌ای را تخلیه نکرده بود و هر دو طرف قصد تمدید قرارداد اجاره را داشتند. در این حالت اگر مستاجر فوت نماید باز هم وراث با توافق هم می‌توانند درخواست فسخ قرارداد اجاره را بدهند.

برای کسب اطلاع از شرایط تخلیه ملک کلیک کنید.

ماده 12 قانون روابط موجر و مستاجر

بند 4 ماده 12 قانون روابط موجر و مستاجر به این مسئله اشاره می‌کند که در صورت فوت مستاجر با رعایت شرط اجتماع وراث، فسخ قرارداد اجاره امکان پذیر است. متن ماده 12 قانون روابط موجر و مستاجر به این شرح است: «در موارد زیر مستاجر می‌تواند صدور حکم به فسخ اجاره را از دادگاه درخواست کند.
۱- در صورتی که عین مستاجره با اوصافی که در اجاره‌نامه قید شده منطبق نباشد. (‌با رعایت ماده ۴۱۵ قانون مدنی).
۲- اگر دراثنای مدت اجاره عیبی در عین مستاجره حادث شود که آن را از قابلیت انتفاع خارج نموده و رفع عیب مقدور نباشد.
۳- در مواردی که مطابق شرایط اجاره حق فسخ مستاجر تحقق یابد.
۴- در صورت فوت مستاجر در اثناء مدت اجاره و درخواست فسخ اجاره از طرف کلیه ورثه.
۵- هر‌گاه مورد اجاره کلاً یا جزئاً در معرض خرابی بوده و قابل تعمیر نباشد و یا برای بهداشت و سلامت مضر بوده و باید خراب شود.»

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

سؤالات متداول

آیا قرارداد اجاره بعد از فوت مستاجر منحل می‌شود ؟

خیر قرارداد اجاره طبق قانون ایران یک عقد لازم است. یکی از ویژگی‌های عقد اجاره به عنوان عقد لازم این است که با وجود فوت یا مجنون شدن هر یک از طرفین قرارداد، این عقد تا پایان مهلت تعیین شده در قرارداد ادامه خواهد داشت و منحل نمی‌گردد.

آیا وراث مستاجر امکان فسخ قرارداد اجاره را بعد از فوت مستاجر اصلی دارند ؟

بله قانون روابط موجر و مستاجر تعیین کرده است که وارثان مستاجر فوت شده حق دارند با شرط رعایت اجتماع قرارداد اجاره را فسخ نمایند. به عبارت دیگر یعنی همه وارثان باید به صورت دسته جمعی برای فسخ قرارداد اجاره توافق داشته باشند.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: فوت مستاجر در عقد اجاره



:: برچسب‌ها: فوت مستاجر در عقد اجاره ,
:: بازدید از این مطلب : 214
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مرجع صادر کننده جواز کسب و مجوز فروش ترشی و مربا در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه فروش مربا و ترشی و سایر عصاره ها مثل آبغوره و آبلیمو … علاوه بر داشتن مهارت فروش باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب فروش ترشی و مربا را گرفت می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع:‌ مجوز فروش ترشی و مربا

آیا گرفتن جواز کسب فروش ترشی و مربا الزامی است؟

پروانه کسب سندی است که نشان می‌دهد فرد صلاحیت ارائه خدمات پخت و عرضه در فروش ترشی و مربا را دارد. برای هر شخصی ‌که بخواهد به صورت قانونی فعالیت فروش انجام دهد گرفتن پروانه کسب الزامی است. این مجوز نشان دهنده قانونی بودن فعالیت فروشنده است و مرجع صادرکننده آن در تهران اتحاديه صنف حلواسازان و عصار می‌باشد. به موجب این جواز می‌توانید از امتیازات مربوط به اتحادیه مربوطه بهره مند شده و از حمایت های اتحادیه شامل حالتان شود. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

مساحت مورد نیاز برای گرفتن جواز کسب فروش ترشی و مربا چقدر است؟

چه متقاضی بخواهد ملکی را خریداری کند و چه بخواهد اجاره کند باید واحدی مطابق با مساحت تصویب شده توسط کمیسیون نظارت شهرستان مهیا نماید. اتحادیه مربوط به صنف حلواساز و عصار تهران مجوز لازم برای 4 رسته زیر صادر می‌‍کند.

1- تولید حلوا و حلوا ارده با حداقل متراژ 2000 مترمربع با کد آیسیک 154315

2- تولید مربا و شربت ساز و عصار با حداقل متراژ 500 مترمربع با کد آیسیک 151919/2

3- تولید و عرضه سرکه، ترشی،آبلیمو،آبغوره،خیارشور و سبزی خردکنی با حداقل متراژ 30 مترمربع با کد آیسیک 151919/3

4- دفتر فروش محصولات حلواساز،مرباساز،عصار، ترشی،آبلیمو، آبغوره، خیارشور و سبزی خردکنی با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 151919/4

5- تولید آبغوره و ترشی و آبلیمو با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 151912

6- تولید عرقیات گیاهی با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 242311

7- گلابگیری با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 242313

8- تولید ترشیجات و شوریجات با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 151919/5

9- عصاری با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 151414

10- تولید روغن به روش پرس سرد با حداقل متراژ 30 مترمربع با کد آیسیک 151418

11- تولید روغن از دانه های روغنی با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 151412

12- بسته بندی سبزیجات با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 2/154829

شرایط دریافت پروانه کسب فروش ترشی و مربا

الف: شرایط عمومی

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

۴- داشتن محلی با کاربری تجاری و اداری که از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعیت مکانی مورد تایید اماکن قرار گیرد.

۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومی

۶- داشتن وسايل و تجهیزات متناسب و لازم

7- داشتن تاييديه سازمان آتش نشانی و استقرار در مكان سرپوشيده براي رسته 2 و نصب وسايل ايمنی، ضدحريق و هواكش برای رسته 1 و 2 الزامی است.

مدارک لازم برای راه اندازی ماست بندی

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

2) عکس سه در چهار متقاضی

3) شماره تلفن همراه به نام متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوپیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه

جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

مراحل گرفتن مجوز لبنیات فروشی

هر خانم و آقایی برای گرفتن جواز کسب فروش ترشی و مربا باید مراحل زیر را طی نماید:

۱/ ارسال درخواست جواز کسب فروش ترشی و مربا از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست می‌تواند به صورت کتبی به اتحاديه صنف آهن فروشان تهران تحویل گردد. برای ثبت نام در سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه‌‌ از محل فروش دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیطی و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه فروش مایحتاج روزانه مصرف کننده برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند. جواز کسب هر متقاضی برای یکسال صادر می‌شود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید می‌شود.

گرفتن مجوز فروش ترشی و مربا چه قدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود :

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال

حق عضویت سالیانه اتحادیه 3.900.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

راه اندازی فروش ترشی و مربا چه قدر زمان میبرد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز یا پروانه کسب فروش ترشی و مربا در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع:‌ مجوز فروش ترشی و مربا



:: برچسب‌ها: مجوز فروش ترشی و مربا ,
:: بازدید از این مطلب : 190
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

نیاز به پیراستگی و آراستگی ظاهر امری مهم و اساسی برای تمام بانوان در همه ادوار بوده است. به قدری این نیاز مهم و اساسی است که حتی اشخاصی به طور تخصصی به انجام اینکار مشغول بوده‌اند. آرایشگران از قدیم تاکنون دارای صنف و اتحادیه مخصوص و جداگانه خود هستند. روزانه فعالیت این صنف در تهران و تمام شهرستان‌ها گسترش می‌یابد. همین گستردگی صنف سبب شده تا اتحادیه صنف آرایشگران زنانه تهران شکل بگیرد. در این مطلب به بررسی این اتحادیه می پردازیم. برای آشنایی بیشتر با مرجع بالاتر این اتحادیه یعنی اتاق اصناف تهران کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: اتحادیه آرایشگران زنانه تهران

منشور اخلاقی اتحادیه صنف آرایشگران زنانه تهران

مفاد زیر از جمله مواردی است که در منشور اخلاقی اتحادیه صنف آرایشگران زنانه تهران آمده است که هر واحد صنفی موظف به انجام آن می‌باشد:

1/ خدا را در همه حال ناظر بر همه اعمال و رفتار خود بدانیم.

2/ تقوا و پرهیزگاری که معیار برتری انسان‌ها در نزد خداوند است را رعایت می‌کنیم.

3/ در ارائه خدمات به مشتریان منظم، وقت شناس و مسئولیت پذیر هستیم.

4/ احترام به قوانین و داشتن وجدان کاری و رعایت موازین شرعی را سرلوحه فعالیت صنفی خود قرار می‌دهیم.

5/ مشارکت در تصمیم گیری و همکاری در راستای تحقق اهداف عالی قانونگذار

6/ امانت داری در کلیه ی امور، حفظ حریم مشتری و اطلاعات شخصی مشتریان

7/حفظ شخصیت و جایگاه مشتریان در ارتباط با آنان

8/ رعایت عدالت، انصاف، وفای به عهد و حسن خلق

9/ اهتمام عالی برای احترام گذاشتن بر شخصیت مشتری را سرلوحه خود قرار می‌دهیم.

10/ انجام خدمات به مشتریان با کیفیت مطلوب و شیوه مناسب و نوین و همچنین وظیفه داریم تا در حوزه فعالیت خود اطلاعات مورد نیاز را برای ارائه هر چه بهتر و سریع‌تر خدمات کسب نماییم.

اعضای اتحادیه صنف آرایشگران زنانه تهران

هر شخصی که به طور قانونی در رسته‌های زیر فعالیت می‌نماید و مجوزهای لازمه را از اتحادیه دریافت کرده است جزو اتحادیه صنف آرایشگران زنانه تهران می‌باشد. رسته این اتحادیه موارد زیر می‌باشد:

1/ اپیلاسیون

2/ آرایشگری و اپیلاسیون

3/ آرایشگری زنانه

4/ آرایشگری زنانه و ترمیم و اصلاح ابرو و تتو با روش میکروپیگمانتاسیون

5/ ترمیم پوست و مو بانوان

هیات مدیره اتحادیه صنف آرایشگران زنانه تهران

هیئت رییس این اتحادیه دارایی 7 عضو می‌باشد. این اتحادیه دارای یک رئیس است در حال حاضر ریاست این اتحادیه با خانم شهربانو عابدی می‌باشد. بعد از رئیس یک نایب رئیس اول و یک نائب رئیس دوم می‌باشد. این اتحادیه دارای یک خزانه دار و بازرس و یک عضو می‌باشد. مدت زمان عضویت در هیات رئیس چهار سال است. انتخاب مجدد اعضا به عنوان هیات رئیس بلامانع می‌باشد.

جهت شرکت در انتخابات این اتحادیه می‌توانید از طریق سامانه ساران اقدام کنید.

وظائف اتحاديه صنف آرايشگران‌زنانه تهران

این اتحادیه برای انجام محوله که به شرح زیر می‌باشد تشکیل شده است:

۱/ انجام دستورات و ابلاغات صورت گرفته از سوی اتاق اصناف تهران طبق قوانین و مقررات

۲/ پرداخت پانزده درصد از درآمدهای ناخالص به اتاق اصناف به عنوان حق عضویت برای تامین هزینه‌های عمومی

3/ تنظیم بودجه سالیانه مورد نیاز اتحادیه

موظف برنامه بودجه خود را حداکثر تا اول بهمن ماه هر سال به اتاق اصناف برای رسیدگی و تصویب ارائه نماید

۴/تنظیم ترازنامه سالانه تا پایان خرداد ماه سال بعد و تحویل آن به اتاق اصناف

۵/ایجاد تسهیلات مورد نیاز آموزش عمومی، حرفه‌ای و هنری هر فرد صنفی، مستقلا یا با کمک سازمان‌های دولتی و خصوصی. همچنین همکاری‌های لازم با وزارت کار و امور اجتماعی برای تامین سرمایه طبق مقررات

6/ ایجاد سلسله‌ای از قوانین و ظوابت در خصوص صدور پروانه صنفی و انواع پروانه برای هر شخص که میخواهد جزو رسته آرایشگران زنانه باشد. همچنین تغییرات لازمه در هر موردی باید به برای رسیدگی و تصویب به سمع و نظر اتاق اصناف برسد.

۷/ تدوین آئین نامه‌های مالی، استخدامی، اداری، آموزشی، تشکیلاتی و سایر مقررات اختصاصی فروشندگان نوشت افزار و ابزار مهندسی

۸/ نظارت بر اجرای صحیح تصمیماتی که اتاق اصناف در خصوص ساعات کار و تعطیلات

۹/تشکیل یک کمیسیون حل اختلاف برای رسیدگی به اختلافات افراد صنفی

10/ تعیین محدوده صنفی برای آرایشگران زنانه و  متقاضیان پروانه جدید

۱۱/ تشکیل کمیسیون فنی برای رسیدگی به شکایات مشتریان از آرایشگاه های زنانه  و نظارت بر حسن انجام کار و رعايت مقررات واصول کسب و کار

۱۲/  معرفی یک نماینده از میان آرایشگران زنانه به عنوان نماینده اتحادیه در اتاق اصناف ایران

برای آشنایی بیشتر با نحوه صدور و تمدید جواز کسب کلیک کنید.

آدرس و شماره تماس اتحاديه صنف آرايشگران زنانه تهران

آدرس : سعدی شمالی خیابان شهید برادران قائدی (هدایت سابق)، کوچه مراد زاده، پلاک ۷

کدپستی: 1149636563

تلفن : ٢٠-٧٧٦٤٩٠١٩

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اتحادیه آرایشگران زنانه تهران



:: برچسب‌ها: اتحادیه آرایشگران زنانه تهران ,
:: بازدید از این مطلب : 195
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مرجع صادر کننده جواز کسب شیشه و آینه در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه شیشه و آینه علاوه بر داشتن مهارت فروش باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب شیشه و آینه را گرفت می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: جواز کسب شیشه و آینه

آیا گرفتن جواز کسب شیشه و آینه الزامی است؟

پروانه کسب سندی است که نشان می‌دهد فرد صلاحیت ارائه خدمات پخت و عرضه در شیشه و آینه را دارد. برای هر شخصی ‌که بخواهد به صورت قانونی فعالیت فروش انجام دهد گرفتن پروانه کسب الزامی است. این مجوز نشان دهنده قانونی بودن فعالیت فروشنده است و مرجع صادرکننده آن در تهران اتحاديه صنف شیشه و آینه می‌باشد. به موجب این جواز می‌توانید از امتیازات مربوط به اتحادیه مربوطه بهره مند شده و از حمایت های اتحادیه شامل حالتان شود. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

مساحت مورد نیاز برای گرفتن جواز کسب شیشه و آینه چقدر است؟

چه متقاضی بخواهد ملکی را خریداری کند و چه بخواهد اجاره کند باید واحدی مطابق با مساحت تصویب شده توسط کمیسیون نظارت شهرستان مهیا نماید. اتحادیه مربوط به صنف شیشه و آیینه تهران مجوز لازم برای 7 رسته زیر را با مساحت اعلام شده صادر می‌‍کند.

1 – خرده فروشی شيشه و آيينه کد آیسیک 523473

2 – آيينه فروشی کد آیسیک 523479

3 – نصب و تعویض شیشه اتومبیل کد آیسیک 502056

4 – خرده فروشی و نصب شیشه سيكوريت و لوازم جانبی کد آیسیک  2/523479

5 – دفتر فروش انواع شيشه نشكن (سيكوريت) کد آیسیک 1/523479

6- عمده فروشی شیشه و آیینه کد آیسیک 511097

7- فروش شیشه اتومبیل کد آیسیک 11/503019

شرایط دریافت پروانه کسب شیشه و آینه

الف: شرایط عمومی

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

۴- داشتن محلی با کاربری تجاری و اداری که از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعیت مکانی مورد تایید اماکن قرار گیرد.

۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومی

۶- داشتن وسايل و تجهیزات متناسب و لازم

مدارک لازم برای راه اندازی شیشه‌وآینه

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

2) عکس سه در چهار متقاضی

3) شماره تلفن همراه به نام متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوپیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه

جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

مراحل گرفتن مجوز شیشه و آینه

هر خانم و آقایی برای گرفتن جواز کسب شیشه و آینه باید مراحل زیر را طی نماید:

۱/ ارسال درخواست جواز کسب شیشه و آینه از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست می‌تواند به صورت کتبی به اتحاديه صنف شیشه و آینه تهران تحویل گردد. برای ثبت نام در سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه‌‌ از محل فروش دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیطی و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه فروش مایحتاج روزانه مصرف کننده برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند. جواز کسب هر متقاضی برای یکسال صادر می‌شود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید می‌شود.

گرفتن مجوز شیشه و آینه چه قدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود :

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال

حق عضویت سالیانه اتحادیه 3.000.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

راه اندازی شیشه و آینه چه قدر زمان میبرد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز یا پروانه کسب شیشه و آینه در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جواز کسب شیشه و آینه



:: برچسب‌ها: جواز کسب شیشه و آینه ,
:: بازدید از این مطلب : 193
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 9 ارديبهشت 1401 | نظرات ()