نوشته شده توسط : vakiel

اقامه کردن دعوا دارای شرایطی است که تنها در صورت تحقق این شرایط دعوا اقامه می‌شود. یکی از این شرایط اقامه دعوا در مدت قانونی و مختومه شمرده نشدن دعوای اقامه شده می‌باشد که در ادامه به بررسی مفصل آن می‌پردازیم. قانونگذار بیان کرده است که دعوا باید در مدت قانونی تعیین شده اقامه شود و از مدتی که در قانون پیش‌بینی شده است تحت عنوان مهلت قانونی یاد می‌شود. اگر مدت پیش‌بینی شده در قانون رعایت نشود بدون آنکه خللی به حق اصلی وارد شود دادگاه از استماع دعوای مربوطه خودداری می‌کند. در ادامه به بررسی مهلت‌های قانونی و مرور زمان می‌پردازیم.

منبع:‌ مهلت قانونی

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

مهلت قانونی

حق تا زمانی باقی می‌ماند که به یکی از طرق قانونی مانند ادای حق ساقط شود و تا زمانی که این سقوط حق صورت نگیرد آثار آن حق نسل اندر نسل بر اشخاص بار می‌شود و همواره ذی‌حق یا قائم مقامان او می‌توانند حق خود را مطالبه کنند. اما در مواردی قانونگذار مطالبه حق را به مهلت‌های قانونی محدود کرده است. اهمیت اقامه دعوا در این مهلت‌ها به این خاطر است که اگر در مهلت مقرر حق مزبور مطالبه نشود اصل حق ساقط می‌شود.

ماده ۱۱۶۰ قانون مدنی به این شرح است که اگر بعد از نزدیکی عقد نکاح منحل شود و زن دوباره ازدواج کند و فرزندی را به دنیا بیاورد و همچنین الحاق این فرزند مطابق قانون به هر دو شوهر زن ممکن باشد در این صورت فرزند ملحق می‌شود به شوهر دوم مگر اینکه امارات بر خلاف این را ثابت کند. در ماده بیان شده است که شوهر دوم در صورتی که بخواهد نفی ولد کند و اعتقاد داشته باشد که آن فرزند متعلق به او نیست حداکثر ظرف دو ماه از تاریخ آگاهی از تولد آن فرزند باید اقدام کند. به عبارت دیگر برای اقامه این دعوا مهلت قانونی تعیین شده است که اگر خارج از این مهلت قانونی دعوا اقامه شود دعوای مزبور مسموع نخواهد بود.

مرور زمان چه تفاوتی با مهلت قانونی دارد ؟

مقررات قانون قدیم در خصوص مرور زمان دعاوی حقوقی نسخ گردیده است. همچنین در قانون جدید آیین دادرسی مدنی در خصوص این موضوع سکوت شده است. پس در قانون فعلی محدودیت زمانی در خصوص طرح دعاوی حقوقی (جز در موارد معدود مثل مثال تعلق فرزند به شوهر دوم) وجود ندارد و ذی‌حق می‌تواند هر وقت که خواست اقامه دعوا نماید و دادگاه هم مکلف به رسیدگی است.

در تعریف مرور زمان باید بیان کرد که مرور زمان به مدتی گفته می‌شود که پس از اتمام آن دعوا شنیده نمی‌شود. مرور زمان به دعاوی کیفری اختصاص دارد. نکته قابل توجه اینجاست که در قانون مجازات اسلامی که در سال ۱۳۹۲ تصویب شده است و قانون موخر به شمار می‌رود، مرور زمان، تعقیب جرائم موجب تعزیر را با شرایطی موقوف می‌نماید.

نکته

همچنین زمانی که دعوا در فرض اینکه ثابت شود اثر قانونی نداشته باشد دادگاه در این خصوص نیز قرار رد دعوا را صادر می‌کند. مثلا اگر هبه‌ای صورت گرفته باشد ولی به قبض مرتهن درنیاید. همچنین در شرایطی که مورد دعوا احتمالی باشد و یا اینکه مشروع نباشد باز هم دادگاه باید قرار رد دعوا را صادر کند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مهلت قانونی، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون مهلت قانونی پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع:‌ مهلت قانونی



:: برچسب‌ها: مهلت قانونی ,
:: بازدید از این مطلب : 266
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

جلب ثا‌لث یعنی فردی خارج از دعوا برای شرکت در دادرسی فراخوانده شود. اگر در حین دعوا هر ‌یک از اصحاب دعوا جلب ثالثی را لازم بدانند، می‌توانند از دادگاه با ارائه دلیل، خود جلب ثالث را درخواست کنند. درخواست کننده جلب ثا‌لث، باید تا پایان جلسه اول دادرسی دلایل خود را برای جلب ثا‌لث اظهار کند و ظرف ۳ روز بعد از آن درخواست جلب ثا‌لث کند. جلب شخص ثا‌لث می‌تواند به نفع خواهان و خوانده دعوا باشد بنابراین برای طرفی که شخص را جلب می‌کند قواعد و مقررات مربوط به آن از اهمیت برخوردار است که در این مقاله به بررسی آن پرداخته‌ایم.

منبع: جلب ثالث

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

جلب شخص ثا‌لث

چنانچه هر کدام از طرفین دعوا ورود فردی خارج از دعوا به دعوا را لازم بداند می‌تواند وی را به دادرسی فرا بخواند.

فرض کنید شخصی با سند عادی ملکی را به دیگری بفروشد و خریدار علیه فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهد ولی معلوم شود که سند ملک به نام فروشنده نیست و فروشنده نیز خود، ملک را با مبایعه‌ نامه عادی خریداری کرده است. در این حالت خواهان ممکن است نسبت به شخصی که سند به نام اوست اقدام به جلب ثالث کند زیرا نهایتا سند رسمی باید توسط او تنظیم شود.

تشریفات دعوای جلب ثالث

۱- نیاز به تقدیم دادخواست دارد.

۲- این دادخواست به تعداد طرفین دعوا به اضافه یک نسخه تنظیم می‌گردد.

۳- تقدیم این دادخواست بر خلاف ورود ثالث محدود به زمان خاصی است.

۴- یکی از طرفین دعوای اصلی، متقاضی جلب ثالث و شخص ثالث، خوانده جلب ثالث است.

۵- متقاضی جلب ثالث را جالب ثالث و به شخص ثالثی که به دادرسی خوانده‌شده مجلوب ثالث می‌گوییم.

مقاطع جلب ثالث

سوال آن است که جلب ثالث تا چه مقطعی از دادرسی امکان‌پذیر است؟

توجه داشته باشید که:

۱- در مراحل بدوی و تجدیدنظر: تا پایان جلسه اول دادرسی باید آن را اظهار نماید و ظرف سه روز دادخواست آن را تسلیم نماید.

۲- مرحله واخواهی: بستگی به آن دارد که واخواه اقدام به جلب ثالث نماید یا واخوانده.  بدین نحو است که:

الف) جلب ثا‌لث از جانب واخواه: جلب ثا‌لث و دادخواست واخواهی با هم ارائه می‌گردد.

ب) جلب ثا‌لث از جانب واخوانده: در این حالت مهلت واخوانده برای جلب ثا‌لث مانند مرحله بدوی و تجدید نظر است.

۳- جلب ثا‌لث در دیوان عدالت اداری: خواهان می‌تواند ضمن دادخواست اصلی یا نهایتا ظرف ۳۰ روز بعد از ارائه دادخواست اصلی، جلب ثا‌لث نماید و خوانده نیز می‌تواند همراه با پاسخ به دعوای اصلی جلب ثا‌لث نماید.

رسیدگی توامان به دعوای اصلی و جلب ثالث

در خصوص رسیدگی توامان به این دو دعوا باید توجه داشت که:

۱- در صورتی این دو دعوا مورد رسیدگی توامان قرار می‌گیرد که حداقل یکی از این دو شرط نسبت به آن‌ها موجود باشد:

الف) بین آن‌ها ارتباط کامل باشد: یعنی اتخاذ تصمیم در یکی، در دیگری واجد اثر باشد.

ب) هر دو دعوا ناشی از یک منشا باشد.

۲- اگر هیچ یک از دو شرط فوق برقرار نباشد دادگاه دو دعوا را از یکدیگر جدا کرده و در صورت صلاحیت، جداگانه به آن‌ها رسیدگی می‌کند.

۳- اگر بر دادگاه معلوم شود که جلب ثا‌لث به دلیل ایجاد تاخیر در رسیدگی یا تبا‌نی افراد صورت گرفته اگر صالح به رسیدگی باشد آن دعواها را جداگانه رسیدگی می‌نماید.

۴- پس از وصول دادخواست جلب ثا‌لث، دادخواست جلب ثا‌لث و ضمائم آن به سایر اصحاب دعوای اصلی و نیز به مجلوب ثا‌لث ابلاغ می‌شود تا در جلسه دادرسی دعوای اصلی و دعوای جلب ثالث نیز مورد رسیدگی قرار گیرد.

۵- پس از ابلاغ وقت دادرسی دعوای اصلی به مجلوب ثالث و سایر اصحاب دعوای اصلی و ابلاغ دادخواست جلب ثا‌لث به مجلوب ثالث و اصحاب دعوا، اگر از زمان ابلاغ دادخواست جلب ثا‌لث به مجلوب ثالث و سایر اصحاب دعوای اصلی تا جلسه دادرسی مهلت کافی، یعنی حداقل ۵ روز نباشد و اصحاب دعوای اصلی و مجلوب ثالث نیز به دلیل عدم رعایت حداقل فاصله زمانی، حاضر به دفاع نباشند وقت دادرسی مجدد تعیین می‌شود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص جلب ثا‌لث، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون جلب ثا‌لث پاسخ دهند.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جلب ثالث



:: برچسب‌ها: جلب ثالث ,
:: بازدید از این مطلب : 241
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مرجع صادر کننده جواز کسب خشکشویی و لباسشویی در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه خدمات خشکشویی و لباسشویی علاوه بر داشتن مهارت پخت باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب خشکشویی و لباسشویی را گرفت می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

منبع: جواز کسب خشکشویی و لباسشویی در تهران

برای دریافت مشاوره حقوقی کسب و کار می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

آیا گرفتن جواز کسب خشکشویی و لباسشویی الزامی است؟

پروانه کسب سندی است که نشان می‌دهد فرد صلاحیت ارائه خدمات پخت و عرضه در خشکشویی و لباسشوییرا دارد. برای هر شخصی ‌که بخواهد به صورت قانونی فعالیت فروش انجام دهد گرفتن پروانه کسب الزامی است. این مجوز نشان دهنده قانونی بودن فعالیت فروشنده است و مرجع صادرکننده آن در تهران اتحاديه صنف طباخان كله پاچه سيرابی طبخ شده و خام می‌باشد. به موجب این جواز می‌توانید از امتیازات مربوط به اتحادیه مربوطه بهره مند شده و از حمایت های اتحادیه شامل حالتان شود. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

مساحت مورد نیاز برای گرفتن جواز کسب خشکشویی و لباسشویی چقدر است؟

چه متقاضی بخواهد ملکی را خریداری کند و چه بخواهد اجاره کند باید واحدی مطابق با مساحت تصویب شده توسط کمیسیون نظارت شهرستان مهیا نماید. اتحادیه مربوط به صنف خشکشویی و لباسشویی تهران مجوز لازم برای 9 رسته زیر را با مساحتهای اعلام شده جواز صادر می‌‍کند.

1- خشکشویی (مساحت 30 مترمربع)

2- لباسشویی (مساحت 20مترمربع)

3- سفیدشویی (مساحت 100مترمربع)

4-کارشویی (تکه شویی) (مساحت 45مترمربع)

5-سنگ شویی (مساحت 100مترمربع)

6- اطو کشی بخار (مساحت 18مترمربع)

7- ارائه کنندگان خدمات فنی و تعمیر لوازم و ماشین آلات خشکشویی غیر خانگی (مساحت 15مترمربع)

8- خشکشویی ولباسشویی (ممتاز) (مساحت 70مترمربع)

9-خشکشویی ولباسشویی (در صورت داشتن کارگاه دارای پروانه کسب) (مساحت 70مترمربع)

شرایط دریافت پروانه کسب خشکشویی و لباسشویی

الف: شرایط عمومی

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

۴- داشتن محلی با کاربری تجاری و اداری که از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعیت مکانی مورد تایید اماکن قرار گیرد.

۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومی

۶- داشتن وسايل و تجهیزات متناسب و لازم

مدارک لازم برای راه اندازی جواز کسب خشکشویی و لباسشویی

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

2) عکس سه در چهار متقاضی

3) شماره تلفن همراه به نام متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوپیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه

جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

مراحل گرفتن مجوز خشکشویی و لباسشویی

هر خانم و آقایی برای گرفتن جواز کسب خشکشویی و لباسشویی باید مراحل زیر را طی نماید:

۱/ ارسال درخواست جواز کسب خشکشویی و لباسشویی از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست می‌تواند به صورت کتبی به اتحاديه صنف طباخان كله پاچه سيرابی طبخ شده و خام تهران تحویل گردد. برای ثبت نام در سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه‌‌ از محل فروش دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیطی و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه فروش مایحتاج روزانه مصرف کننده برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند. جواز کسب هر متقاضی برای یکسال صادر می‌شود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید می‌شود.

گرفتن مجوز خشکشویی و لباسشویی چه قدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود :

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال

حق عضویت سالیانه اتحادیه 6.000.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

راه اندازی جواز کسب خشکشویی و لباسشویی چه قدر زمان میبرد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز یا پروانه کسب خشکشویی و لباسشویی در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی کسب و کار می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جواز کسب خشکشویی و لباسشویی در تهران



:: برچسب‌ها: جواز کسب خشکشویی و لباسشویی در تهران ,
:: بازدید از این مطلب : 215
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مرجع صادر کننده جواز کسب خشکشویی و لباسشویی در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه خدمات خشکشویی و لباسشویی علاوه بر داشتن مهارت پخت باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب خشکشویی و لباسشویی را گرفت می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

منبع: جواز کسب خشکشویی و لباسشویی در تهران

برای دریافت مشاوره حقوقی کسب و کار می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

آیا گرفتن جواز کسب خشکشویی و لباسشویی الزامی است؟

پروانه کسب سندی است که نشان می‌دهد فرد صلاحیت ارائه خدمات پخت و عرضه در خشکشویی و لباسشوییرا دارد. برای هر شخصی ‌که بخواهد به صورت قانونی فعالیت فروش انجام دهد گرفتن پروانه کسب الزامی است. این مجوز نشان دهنده قانونی بودن فعالیت فروشنده است و مرجع صادرکننده آن در تهران اتحاديه صنف طباخان كله پاچه سيرابی طبخ شده و خام می‌باشد. به موجب این جواز می‌توانید از امتیازات مربوط به اتحادیه مربوطه بهره مند شده و از حمایت های اتحادیه شامل حالتان شود. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

مساحت مورد نیاز برای گرفتن جواز کسب خشکشویی و لباسشویی چقدر است؟

چه متقاضی بخواهد ملکی را خریداری کند و چه بخواهد اجاره کند باید واحدی مطابق با مساحت تصویب شده توسط کمیسیون نظارت شهرستان مهیا نماید. اتحادیه مربوط به صنف خشکشویی و لباسشویی تهران مجوز لازم برای 9 رسته زیر را با مساحتهای اعلام شده جواز صادر می‌‍کند.

1- خشکشویی (مساحت 30 مترمربع)

2- لباسشویی (مساحت 20مترمربع)

3- سفیدشویی (مساحت 100مترمربع)

4-کارشویی (تکه شویی) (مساحت 45مترمربع)

5-سنگ شویی (مساحت 100مترمربع)

6- اطو کشی بخار (مساحت 18مترمربع)

7- ارائه کنندگان خدمات فنی و تعمیر لوازم و ماشین آلات خشکشویی غیر خانگی (مساحت 15مترمربع)

8- خشکشویی ولباسشویی (ممتاز) (مساحت 70مترمربع)

9-خشکشویی ولباسشویی (در صورت داشتن کارگاه دارای پروانه کسب) (مساحت 70مترمربع)

شرایط دریافت پروانه کسب خشکشویی و لباسشویی

الف: شرایط عمومی

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

۴- داشتن محلی با کاربری تجاری و اداری که از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعیت مکانی مورد تایید اماکن قرار گیرد.

۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومی

۶- داشتن وسايل و تجهیزات متناسب و لازم

مدارک لازم برای راه اندازی جواز کسب خشکشویی و لباسشویی

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

2) عکس سه در چهار متقاضی

3) شماره تلفن همراه به نام متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوپیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه

جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

مراحل گرفتن مجوز خشکشویی و لباسشویی

هر خانم و آقایی برای گرفتن جواز کسب خشکشویی و لباسشویی باید مراحل زیر را طی نماید:

۱/ ارسال درخواست جواز کسب خشکشویی و لباسشویی از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست می‌تواند به صورت کتبی به اتحاديه صنف طباخان كله پاچه سيرابی طبخ شده و خام تهران تحویل گردد. برای ثبت نام در سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه‌‌ از محل فروش دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیطی و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه فروش مایحتاج روزانه مصرف کننده برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند. جواز کسب هر متقاضی برای یکسال صادر می‌شود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید می‌شود.

گرفتن مجوز خشکشویی و لباسشویی چه قدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود :

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال

حق عضویت سالیانه اتحادیه 6.000.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

راه اندازی جواز کسب خشکشویی و لباسشویی چه قدر زمان میبرد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز یا پروانه کسب خشکشویی و لباسشویی در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی کسب و کار می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جواز کسب خشکشویی و لباسشویی در تهران



:: برچسب‌ها: جواز کسب خشکشویی و لباسشویی در تهران ,
:: بازدید از این مطلب : 237
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

آیا به دنبال بهترین کشور‌ها برای مهاجرت و زندگی هستید؟ مهاجرت یعنی اشخاص به قصد سکونت در کشور مقصد از کشور مادری خود خارج گردند. هر شخصی باانگیزه‌های مختلف اقتصادی، تحصیلی، سیاسی و… می‌تواند اقدام به مهاجرت نماید. مهاجرین باید هنگام مهاجرت و انتخاب کشور مقصد خود دقت کامل داشته باشند. چرا که در صورتی مهاجرت موفق است که مقصد مهاجر بهترین مکان مطابق باانگیزه‌ وی از مهاجرت باشد. در ادامه به معرفی بهترین کشور‌ها برای مهاجرت می‌پردازیم. برای تسهیل این روند می‌توانید از خدمات مشاوره وکیل مهاجرت استفاده نمایید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

منبع: بهترین کشور‌ها برای مهاجرت

بهترین کشور‌ها برای مهاجرت

سالانه عده‌ی زیادی از مردم اقدام به مهاجرت می‌نمایند. این نگرانی که آیا در کشور مقصد شرایط و امکانات بهتری را خواهیم داشت یا نه، همواره در ذهن متقاضیان مهاجرت وجود دارد. با بررسی برخی شرایط مربوط به مهاجرت می‌توان تا حدودی نتیجه گرفت کدام کشور برای مهاجرت مناسب است. طبق آمار در سال 2021 هشت کشور به دلایل مختلف به عنوان بهترین مقصد‌های مهاجرتی شناخته شده‌اند. این هشت کشور به ترتیب شامل کانادا، سوئیس، اسپانیا، سنگاپور، فنلاند، نیوزلند، استرالیا و ویتنام می‌شوند. اگرچه هر فرد می‌بایست با توجه به انگیزه‌های خود از مهاجرت بهترین کشور را به عنوان مقصد برگزیند. برای آشنایی با انواع مهاجرت به این کشورهای کلیک کنید.

کانادا

ایالت متحده در همسایگی کانادا درگیر تلاطمات سیاسی است. اما کانادا در نقش یک کشور مصالحه‌گر به حل مناقشات می‌پردازد. این نشان از ثبات و آرامش سیاسی این کشور است. طبق آمارهای دولتی بیش از 31 درصد مردم انگلیس، کشور کانادا را به عنوان محل تبار قومی‌شان می‌شناسند. مردم حدود 40 کشور دیگر جهان نیز در کمترین حالت صد هزار نفر از شهروندان کانادا را تشکیل می‌دهند.

همچنین یک‌سوم از دانش‌آموزان کانادا، مهاجرانی از خارج کشور می‌باشند که این نشان از علاقه تحصیل دانشجویان در این کشور است. کانادا از نظر وسعت دومین کشور بزرگ جهان است اما جمعیت نسبتاً کمی دارد. در نهایت مراقبت‌های بهداشتی در این کشور رایگان است.

سوئیس از بهترین کشور‌ها برای مهاجرت

سوئیس یک کشور امن با اقتصاد و دولت قابل اعتماد است. بر اساس آمار سوئیس از نظر ثبات سیاسی و اقتصادی و درآمد بالاترین رتبه نسبت به سایر کشور‌ها دارد. طبق نظر حدود 70درصد از مهاجرین در سوئیس درآمد بیشتری نسبت به سایر کشور‌ها دریافت کرده‌اند.  سوئیس از نظر کیفیت زندگی در مرتبه دوم جهانی قرار گرفته است. این رتبه‌بندی نشان دهنده تعادل میان زندگی و کار در این کشور است.

کشور سوئیس در رتبه‌بندی‌های جهانی به عنوان بهترین کشور برای یادگیری و همچنین دومین کشور برای تحصیل شناخته می‌شود. در این کشور بازنشستگان نیز مورد استقبال قرار خواهند گرفت چرا که سوئیس در سال‌های اخیر به عنوان دو رتبه برتر شاخص‌های بازنشستگی جهانی جایزه کسب کرده است. همچنین زبان این کشور نیز انگلیسی می‌باشد.

اسپانیا

اسپانیا یکی از بهترین مکان‌ها برای بازنشستگی در جهان محسوب می‌شود. حدود 40درصد مهاجران انگلیس به کشور اسپانیا در سن 65 سالگی یا بیشتر قرار دارند. برعکس بسیاری از کشور‌های اتحادیه اروپایی که همواره ابری و بارانی هستند، اسپانیا آب و هوایی آفتابی و بسیار مناسب دارد. سه شهر معروف در اسپانیا یعنی بارسلونا، مادرید و سویا به عنوان 10 مقصد برتر آفتابی اروپا معرفی می‌شوند.

طبق آمار اهالی مادرید کم استرس‌ترین شهر جهانی هستند. اسپانیا در رتبه اول کیفیت زندگی و همچنین رتبه اول برای سلامتی جسمی و روحی قرار دارد. علاوه بر آن اسپانیا در رتبه سوم برای تعادل کار و زندگی، سهولت در یافتن مسکن مناسب و استقبال از دیگر جوامع قرار می‌گیرد. بنابراین اسپانیا جز  بهترین کشورها برای مهاجرت می‌باشد.

سنگاپور از بهترین کشور‌ها برای مهاجرت

کشور سنگاپور به علت استقبال از طبیعت این کشور شناخته شد. سنگاپور یک کشور جوان است که در سال 1965 مستقل گشت. این کشور در دو دهه گذشته توانسته خود را به یک قطب تجارت جهانی تبدیل کند. استقبال خوب این کشور از سرمایه‌گذارهای خارجی موجب جذب سرمایه‌گذاران جهانی به سنگاپور شده است. هر کسی که با یک شهر بزرگ در سنگاپور آشنا باشد، امکان ورود و سرمایه‌گذاری در آن را خواهد داشت. سنگاپور یکی از کوچک‌ترین کشورها در جهان محسوب می‌شود و این یعنی مهاجرین می‌توانند تمامی مسیرهای آن را به راحتی به خاطر بسپرند.

از دیگر مزیت‌های این کشور حمل‌ونقل سریع و آسان است. همچنین سنگاپور سالانه 400 ساعت بیشتر از کشورهای اروپایی نظیر انگلیس آفتاب دارد. یعنی حدوداً روزی یک ساعت روشنایی بیشتری دارد. سنگاپور بر اساس آمار جهانی درباره نحوه رفتار با کودکان در رتبه دوم قرار می‌گیرد. به این علت که برنامه‌های تحصیلی سنگاپور بسیار خاص و مناسب کودکان می‌باشد.

فنلاند

فنلاند خوشبخت‌ترین و خوشحال‌ترین کشور جهان محسوب می‌شود. فنلاند یک شبکه امنیت اجتماعی قوی، مراقبت‌های بهداشتی رایگان و تعادل عالی بین زندگی و کار را دارا می‌باشد. امنیت و آرامش موجب می‌شود جامعه فنلاندی‌ها برای کمک به دیگران ترغیب شود. کشور فنلاند در شاخص‌های زنان، صلح و امنیت دانشگاه جورج تاون عنوان رتبه سوم را دارا است. فنلاند در رتبه‌بندی سلامت و رفاه نیز جایگاه برتری در آمار جهانی دارد. بسیاری از کشور‌ها به عنوان میزبان بازنشستگان مناسب هستند. اما شرایط خوب زندگی در این کشور موجب شده بیشتر مهاجران انگلیسی به این کشور بین 15 تا 64 سال داشته باشند. طبق این موارد فنلاند جزء بهترین کشورها برای مهاجرت می‌باشد.

نیوزلند از بهترین کشور‌ها برای مهاجرت

نیوزیلند در رتبه سوم جهانی در موضوع رفاه جسمی و روحی و دومین رتبه در تعادل بین زندگی و کار را دارا می‌باشد. نیوزلند نیز جزو برترین کشور‌ها برای مهاجرت محسوب می‌گردد. نیوزلند این رتبه‌بندی جهانی را مدیون نگرش مثبت دولت مردان خود به مهاجرین در سال‌های اخیر است. همه این موارد به نیوز‌لند کمک کرده تا مقام هشتم در خوشبختی جهانی و مقام هفتم در پیشرفت اجتماعی را دریافت نماید.

استرالیا

استرالیا گرچه در رتبه‌بندی از نیوزلند عقب‌مانده است اما هنوز هم مقصد مناسبی برای مهاجرت محسوب می‌گردد. این کشور ششمین کشور برتر برای مهاجران است و دومین رتبه جهانی برای سلامت جسمی و روحی را دارا است. علاوه بر آن سومین رتبه بهترین کیفیت زندگی را نیز کسب نموده است. میزان جرم و جنایت کم، هزینه کم زندگی و مواد غذایی ارزان قیمت، موجب جذب مهاجران به زندگی در استرالیا می‌شود. مراقبت‌های بهداشتی رایگان و باکیفیت بالا، از دیگر مزایای این کشور است. طبیعت منحصر به فرد و گونه‌های حیوانی خاص در استرالیا از دیگر دلایل مسافرت و مهاجرت برخی مردم ماست. استرالیا حدود 3000 ساعت آفتاب سالانه دارد یعنی حدوداً دو برابر کشور انگلیس.

ویتنام

مهاجرین برای تجربه یک محیط کاملاً متفاوت و شروع جدید همچنین برای رونق دادن به حرفه خود می‌توانند مهاجرت به ویتنام را انتخاب کنند. کشور ویتنام در رتبه سوم جذب مهاجران قرار می‌گیرد که معمولاً به دنبال توسعه حرفه خود می‌باشند. هزینه زندگی در ویتنام پایین است بنابراین مهاجر می‌تواند انتظار درآمد بالایی را داشته باشد. ویتنام در رتبه‌بندی شادی در مقام پنج جهان قرار گرفت. همچنین این کشور به علت تعامل مناسب با کودکان در رتبه چهارم جهانی برای مهاجرت قرار دارد.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

بهترین کشور‌های برای مهاجرت کدام‌اند ؟

هر فرد می‌بایست با توجه به انگیزه‌های خود از مهاجرت و مطالعه قوانین کشور مدنظر  بهترین کشور را به عنوان مقصد برگزیند.

بر اساس آمار مهاجرین در سال 2021 کدام کشور‌ها بهترین مقصد مهاجرت در این سال شناخته می‌شوند ؟

طبق آمار در سال 2021 هشت کشور به دلایل مختلف به عنوان بهترین مقصد‌های مهاجرتی شناخته شده‌اند. این هشت کشور به ترتیب شامل کانادا، سوئیس، اسپانیا، سنگاپور، فنلاند، نیوزلند، استرالیا و ویتنام می‌شوند.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

 

 

وکیل دات کام بهترین راه حل برای مشکلات حقوقی شما

منبع: بهترین کشور‌ها برای مهاجرت



:: برچسب‌ها: بهترین کشور‌ها برای مهاجرت ,
:: بازدید از این مطلب : 223
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 14 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مهاجرت به سوئد به دلیل دارا بودن حقوق اجتماعی و سطح رفاهی بالا، بسیار پرطرفدار است. کشور سوئد با جمعیت پایین خود یکی از کشورهای مهاجر پذیر در حوزه اروپاست که می‌توانید با روش‌های مختلف به این کشور نقل مکان کنید. البته باید در نظر داشته باشید که دانستن شرایط مهاجرت و زندگی در تصمیم گیری شما بسیار تاثیرگذار است. چرا که بسیاری از متقاضیان مهاجرت بدون اطلاعات کافی هزینه‌های زیادی می‌پردازند و یا به دلیل عدم اطلاع کافی این کشور را مقصد خود انتخاب می‌کنند. به هر حال برای جلوگیری از اتلاف وقت و سرمایه می‌توانید از خدمات وکیل مهاجرت استفاده نمایید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 
 
 

مهاجرت به سوئد

سوئد از کشورهای پیشرفته جهان محسوب می‌گردد. شهروندان سوئد از حقوق اجتماعی و رفاهی مناسبی دارا هستند. برای همین مهاجرت‌به این کشور از بهترین گزینه‌ها برای افرادی است که قصد مهاجرت دارند. تعداد زیادی از خدمات اجتماعی برای شهروندان این کشور رایگان و یا با کمک هزینه‌های دولتی می‌باشد. کشور سوئد از کشورهای حوزه اسکاندیناوی و در کنار نروژ و دانمارک، سه کشور تشکیل دهنده این حوزه می‌باشند. واحد پول سوئد کرون می‌باشد و سوئد آب و هوای سردی دارد. برای آشنایی با انواع مهاجرت کلیک کنید.

انواع روش های مهاجرت به سوئد

برای مهاجرت‌به کشور سوئد روش‌های مختلفی وجود دارد. محبوب‌ترین روش‌های مهاجرتی به این کشور شامل سرمایه‌گذاری و ثبت شرکت، خرید ملک، ازدواج، مهاجرت‌کاری، تحصیلی و مواردی نظیر این می‌باشد.

مهاجرت تحصیلی

متقاضیان مهاجرت‌تحصیلی به سوئد اقامت موقت این کشور را به درست می‌آورند. سپس با فارغ‌التحصیل شدن از دانشگاه‌های سوئد تا 6 ماه فرصت دارند تا در این کشور شغل پیدا کنند و بدین صورت اجازه کار در این کشور و اقامت دائم را خواهند داشت. کشور سوئد به عنوان یک کشور پیشرفته اروپایی سیستم آموزشی قوی دارد. مرحله اول برای مهاجرت‌تحصیلی به سوئد انتخاب دانشگاه و همچنین درخواست پذیرش از جانب آن دانشگاه می‌باشد. هر یک از دانشگاه‌های سوئد وهزینه‌های متفاوت و معیارهای مختلفی برای پذیرش دارند.

مدارک لازم برای مهاجرت‌تحصیلی به سوئد شامل موارد زیر است:

  • مدارک هویتی و پاسپورت که به صورت رسمی ترجمه شود.
  • تکمیل فرم‌های درخواست ویزای تحصیلی
  • نامه رسمی پذیرش از دانشگاه سوئد
  • گواهی ازدواج و گواهی تولد فرزند در صورت متاهل بودن
  • مدرک زبان با نمره‌ی مورد تایید دانشگاه مدنظر
  • تمکن مالی برای هزینه‌های زندگی و تحصیل در سوئد

برای آشنایی بیشتر با بایدها و نبایدهای مهاجرت تحصیلی کلیک کنید.

مهاجرت سرمایه‌گذاری به سوئد

متقاضیان برای سرمایه‌گذاری در سوئد می‌توانند اقامت یک‌ساله این کشور را دریافت نمایند. پس از گذشت یک سال امکان تمدید ویزا را خواهند داشت و ازین جهت برای مهاجرین سرمایه‌گذار مشکلی ایجاد نمی‌شود. اما برای دریافت ویزای سرمایه‌گذاری لازم است مهاجر متقاضی مبلغی حدود 100هزار یورو در این کشور سرمایه‌گذاری نماید. جهت مهاجرت‌به این کشور با روش سرمایه‌گذاری داشتن یک طرح اقتصادی مناسب و تمایل به اجرایی کردن آن از عناصر مهم کلیدی می‌باشد.

اگر بعد از گذشت 4 سال سرمایه‌گذار بتواند شرکت خود را در این کشور فعال نگه دارد می‌تواند اقامت دائم سوئ را نیز دریافت نماید. لازم به ذکر است مبلغ سرمایه‌گذاری در این کشور کمتر از مبلغ مورد نیاز برای دریافت اقامت کشورهای دیگر از روش سرمایه‌گذاری می‌‌باشد. اما سختی مهاجرت‎‌سرمایه‌گذاری در سوئد فرآیند عملی کردن طرح اقتصادی در این کشور است. علاوه بر ثبت شرکت، سرمایه‌گذار می‌تواند با خرید ملک و ارائه اسناد و مدارک اقامت کشور سوئد را اخذ نماید.

مهاجرت کاری

از روش‌های اصلی و مهم مهاجرت به سوئد روش مهاجرت شغلی یا کاری است. افراد متقاضی لازم است که تخصصی داشته باشند.  این تخصص باید در سوئد به رسمیت شناخته شود. بدین ترتیب فرد مهاجر می‌تواند به استخدام یک کارفرمای سوئدی درآید. بنابراین مهاجر در چنین شرایطی می‌تواند به آسانی برای دریافت ویزای کاری سوئد اقدام نماید و اقامت موقت سوئد را دریافت کند. در صورتی که مهاجر بتواند چهار سال به فعالیت کاری خود ادامه دهد اقامت دائم سوئد را دریافت خواهد کرد. روش مهاجرت کاری به سوئد یکی از موفق‌ترین و بهترین روش‌های مهاجرت به این کشور و دریافت اقامت سوئد محسوب می‌شود. برای آشنایی بیشتر با مهاجرت کاری کلیک کنید.

مهاجرت از طریق ازدواج به سوئد

از دیگر روش‌های محبوب مهاجرت به سوئد از طریق ازدواج با تبعه این کشور است. البته این روش شرایط آسانی ندارد. چرا که بسیاری از افراد با ازدواج تقلبی اقدام به دریافت اقامت می‌نمایند و کشور سوئد برای جلوگیر یاز این اتفاق قوانین خاصی وضع کرده است. اما به طور کلی اگر یک فرد با تبعه و شهروند سوئدی ازدواج کند در مدت زمان کوتاهی می‌تواند اقامت این کشور را اخذ نماید.

در این روش فرد متقاضی مهاجرت ابتدا باید به سفارت سوئد در کشور خود مراجعه نماید. اگر متقاضی در سوئد اقامت دارد باید به اداره مهاجرت سوئد مراجعه کند. سپس درخواست خود برای مهاجرت از طریق ازدواج را ارائه نماید.  جهت تشکیل پرونده باید مبلغی پول، مدارک هویتی، پاسپورت و عکس تحویل دهد. با گذشت 2 تا 5 ماه متقاضی برای مصاحبه حضوری دعوت می‌شود. در این مصاحبه باید سه نکته را اثبات نماید که شامل اثبات هویت، اثبات تمکن مالی، اثبات قصد واقعی ازدواج دائمی می‌باشد.لازم به ذکر است اگر افراد بعد از دریافت اقامت سوئد از طریق ازدواج قصد گرفتن طلاق از همسر سوئدی خود حتی بعد از ده سال گذشت ازدواج را نمایند، اقامت آن‌ها لغو خواهد شد.

مهاجرت از طریق تولد فرزند

اگر کودکی در خاک سوئد متولد شود صرف نظر از این که والدین کودک تابعیت سوئدی داشته باشند یا خیر آن نوزاد تابعیت سوئد را دریافت خواهد کرد. یعنی اگر هیچ کدام از والدین سوئدی نباشند و یا تنها یکی از والدین یا پدر یا مادر سوئدی باشد باز هم به کودک متولد شده تابعیت این کشور تعلق خواهد گرفت. لازم به ذکر است اگر والدین سوئدی یک کودک غیر سوئدی را پیش از سن 12 سالگی به فرزندخواندگی بگیرند این کودک نیز تابعیت سوئد را دریافت خواهد کرد.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالات متداول

محبوبیت کشور سوئد برای مهاجرین چیست ؟

سوئد از کشورهای پیشرفته جهان محسوب می‌گردد. شهروندان سوئد از حقوق اجتماعی و رفاهی مناسبی دارا هستند. تعداد زیادی از خدمات اجتماعی برای شهروندان این کشور رایگان و یا با کمک هزینه‌های دولتی می‌باشد.برای همین مهاجرت به این کشور از بهترین گزینه‌ها برای افرادی است که قصد مهاجرت دارند.

روش‌های محبوب مهاجرت به سوئد چیست ؟

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، تحصیلی، کاری، ازدواج .



:: برچسب‌ها: مهاجرت به سوئد ,
:: بازدید از این مطلب : 221
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مهاجرت به کشور انگلستان یکی از پیشرفته‌ترین کشور‌های جهان خواسته بسیاری از کسانی است که قصد خروج از کشور را دارند. هرسال تعداد زیادی از مهاجرین از سراسر جهان به این کشور مهاجرت می‌نمایند. انگیزه‌های افراد برای مهاجرت کردن متنوع است. لذا مهاجرت به‌انگلیس مانند سایر کشور‌ها با روش‌های مختلفی انجام می‌گیرد. اگر قصد خروج از کشور و زندگی در کشوری مانند انگلستان را دارید، بهتر است قبل از هر چیز اطلاعات کافی درباره آن کسب کنید. در ادامه این مقاله به موضوع مهاجرت‌به‌انگلستان و روش‌های آن می‌پردازیم. برای دریافت مشاوره و تسریع روند مهاجرت می‌توانید از خدمات وکیل مهاجرت استفاده نمایید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 
 

مهاجرت به انگلستان

انگلستان به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین کشورهای جهان محسوب می‌گردد. سالانه هزاران مهاجر را از سراسر جهان قصد عزیمت به این کشور پیشرفته را می‌نمایند. شهر لندن در انگلستان یکی از مهم‌ترین و محبوب‌ترین قصدهای مهاجرت تحصیلی به حساب می‌آید. همچنین علاوه بر مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری و سرمایه‌گذاری هم باوجود سختی‌ها و وجود رقابت شدید، از روش‌های مرسوم و رایج مهاجرت به‌انگلستان می‌باشند. لازم به ذکر است که انگلستان جزء گران‌ترین مقصدهای مهاجرت است و هزینه‌های زندگی در انگلیس بالا می‌باشد. برای آشنایی با انواع مهاجرت به این کشور کلیک کنید.

روش های مهاجرت به انگلستان

همان‌طور که اشاره کردیم مهاجرت کردن روش‌های مختلفی دارد. مهاجرت تحصیلی از محبوب‌ترین روش‌های مهاجرت به‌انگلستان است. اما این تنها روش برای مهاجرت به این کشور مهاجر‌پذیر نیست. رو‌ش‌های مهاجرت‌به کشورانگلستان عبارت‌اند از: مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری، مهاجرت سرمایه‌گذاری، مهاجرت از طریق ازدواج و خانواده، مهاجرت از طریق تولد، پناهندگی.

مهاجرت تحصیلی به انگلستان

مهاجرت تحصیلی به انگلستان یکی از رایج‌ترین روش‌های مهاجرت به این کشور می‌باشد. ویزای تحصیلی‌انگلستان برای دانش‌آموزان یا دانشجویان و جهت تحصیل در دوره‌های کوتاه‌مدت صادر می‌شود. هزینه‌های تحصیل در انگلستان نیز با توجه به رشته و مقطع تحصیلی تعیین می‌شود.  به طور متوسط می‌توان گفت دانشجویان حدود 10-15 هزار پوند در سال شهریه پرداخت می‌نمایند. انگلستان در زمینه تحصیل یکی از گران‌ترین کشورها در جهان به حساب می‌آید. البته بورسیه‌ها و کمک‌هزینه‌های تحصیلی متعددی در این کشور پیش‌بینی‌شده و دانشجویان بین‌المللی می‌توانند برای دریافت آن اقدام نمایند. دانشجویان به مدت 4 ماه بعد از پایان تحصیل خود مهلت دارند تا شغلی پیدا کنند. با یافتن یک شغل می‌توانند اقامت خود را با تبدیل ویزا به ویزای کاری تمدید نمایند. برای آشنایی بیشتر با نحوه مهاجرت تحصیلی کلیک کنید.

مهاجرت کاری به انگلستان

از دیگر روش‌های رایج مهاجرت به‌انگلستان دریافت ویزای کاری است. کشور انگلستان به علت کمبود نیروی کار متخصص و جهت بهره‌مندی از متخصصین سراسر جهان ویزاهای کاری متنوعی را به متقاضیان ارائه می‌نماید. تمامی متقاضیان جهت دریافت ویزای کاری انگلستان به عنوان نیروی متخصص باید از جانب کارفرمایی معتبر در انگلستان پیشنهادی شغلی دریافت نماید. بدین ترتیب درخواست متقاضی از طریق سیستم امتیازبندی انگلیس مورد بررسی قرار می‌گیرد. غیر از ویزای کاری نیروی متخصص که معمولاً آن را با اسم ویزای کاری عمومی معرفی می‌کنند، افراد می‌توانند جهت دریافت انواع ویزای کاری موقت، نوآوری، استارت آپی و استعداد جهانی اقدام نمایند. برای آشنایی با نحوه مهاجرت کاری کلیک کنید.

مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری

اخذ ویزای سرمایه‌گذاری انگلستان جز سخت‌ترین روش‌های مهاجرت در انگلستان و همچنین سخت‌ترین ویزای سرمایه‌گذاری در جهان است. جهت مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری به کشور انگلستان متقاضی باید حداقل 2 میلیون پوند سرمایه‌گذاری نماید. این سرمایه‌گذاری می‌تواند در اوراق قرضه دولتی، سرمایه وام شرکت‌ها و یا سرمایه مشترک انجام گیرد. با سرمایه‌گذاری معادل 2 میلیون، پس از گذشت 5 سال متقاضی می‌تواند اخذ اقامت دائم کشور انگلستان درخواست نماید. لازم به ذکر است باوجود این که مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری به انگلستان مسیری طولانی و سخت برای رسیدن به اقامت دائم این کشور را دارد. اما با رعایت تمامی شروط قوانین این روش مهاجرتی در انگلستان، یک روش مطمئن جهت مهاجرت به این کشور می‌باشد.

مهاجرت از طریق ازدواج و خانواده به انگلستان

کسانی که قصد ازدواج با اتباع انگلیسی و یا ازدواج با دارندگان اقامت دائم انگلستان را دارند، می‌توانند ویزای ازدواج انگلستان را دریافت کرده و به این کشور سفر نمایند. البته ویزای ازدواج تا حداکثر 6 ماه در انگلستان اعتبار دارد. بنابراین متقاضیان اجازه می‌دهد طی این مدت به صورت قانونی ازدواج نمایند. هزینه مربوط به ویزای ازدواج 95 پوند می‌باشد. متقاضی بعد از پایان مدت این ویزا و عدم ازدواج باید کشور انگلستان را ترک کند.

لازم به ذکر است که متقاضیان مهاجرت‌به روش ازدواج باید دارای سن بالای 18 سال باشند، سوءپیشینه کیفری نداشته باشند، داشتن رابطه‌ای واقعی و همچنین دارای سلامت کامل روانی باشند. از طرفی همسر انگلیسی باید درآمد کافی برای پشتیبانی از مهاجر داشته باشد. مهاجر نیز می‌بایست از دانش کافی در زبان انگلیسی برخوردار باشد.

افراد متقاضی که قصد اقامت در انگلستان را دارند و یکی از اعضای خانواده‌شان اقامت دائم انگلستان یا تابعیت آن را داشته باشد می‌توانند از طریق ویزای خانوادگی  جهت اقامت در کشور انگلستان درخواست نمایند

مهاجرت از طریق تولد

انگلستان یکی از کشورهایی هست که از سیستم خون برای دادن تابعیت فرزندان متولد شده پیروی می‌کند. یعنی کودک باید از والدین انگلستانی متولد شود. بنابراین صرف تولد یک کودک در خاک انگلستان موجب اخذ تابعیت این کشور نمی‌گردد. لذا شرایط دریافت تابعیت انگلستان برای کودک تازه متولد شده  این است که یک یا هر دو والدین وی تابعیت انگلستان را دارا باشند. البته در حالتی که فرزند متولد شده از والدینی مجهول باشد، طبق قانون انگلستان تابعیت انگلستان را خواهد داشت.

پناهندگی

روش مهاجرت از طریق پناهندگی یکی از نامناسب‌ترین و خطرناک‌ترین روش‌های مهاجرت می‌باشد. پناهندگان در کشور مقصد همواره باید تحت شرایط اجتماعی خاصی قرار بگیرند. علاوه بر آن پناهنده باید طبق قانون فرآیندهای مشخصی را طی کند و مدتی را در کمپ پناهندگی بگذرانند. از طرفی فرد پناهنده باید دلیلی قانع‌کننده به مامورین مهاجرتی در کشور مقصد ارائه نماید تا اقامت او به عنوان پناهنده تایید شود. همچنین امکان دارد با بهبود شرایط در کشور مبدا، فرد پناهنده مجبور به ترک کشور مقصد گردد.

اقامت و تابعیت انگلستان

افراد خارج از اتحادیه اروپا برای دریافت اقامت دائم انگلستان باید چند سال مشخص را در این کشور به طور قانونی زندگی نمایند. مثلاً مهاجر به انگلستان از راه ازدواج پس از 2 سال و مهاجر از روش کاری یا سرمایه‌گذاری بعد از 5 سال می‌توانند جهت دریافت اقامت دائم  انگلستان درخواست خود را ارائه نمایند.

اخذ اقامت دائم جز اهداف نهایی مهاجرت به این کشور محسوب می‌شود. مهاجر باید در زمان اقامت خود تراکنش‌های مالی شفافی داشته باشد و علاوه بر آن مالیات‌های خود را پرداخت نماید. همچنین لازم است که مهاجر از درآمد کافی برای زندگی در انگلستان بهره‌مند باشد.

هزینه درخواست برای اقامت دائم 2389 پوند است و جهت همراهی اعضای خانواده هر یک باید به صورت جداگانه درخواست اقامت ثبت نمایند. پس از گذشت یک سال از دریافت اقامت دائم، مهاجر می‌تواند جهت اخذ تابعیت کشور انگلستان نیز درخواست دهد.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

مهاجرت‌به‌انگلستان به چه رو‌ش‌هایی امکان‌پذیر است ؟

رو‌ش‌های مهاجرت‌به کشورانگلستان عبارت‌اند از: مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری، مهاجرت سرمایه‌گذاری، مهاجرت از طریق ازدواج و خانواده، مهاجرت از طریق تولد، پناهندگی.

افراد مهاجر برای اخذ اقامت دائم و تابعیت‌انگلستان چه باید بکنند ؟

افراد خارج از اتحادیه اروپا برای دریافت اقامت دائم انگلستان باید چند سال مشخص را در این کشور به طور قانونی زندگی نمایند. پس از گذشت یک سال از دریافت اقامت دائم، مهاجر می‌تواند جهت اخذ تابعیت کشور انگلستان نیز درخواست دهد.



:: برچسب‌ها: مهاجرت به انگلستان ,
:: بازدید از این مطلب : 196
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

کشور آلمان جزء بهترین کشور‌های اروپایی برای مهاجرت ایرانیان است. شرایط موجود در کشور آلمان موجب شده تا به عنوان مقصدی جذاب میان مهاجرت کنندگان شناخته شود. مهاجرت به آلمان باانگیزه‌های کاری، تحصیلی و… انجام می‌شود. بنابراین روش‌های مختلفی برای مهاجرت به آلمان وجود دارد. در ادامه مقاله به موضوع مهاجرت به‌آلمان و روش‌های آن خواهیم پرداخت. برای تسریع و تسهیل در روند مهاجرت می‌توانید از خدمات وکیل مهاجرت استفاده نمایید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 
 
 
 

مهاجرت به آلمان

کشور آلمان در میان کشور‌های اروپایی جزء محبوب‌ترین مقصد‌ها برای مهاجرت محسوب می‌شود. وجود بازار کار مناسب، رشد اقتصادی و ثبات اقتصادی، امکان برخورداری از تحصیل رایگان در اروپا و… ازجمله مواردی است که این کشور را به یک کشور محبوب برای مهاجرین تبدیل می‌کند. افراد متقاضی مهاجرت به کشور آلمان باانگیزه‌های متفاوتی نظیر تحصیل یا کار اقدام به مهاجرت به‌آلمان می‌نمایند. مهاجرت با هر انگیزه‌ای که باشد شرایط خاص خود را دارد. برای آشنایی با انواع مهاجرت کلیک کنید.

روش های مهاجرت به آلمان

مهاجرت به آلمان روش‌های مختلفی دارد. روش‌‌هایی نظیر مهاجرت تحصیلی، کاری، سرمایه‌گذاری و مهاجرت از طریق ازدواج. در ادامه هر یک از این روش‌ها را معرفی می‌کنیم.

مهاجرت تحصیلی

آلمان به عنوان یک کشور صنعتی و ثروتمند شناخته می‌شود. به همین دلیل این کشور امکان تحصیل رایگان را برای دانشجویان بین‌المللی فراهم می‌آورد. آلمان همواره یکی از انتخاب‌های دانشجویان مهاجر برای تحصیل در اروپا است.

دانشجوی متقاضی برای تحصیل در آلمان قبل از اقدام به دریافت ویزای تحصیلی از کشور آلمان باید از یکی از دانشگاه‌های آلمان پذیرش یا دعوت‌نامه تحصیلی دریافت کند. مدارک لازم برای اعزام دانشجویان بین‌المللی به آلمان برای دانشگاه‌های مختلف و در مقاطع مختلف، ممکن است متفاوت باشد. لذا دانشجو مهاجر باید قبل از ارسال مدرک ابتدا شرایط مربوط به دانشگاه مورد نظر خود در مقطع تحصیلی مدنظرش را به خوبی بسنجد.

اطلاعات مربوط به مدارک مورد نیاز به هر دانشگاه را می‌توان از بخش ملزومات پذیرش در سایت دانشگاه‌های آلمان دریافت نمود. البته برخی از مدارک به صورت کلی و عمومی برای همه دانشگاه‌ها و در تمامی مقطع‌های تحصیلی ثابت است. برای ارسال مدارک به دانشگاه‌ها باید دقت کرد به زمان ارسال مدرک دقت نمود. زیرا زمان ارسال مدارک در هر دانشگاه متفاوت است و عدم رعایت آن ممکن است موجب رد درخواست پذیرش شود. برای آشنایی کلی با مهاجرت تحصیلی کلیک کنید.

مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری و ثبت شرکت

کشور صنعتی آلمان به خوبی امکان جذب سرمایه خارجی را فراهم آورده است. رشد اقتصادی، ثبات اقتصادی، امنیت اقتصادی، وجود صنایع بزرگ در این کشور، زیرساخت‌های قوی و… موجب می‌شود آلمان کشوری جذاب برای سرمایه‌گذاران خارجی باشد. سرمایه‌گذاری در آلمان راه‌های متنوعی دارد.

برای سرمایه‌گذاری در آلمان به وسیله ثبت شرکت، متقاضی باید یک طرح اقتصادی ارائه دهد. این طرح مورد بررسی قرار می‌گیرد و طرح باید قابلیت اجرا در کشور آلمان را داشته باشد. همچنین طرح علاوه بر قابلیت اجرا باید امکان سودآوری نیز داشته باشد. متقاضی ثبت شرکت حتماً باید در حوزه فعالیت خود سابقه و تجربه کاری باشد.

حداقل هزینه لازم برای سرمایه‌گذاری در آلمان جهت ثبت شرکت حدود 25000 یورو است. با این سرمایه متقاضی می‌تواند در کشور آلمان یک شرکت مسئولیت محدود به تعداد اعضای یک نفر تاسیس نماید. اگر سرمایه متقاضی به 50000 یورو برسد متقاضی می‌تواند شرکت سهامی تاسیس نماید. امکان ثبت انواع دیگری از شرکت‌ها نیز در آلمان وجود دارد اما شرایط خاص خود را می‌طلبد. مثل تاسیس کردن شعبه یک شرکت که مرکز اصلی آن در خارج از کشور آلمان است.

مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرین متقاضی برای مهاجرت کاری به‌آلمان باید یک پیشنهاد شغلی معتبر از کشور آلمان داشته باشند. برای فراهم آوردن این پیشنهاد باید به مدت 3 ماه آگهی شغلی در کشور آلمان منتشر شود. از آنجا که آلمان جزء اتحادیه اروپاست باید به مدت 3 ماه در اتحادیه اروپا آگهی منتشر گردد. اگر افرادی که اجازه کار در اروپا را دارند نتواند این شغل آگهی شده را برعهده گیرند. در این صورت کارفرمای آلمانی می‌تواند از سایر کشور‌ها نیروی کار بین‌المللی استخدام نماید.

البته اگر کشور با کمبود نیرو در رشته‌های مختلف روبه‌رو شود می‌تواند شرط آگهی کردن شغلی را کنار بگذارد. در این حالت است که مجوز برای ورود نیرو‌های جوان و متخصص از سایر کشورها صادر می‌گردد. آلمان در رشته‌هایی نظیر الکترونیک، الکتروتکنیک، صنایع، مکانیک، IT مجوز صادر می‌نماید.

مدت اعتبار ویزای کاری به آلمان 6 ماه است. مهاجر در این مدت فرصت دارد که شغل مورد نظر خود را بیابد. درآمد خوب در کشور آلمان باعث شده است که دریافت ویزای کاری مدنظر بسیاری از افراد برای مهاجرت باشد. متقاضی دریافت ویزای کاری باید سن مناسب، تحصیل کافی حداقل تا مقطع کارشناسی و همچنین سابقه کاری در رشته تحصیلی خود برخوردار باشد. تسلط به زبان آلمانی و یا انگلیسی نیز از شرایط لازم برای دریافت ویزای کاری در کشورآلمان است.

مهاجر با دریافت ویزای کاری و 4 سال کار در کشورآلمان می‌تواند اقامت دائم این کشور را دریافت کند. یکی از مزیت‌های ویزای کار آلمان این است که در صورت درآمد بیش از 3000 یورویی، مهاجر بلو کارت آلمان را دریافت می‌کند. این کارت به مهاجر اجازه می‌دهد در اکثر کشور‌های اروپایی به کار، تحصیل و زندگی بپردازد. همچنین دریافت اقامت دائم برای دارندگان بلو کارت در مدت زمان کوتاه‌تری اتفاق می‌افتد. برای آشنایی با نحوه مهاجرت کاری کلیک کنید.

مهاجرت از طریق ازدواج

ازدواج کردن با تبعه کشور مدنظر همواره یکی از راه‌های دریافت اقامت و تابعیت کشور مقصد است. آلمان نیز از تابع این قاعده می‌باشد. بنابراین اگر فردی با یکی از اتباع آلمان ازدواج نماید می‌تواند اقامت کشور آلمان و سپس تابعیت آلمان را دریافت کند. اما مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج شرایطی دارد. شرط اول این است که فرد تبعه آلمان باید اثبات کند که درآمد کافی برای تامین زندگی خود و همسرش را دارد. در نتیجه نیازی به کمک‌های دولتی برای تامین هزینه خود ندارند. از طرفی طبق قوانین آلمانی شخص متقاضی به ازدواج با تبعه آلمانی باید زبان المانی را تا حد مشخصی یاد گرفته باشد.

بعد از ثبت ازدواج متقاضی باید برای دریافت ویزا به سفارت آلمان در کشور خود مراجعه نماید و مدارک مربوطه را ارائه کند. سپس بعد از بررسی‌های لازم صحت مدارک ارائه شده تایید می‌شود. علاوه بر مدارک متقاضی مدارک شغلی و درآمدی شخص آلمانی نیز باید ارائه شود. بعد از بررسی‌ها ویزای ازدواج صادر می‌گردد. با صدور این ویزا متقاضی می‌توان در آلمان اقامت کند و از امکان کار و تحصیل رایگان برخوردار شود. همچنین با اقامت 3 ساله در آلمان می‌توان اقامت دائم این کشور را دریافت کرد.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

روش‌های مهاجرت به آلمان به چه صورت است ؟

روش‌‌هایی نظیر مهاجرت تحصیلی، کاری، سرمایه‌گذاری و مهاجرت از طریق ازدواج.

مهم‌ترین مزیت مهاجرت تحصیلی به آلمان چیست ؟

آلمان به عنوان یک کشور صنعتی و ثروتمند شناخته می‌شود. به همین دلیل این کشور امکان تحصیل رایگان را برای دانشجویان بین‌المللی فراهم می‌آورد.



:: برچسب‌ها: مهاجرت به آلمان ,
:: بازدید از این مطلب : 202
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

آیا آدرس و تلفن اتحادیه صنف فخاران تهران را می‌دانید؟ صدها سال از زمان شکل گیری اصناف مختلف در ایران می‌گذرد. در طی سالیان و تحول در سبک زندگی مردم برخی از این صنف‌ها به طور کامل از بین رفتند و برخی دیگر از آن‌ها به طور نیمه جان به فعالیت خود ادامه می‌دهند. یکی از این اصناف قدیمی که تا حدی به دست فراموشی سپرده شده‌اند، فخاران و سفالگری می‌باشد. عمده فعالیت آنان مربوط به پخت آجر و سفال می‌باشد. فعالیت این صنف در ابتدا گسترده‌تر بوده و شامل تولید ظروف سفالی مانند کوزه می‌شده اما با تولید ظروف چینی و آلومینیومی، ظروف سفالی کنار گذاشته شد و فقط به عنوان صنایع دستی و تزئینات خانگی کارآیی دارد. در این میان بخش مربوط به آجر هنوز به فعالیت خود ادامه می‌دهد. برای دریافت جواز کسب از این اتحادیه کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی به کسب و کارها می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 
 
 

اعضای اتحادیه فخاران

هر شخصی که شاغل در زمینه آجر و کوره های آجر پزی است و پروانه کسب نیز دارد، جزو اتحادیه فخاران محسوب می‌گردد. هدف از تشکیل این اتحادیه حفظ و حمایت از حقوق صنفی و پیشرفت اقتصادی است. حداقل تعداد برای تشکیل اتحادیه باید ۵۰ صنف باشد.

هیات مدیره اتحادیه‌فخاران

هیئت رییس این اتحادیه دارایی 7 عضو می باشد. ریاست اتحادیه در حال حاضر برعهده مرتضی منبع چی می‌باشد. بعد از رئیس یک نایب رئیس اول و یک نائب رئیس دوم می‌باشد. این اتحادیه دارای یک خزانه دار و بازرس و یک عضو می‌باشد. مدت زمان عضویت در هیات رئیس چهار سال است. انتخاب مجدد اعضا به عنوان هیات رئیس بلامانع می‌باشد.

وظائف و دستورالعمل های اتحادیه فخاران

اتحایده فخاران تهران زیر نظر اتاق اصناف تهران فعالیت دارد و در ادامه وظایف آن را برشمرده‌ایم.

۱/ انجام دستورات و ابلاغات صورت گرفته از سوی اتاق اصناف تهران طبق قوانین و مقررات

۲/ پرداخت پانزده درصد از درآمدهای ناخالص به اتاق اصناف به عنوان حق عضویت برای تامین هزینه‌های عمومی

۳/تنظیم بودجه سال بعد اتحادیه. این برنامه بودجه باید حداکثر تا اول بهمن هر سال برای رسیدگی و تصویب به اتاق اصناف تحویل داده شود.

۴/تنظیم ترازنامه سالانه تا پایان خرداد ماه سال بعد و تحویل آن به اتاق اصناف.

۵/ایجاد تسهیلات مورد نیاز آموزش عمومی، حرفه‌ای و هنری هر فرد صنفی، مستقلا یا با کمک سازمان‌های دولتی و خصوصی. همچنین همکاری‌های لازم با وزارت کار و امور اجتماعی برای تامین سرمایه طبق مقررات

۶/ایجاد ضوابط لازمه در خصوص صدور پروانه صنفی و انواع پروانه‌های فخاران و تغییرات لازم در هریک و تحویل به اتاق اصناف به منظور رسیدگی و تصويب

۷/ تدوین آئین نامه‌های مالی، استخدامی، اداری، آموزشی، تشکیلاتی و سایر مقررات اختصاصی

۸/ نظارت بر اجرای صحیح تصمیماتی که اتاق اصناف در خصوص ساعات کار و تعطیلات فخاران می‌گیرد

۹/تشکیل یک کمیسیون حل اختلاف برای رسیدگی به اختلافات افراد صنفی فخاران

۱۰/اظهار نظر درباره محدوده صنفی فخاران برای متقاضیان پروانه‌های جدید

۱۱/ تشکیل کمیسیون فنی برای رسیدگی به شکایات مشتریان و نظارت بر حسن انجام کار و رعايت مقررات واصول کسب توسط فخاران

۱۲/ معرفی یک نفر از میان اعضا به عنوان نماینده اتحادیه فخاران در اتاق اصناف تهران

منبع درآمد اتحادیه‌فخاران چیست؟

هر اتحادیه‌ای هزینه‌هایی دارد که برای پرداخت این هزینه‌ها نیاز به یک یا چند منبع درآمد است. اتحادیه فخاران درآمد خود را از طرق زیر تامین می‌نماید.

۱/ حق عضویت پرداخت شده چه از سوی اعضای جدید که باید حق ورودی هم بپردازند و چه از سوی اعضای قدیمی که فقط عضویت خود را تمدید می‌کنند.

۲/ دریافتی از طریق خدمات ارائه شده اعم از خدمات آموزشی، اداری، فنی و انتشاراتی

۳/ کمک‌های اتاق اصناف به این اتحادیه که با تایید و نظارت کمیسیون‌ صورت می‌گیرد

۴/ هدایای اهدائی و اعانات

جهت دریافت جواز کسب تولید آجر در کوتاه‌ترین زمان کلیک کنید.

آدرس و شماره تماس اتحادیه فخاران

تهران _ میدان هفت تیر – جنب بانک ملی – کوچه صارم – پلاک 49

شماره تماس:  88821462

شماره فکس: 88838343

 

برای دریافت مشاوره حقوقی به کسب و کارها می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.


:: برچسب‌ها: اتحادیه فخاران ,
:: بازدید از این مطلب : 189
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مرجع صادر کننده جواز کسب تولید ماسک در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه فروش لوازمی مثل آچار، انبر و… باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد صنفی خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید جواز کسب تولید ماسک را گرفت، می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 
 
 

جواز کسب تولید ماسک را باید از کجا دریافت کرد؟

داشتن جواز برای شروع هر نوع خدمات و تعمیرات ضروری و لازم است. این جواز در تهران از سوی اتحادیه صنف تهیه و توزیع کنندگان تجهیزات و لوازم پزشکی و آزمایشگاهی صادر می‌شود. این جواز نشان دهنده تایید فنی متقاضی از سوی مراجع قانونی می‌باشد. لازم به ذکر است که این اتحادیه اقدام به صدور جواز کسب در رسته‌های زیر نیز می‌‍کند. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

1 – فروشندگی تجهيزات و لوازم پزشكی و بيمارستانی و كفش‌های طبی (24 مترمربع)

2 – فروشندگی وسايل پزشکی مصرفی (6 متر مربع)

تبصره : وسايل پزشكی مصرفی رسته دو شامل : سرنگ – آنژوكت – سوند فولی – نخ جراحی – باند و گاز استريل – دستكش جراحی و امثالهم می‌باشد.

3 – فروشندگی وسايل و لوازم آزمايشگاهی (12 مترمربع)

4 – تهيه و فروش البسه پزشكی، جراحی  (12 متر مربع)

5- بسته بندی مواد و لوازم پزشكی و آزمايشگاهی (120 متر مربع)

تبصره : رسته پنجم شامل يک مجموعه واحد صنفی در قالب 50 متر فضا جهت بسته بندی، 20 متر فضا جهت آزمايشگاه و 50 متر فضا جهت انبار می‌باشد.

6- تولید و تعمير وسايل و ابزارآلات پزشکی، جراحی و آزمایشگاهی

7- تولید ماسک (12 متر مربع) – کد آیسیک 210921

شرایط کسب جواز کسب تولید ماسک

الف: شرایط عمومی

شخصی که قصد دارد تا در عرصه تولید ماسک و اینترنتی فعالیت کند باید شرایط قانونی لازمه را دارا باشد. این شرایط به شرح زیر هستند:

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

1) داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران

2) داشتن شرط سنی لازم، حداقل سن قانونی متقاضی 18 سال می‌باشد.

3) داشتن سلامت جسمی. متقاضی باید حتما در شرایطی باشد که از لحاظ جسمی مشکلی برای انجام این کار نداشته باشد.

برای راه اندازی واحد تولید ماسک چه مدارکی مورد نیاز است؟

برای تسریع در روند کسب پروانه بهتر است متقاضی در هنگام مراجعه مدارک زیر را دارا باشد. جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

۲) گواهی صلاحیت فنی

۳) عکس سه در چهار متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوء پیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی هزینه عضویت به اتحادیه

۸) فیش واریز مبالغی که باید پیش از راه اندازی پرداخت شوند مانند شهرداری، بیمه ، دارایی

۹) فیش بانکی واریزی به حساب مجمع امور صنفی

۱۰) فیش پرداختی به حساب درآمدهای دولت

مراحل دریافت جواز کسب تولید ماسک

هر متقاضی که قصد دارد تا جواز کسب تولید ماسک را کسب کند باید از طریق اتحادیه شهرستان اتحاديه صنف فناوران رایانه تهران اقدام نماید. بخشی از این مراحل به صورت حضوری و برخی دیگر به صورت آنلاین می‌باشد. مراحل دریافت جواز کسب به ترتیب زیر می‌باشد:

۱/ ارسال درخواست جواز کسب تولید ماسک از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. اتحادیه موظف هست درخواست‌های حضوری را نیز ترتیب اثر دهد. برای ورود به سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیط از نظر تمیزی و بهداشت و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییدیه پروانه کسب برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند.

جواز تولید ماسک در ابتدا به مدت یکسال و سپس برای مدت ۵ سال صادر می‌گردد.

گرفتن مجوز تولید ماسک چقدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز تولید ماسک باید مبالغ زیر به حساب اتحادیه پرداخت شود:

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریا

حق عضویت سالیانه اتحادیه  3.000.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

گرفتن جواز کسب تولید ماسک چه مدت زمان می‌برد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز کسب در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف، اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. جهت تسریع در روند دریافت جواز می‌توانید از خدمات کارشناسی موسسه وکیل دات کام استفاده بفرمایید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.


:: برچسب‌ها: جواز کسب تولید ماسک ,
:: بازدید از این مطلب : 196
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 اسفند 1400 | نظرات ()