نوشته شده توسط : vakiel

ابطال پروانه کسب تحت شرایطی اجباری و اختیاری است. هر کس برای فعالیت قانونی صنف و کسب و کار خود نیازمند دریافت پروانه کسب است. هر صنف اتحادیه مربوط به خود را داراست و افراد برای دریافت و ابطال پروانه کسب مربوط به صنف شغلی خودشان باید به اتحادیه مربوطه مراجعه نمایند. صاحبان پروانه کسب را افراد صنفی می‌نامند. پروانه کسب ممکن است به دلایلی مثل تخلف شخص صنفی یا تخلف در محلی که کسب و کار در آن دایر شده باطل گردد. اما پرسش این است که آیا فرد صنفی می‌تواند رأساً اقدام به باطل کردن پروانه کسب نماید؟ اگر چنین امری ممکن است فرد صنفی چه اقداماتی باید انجام دهد؟ برای اطلاع از قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با کارشناسان تجاری و وکلای کار با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 
 
 
 

ابطال پروانه کسب

باطل شدن پروانه کسب دلایل متفاوتی دارد. مثلا ممکن است به دلیل انجام تخلفاتی از جانب فرد صنفی و یا همچنین عدم فعالیت فرد صنفی و مسائلی از این دست پروانه کسب ابطال گردد. با باطل شدن پروانه کسب افراد دیگر قادر به استفاده از آن نمی‌باشند. در واقع یعنی فرد دیگر اجازه فعالیت در حرفه و کسب و کار مورد نظر را بدون پروانه کسب نخواهد داشت. البته همواره باطل شدن پروانه کسب به جهت تخلفات نمی‌باشد. بلکه گاهی ممکن است فرد صنفی خود اقدام به باطل کردن پروانه کسب نماید. افراد ممکن است به دلیل عدم توانایی در ادامه‌ اداره کسب و کار خود و یا تغییر کسب و کار و… دیگر نیازی به پروانه کسب نداشته باشند. در این صورت می‌توانند به راحتی درخواست باطل کردن پروانه کسب را به اتحادیه صنفی مربوطه ارائه دهند و بدین ترتیب اتحادیه پروانه کسب با درخواست صاحب پروانه باطل می‌کند.

مراحل و مدارک باطل کردن پروانه کسب

افراد صنفی و صاحبان پروانه کسب برای باطل کردن پروانه کسب ابتدا باید یک درخواست کتبی برای ابطال پروانه تنظیم نمایند. پس از تنظیم درخواست کتبی توسط صاحب پروانه، این درخواست‌نامه باید به اتحادیه صنفی مربوطه ارائه شود. همچنین هنگام مراجعه به اتحادیه صنفی صاحب پروانه برای ادامه روند باطل کردن باید اصل سند پروانه کسب را به همراه داشته باشد و به اتحادیه مربوطه ارائه دهد.

ممکن است فرد صنفی به اتحادیه بدهی داشته باشد و یا عوارض پرداخت نشده‌ای داشته باشد. بنابراین در این مرحله صاحب پروانه باید عوارض معوقه و بدهی‌های اتحادیه صنفی مربوطه را پرداخت نماید تا ادامه روند باطل کردن پروانه کسب طی شود. پس از طی شدن این مراحل پروانه کسب توسط اتحادیه صنفی باطل می‌گردد. ابطال پروانه کسب باید در اداره دارایی، شهرداری، اتاق اصناف و همچنین اماکن عمومی اعلام گردد. در نهایت پروانه کسب از سیستم‌ها و دستگاه‌های دولتی و.. حذف می‌گردد.

در نتیجه با توجه به مطالب مطرح شده فرد صنفی برای باطل کردن پروانه کسب به مدارک متعددی نیاز ندارد. مدارک لازم برای درخواست ابطال پروانه کسب از جانب صاحب پروانه در سه مورد خلاصه می‌شود. تنظیم نامه‌ای کتبی برای درخواست ابطال پروانه کسب از جانب صاحب پروانه، تسویه حساب‌های لازم و ارائه رسید آن، ارائه اصل سند پروانه کسب سه مدرک مورد نیاز برای باطل کردن پروانه کسب می‌باشند. جهت آشنایی با روند انجام کار در سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

دلایل دیگر باطل شدن پروانه کسب

همان‌طور که اشاره کردیم دلایل متفاوتی برای باطل شدن پروانه کسب وجود دارد که یکی از این دلایل درخواست صاحب پروانه کسب است. یعنی فرد صنفی که دارنده پروانه کسب می‌باشد می‌تواند با ارائه یک درخواست به اتحادیه صنفی و طی کردن شرایط قانون اقدام به باطل کردن پروانه کسب نماید. اما به غیر از ابطال کردن اختیاری پروانه کسب، حالات دیگری نیز وجود دارد که پروانه کسب نه با درخواست صاحب پروانه بلکه مستقیماً توسط اتحادیه اصناف باطل می‌گردد. شرایط و موارد باطل شدن پروانه کسب به شرح زیر است:

  • در صورتی که فرد حرفه خود را تغییر دهد و حرفه جدید با چیزی که در پروانه کسب ذکر شده متفاوت باشد پروانه کسب باطل می‌گردد.
  • عدم پرداخت حق عضویت اتحادیه توسط فرد صنفی موجب باطل شدن پروانه کسب می‌شود.
  • فرد صنفی دستورات و قواعد اتحادیه مربوط به صنف خود را انجام ندهد پروانه کسب باطل می‌گردد. همچنین عدم رعایت قوانین و ضوابط نیز موجب ابطال پروانه کسب می‌شود.
  • زمانی که فرد صنفی بیش‌تر از 6 ماه هیچ فعالیت نکند و علاوه بر آن عدم فعالیت خود و دلایل آن را به اتحادیه مربوطه گزارش ندهد در این صورت پروانه کسب باطل می‌شود.
  • ممکن است با تغییر محل کسب نیز پروانه کسب باطل شود.
  • در صورتی که فرد صنفی بدون اجازه اتحادیه محل کسب خود را به شخص دیگری واگذار کند امکان باطل شدن پروانه وجود خواهد داشت.
  • فوت صاحب پروانه موجب ابطال پروانه کسب می‌شود البته با درخواست وراث حداکثر دو سال بعد از این که صاحب پروانه فوت کند پروانه کسب نیز باطل می‌شود.
  • پس از اتمام اعتبار پروانه کسب اگر صاحب پروانه اقدام به تمدید پروانه نکند پروانه کسب باطل می‌شود. جهت تمدید پروانه کسب کلیک کنید.

 

سؤالات متداول

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با کارشناسان تجاری و وکلای کار با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
آیا باطل کردن پروانه کسب توسط صاحب پروانه امکان پذیر است؟

بله صاحب پروانه با ارائه درخواست کتبی ابطال پروانه و مدارک لازم به اتحادیه صنفی مربوطه می‌تواند پروانه کسب خود را باطل نماید.

مدارک لازم برای باطل کردن پروانه کسب توسط صاحب پروانه چیست؟

تنظیم نامه‌ای کتبی برای درخواست ابطال پروانه کسب از جانب صاحب پروانه، تسویه حساب‌های لازم و ارائه رسید آن، ارائه اصل سند پروانه کسب، سه مدرک مورد نیاز برای باطل کردن پروانه کسب می‌باشند.



:: برچسب‌ها: ابطال پروانه کسب ,
:: بازدید از این مطلب : 257
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 23 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مرجع صادر کننده پروانه کسب ابزار فروشی در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه فروش لوازمی مثل آچار، انبر و… باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد صنفی خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید جواز کسب ابزار فروشی را گرفت، می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 
 
 

پروانه کسب ابزار فروشی را باید از کجا دریافت کرد؟

داشتن جواز برای شروع هر نوع خدمات و تعمیرات ضروری و لازم است. این جواز در تهران از سوی اتحادیه ابزار فروشان صادر می‌شود. این جواز نشان دهنده تایید فنی متقاضی از سوی مراجع قانونی می‌باشد. لازم به ذکر است که این اتحادیه اقدام به صدور جواز کسب در رسته‌های زیر نیز می‌‍کند. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

1 – خرده فروشی ابزار آلات صنعتی

2 – عمده فروشی ابزار آلات صنعتی

3 – فروشنده لوازم بسته بندی (غير از تسمه نايلونی و چسب نايلونی)

شرایط کسب پروانه کسب ابزار فروشی

الف: شرایط عمومی

شخصی که قصد دارد تا در عرصه فروش ابزار آلات فعالیت کند باید شرایط قانونی لازمه را دارا باشد. این شرایط به شرح زیر هستند:

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

1) داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران

2) داشتن شرط سنی لازم، حداقل سن قانونی متقاضی 18 سال می‌باشد.

3) داشتن سلامت جسمی. متقاضی باید حتما در شرایطی باشد که از لحاظ جسمی مشکلی برای انجام این کار نداشته باشد.

برای راه اندازی واحد فروش ابزار آلات چه مدارکی مورد نیاز است؟

برای تسریع در روند کسب پروانه بهتر است متقاضی در هنگام مراجعه مدارک زیر را دارا باشد. جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

۲) گواهی صلاحیت فنی

۳) عکس سه در چهار متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوء پیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی هزینه عضویت به اتحادیه

۸) فیش واریز مبالغی که باید پیش از راه اندازی پرداخت شوند مانند شهرداری، بیمه ، دارایی

۹) فیش بانکی واریزی به حساب مجمع امور صنفی

۱۰) فیش پرداختی به حساب درآمدهای دولت

مراحل دریافت پروانه کسب ابزار فروشی

هر متقاضی که قصد دارد تا پروانه کسب ابزار فروشی را کسب کند باید از طریق اتحادیه شهرستان اتحاديه صنف ابزار فروشان تهران اقدام نماید. بخشی از این مراحل به صورت حضوری و برخی دیگر به صورت آنلاین می‌باشد. مراحل دریافت جواز کسب به ترتیب زیر می‌باشد:

۱/ ارسال درخواست جواز ابزار فروشی از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. اتحادیه موظف هست درخواست‌های حضوری را نیز ترتیب اثر دهد. برای ورود به سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیط از نظر تمیزی و بهداشت و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییدیه پروانه کسب برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند.

جواز ابزار فروشی در ابتدا به مدت یکسال و سپس برای مدت ۵ سال صادر می‌گردد.

گرفتن مجوز فروش ابزار آلات چقدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز ابزار آلات باید مبالغ زیر به حساب اتحادیه پرداخت شود:

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریا

حق عضویت سالیانه اتحادیه  2.000.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

گرفتن پروانه کسب ابزار فروشی چه مدت زمان می‌برد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز کسب در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف، اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. جهت تسریع در روند دریافت جواز می‌توانید از خدمات کارشناسی موسسه وکیل دات کام استفاده بفرمایید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.


:: برچسب‌ها: پروانه کسب ابزار فروشی ,
:: بازدید از این مطلب : 251
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 23 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مجازات استفاده از برند دیگران جهت جلوگیری از چنین جرمی توسط مراجع ذیصلاح مشخص شده است. شرکت‌ها باید برند و علامت تجاری خود را به ثبت برسانند تا مشمول این قانون باشند. بعد از به ثبت رسیدن، استفاده از علامت تجاری منحصراً به صاحب آن تعلق دارد. بنابراین سایر تجار و افراد حقوقی و حقیقی اجازه استفاده از علامت تجاری و برند ثبت شده را نخواهند داشت. در صورتی که شخصی اقدام به استفاده از علامت تجاری ثبت شده کند مجرم شناخته می‌شود و مجازات خواهد شد. برای آشنایی با قوانین مالکیت معنوی و فکری کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با کارشناسان تجاری و وکلای کار با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 
 
 

مجازات استفاده از برند و علامت تجاری دیگران

با ثبت‌برند و علامت تجاری استفاده از آن انحصاری می‌شود. مطابق قانون کشور ما دیگران با استفاده از برند و علامت تجاری ثبت شده در واقع مرتکب جرم می‌شوند. قانون ثبت اختراعات، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری برخی قواعد مربوط به برند و علائم را تعیین کرده است. بر اساس این قانون سوء‌استفاده از برند و علائم تجاری ثبتی دیگران  هم مسئولیت کیفری به دنبال دارد و هم موجب ایجاد مسئولیت حقوقی می‌شود. جهت انجام ثب برند خود کلیک کنید.

ماده 529 قانون مجازات اسلامی در بخش تعزیرات مسئولیت کیفری مربوط به استفاده غیرمجاز از علائم تجاری و برند ثبت شده را تشریح می‌کند. در این قانون آمده است: « هر کس مهر یا منگنه یا علامت یکی از شرکت‌های غیردولتی را که مطابق قانون تشکیل شده است یا یکی از تجارتخانه‌ها را جعل کند یا با علم به جعل استعمال نماید، علاوه بر جبران خسارت وارده به حبس از سه ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

بنابراین بر اساس قانون مجازات اسلامی کسی که اقدام به جعل علامت تجاری یا برند یک شرکت غیردولتی نماید و یا در صورتی که از جعل برند ثبت شده آگاه باشد اما با این وجود از آن استفاده کند. در این دو حالت به مجازات تعیین شده در این قانون محکوم می‌گردد. باید توجه داشت که علاوه بر مجازات حبس سوءاستفاده کننده محکوم به جبران خسارات وارده بر شاکی و پرداخت جزای نقدی نیز می‌باشد.

نحوه شکایت از سوء استفاده کننده از برند یا علائم تجاری ثبت شده

ممکن است کسی اقدام به استفاده غیرمجاز از برند یا علامت تجاری ثبت شده شما نماید. در چنین زمانی به عنوان مالک اصلی برند می‌توانید از فرد سوءاستفاده کننده در مراجع صالح قضایی شکایت به عمل آوردید. مالکان برندهای تجاری می‌توانند با استفاده از سیستم ثبت علائم تجاری اعتراض خودشان را مبنی بر جعل یا سوءاستفاده دیگران از برند وی به مرجع صالح اعلام نمایند.

شما به عنوان مالک برند و علامت تجاری در دو حالت می‌توانید از سوءاستفاده و ثبت علامت تجاری جدید جلوگیری نمایید. اول آن فردی قصد ثبت علامت تجاری یا برندی را داشته باشد که متعلق به شما است. دومین حالت زمانی است که برند جدیدی که فرد قصد ثبت آن را دارد به قدری به برند شما شباهت داشته باشد که موجب فریب و اشتباه مشتریان و مردم عادی شود.

مجازات استفاده از برند دیگران با توجه به مدت اعتبار برند

ثبت یک برند و علامت تجاری به صورت دائمی نیست. اعتبار ثبت یک علامت‌تجاری یا برند در ایران تا ده سال است. در صورتی که مالک برندی قصد داشته باشد باز هم به استفاده از برند خود ادامه دهد باید در آخرین سال اعتبار برند آن را مجدداً تمدید نماید. اگر مالک برند یا علامت تجاری اقدام به تمدید آن ننماید پس از ده سال و پایان مهلت اعتبار برند افراد دیگری می‌توانند همان برند را به ثبت رسانند. در چنین حالتی مالک قبلی امکان اعتراض و شکایت علیه برند ثبت شده نخواهند داشت.

خوب است بدانید تنها ثبت برند و علامت تجاری به تنهایی کافی نیست. پس از ثبت یک علامت تجاری و یک برند باید مورد استفاده قرار گرفته شود. بر اساس قانون اگر شخصی اقدام به ثبت یک برند نماید ولی از آن استفاده نکند پس از گذشت 3 سال بلااستفاده ماندن ثبت برند باطل می‌شود. همان‌طور که اشاره کردیم اشخاص دیگر در صورت ابطال ثبت برند یا پایان یافتن اعتبار ثبت برند می‌توانند آن را به نام خودشان به ثبت رسانند و مالک قبلی امکان اعتراض نخواهد داشت. در صورتی که دچار مشکلاتی در ارتباط با برند خود شده‌اید، می‌توانید از خدمات وکیل کار استفاده نمایید.

مرجع صالح قضایی برای رسیدگی به دعوای سوءاستفاده از برند کدام دادگاه است ؟

توجه داشته باشید که هر دعوای حقوقی یا کیفری توسط دادگاه صالح خود بررسی می‌شود. در صورت طرح دعوا در دادگاه غیر صالح پرونده دعوای رسیدگی نمی‌گردد و در نهایت مرجوع می‌شود. رسیدگی به شکایات کیفری و حقوقی که مرتبط با شرکت‌های تجاری و برند و علائم تجاری است در حوزه صلاحیت دادگاه‌های عمومی می‌باشد.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با کارشناسان تجاری و وکلای کار با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

مجازات سوءاستفاده از برند و علامت تجاری دیگران چیست؟

سوءاستفاده کننده هم به مجازات حبس و هم به جبران خسارات وارده بر شاکی و پرداخت جزای نقدی محکوم می‌شود.

مدت اعتبار برند و علائم تجاری چقدر است؟

مهلت اعتبار برندو علائم تجاری در ایران ده سال می‌باشد و مالک می‌تواند پس از ده سال مجددا آن را تمدید نماید. در صورتی که برند ثبت شده مورد استفاده قرار نگیرد، پس از سه سال باطل می‌گرد.



:: برچسب‌ها: مجازات استفاده از برند دیگران ,
:: بازدید از این مطلب : 190
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

استعلام پروانه کسب با کد ملی یکی از امکاناتی است که از طریق سامانه‌ایرانیان‌اصناف برای ارباب رجوع در نظر گرفته شده است. پروانه‌های منقضی شده، باطل‌شده و یا فراموش شده خود را به راحتی می‌توانید تنها با کد ملی استعلام کرده و از وضعیت آن مطلع شوید. برای انجام این کار مهارت کامپیوتری خاصی نیاز نیست، حتی با گوشی همراه خود می‌توانید اطلاعات مورد نیاز را بدست آورید. در ادامه در مورد چگونگی انجام این کار صحبت کرده‌ایم. برای آشنایی با نحوه صدور جواز کسب کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با کارشناسان تجاری و وکلای کار با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 
 
 

استعلام از پروانه کسب با کد ملی

گاهی ممکن است متقاضیان دریافت پروانه کسب نیاز به گرفتن استعلام از روند صدور پروانه کسب داشته باشند و یا ممکن است صاحبان پروانه برای آگاهی از وضعیت پروانه کسب، مدت زمان باقی مانده از اعتبار آن و همچنین دسترسی به جزئیات اطلاعات پروانه کسب نیاز به گرفتن استعلام از پروانه کسب داشته باشند. برای گرفتن استعلام از پروانه کسب ابتدا باید به سایت اینترنتی ایرانیان اصناف مراجعه نمود. نشانی این سایت عبارت از iranianasnaf.ir می‌باشد. با مراجعه به این سایت متقاضی می‌تواند به چند روش اقدام به دریافت استعلام از پروانه کسب نماید. جهت ورود به ایرانیان اصناف کلیک کنید.

یکی از روش‌های استعلام پروانه کسب به وسیله کد ملی است. همه ایرانیان به عنوان تبعه ایرانی یک کد مخصوص شناسایی هویتی با عنوان کد ملی دارند. از آن جایی که افراد معمولاً کدملی خود را به خاطر می‌سپارند استعلام از پروانه‌کسب با کدملی به نظر آسان‌ترین روش می‌باشد.

پس از ورود به سایت ایرانیان اصناف و انتخاب گزینه استعلام‌با کدملی صفحه‌ای در مقابل متقاضی باز می‌شود. در این صفحه متقاضی با تکمیل سایر اطلاعات و وارد کرد کد ملی خود می‌تواند استعلام پروانه کسب خود را مشاهده نماید. سایر اطلاعاتی که متقاضی باید در این صفحه تکمیل نماید شامل نوع شخص یعنی حقیقی یا حقوقی بودن شخص، ملیت یعنی ایرانی یا غیر ایرانی بودن است. همچنین وارد کردن صحیح کد امنیتی که در همان صفحه نمایش داده می‌شود الزامی است. جهت اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

تبعه خارجی چگونه می‌توانند با روش استعلام با کد ملی از پروانه کسب استعلام بگیرند ؟

همان‌طور که اشاره کردیم در صفحه سایت ایرانیان اصناف مربوط به استعلام‌از پروانه با کدملی یک گزینه با عنوان ملیت وجود دارد. گاهی ممکن است افرادی که تابعیت ایرانی ندارند با توجه به قوانین مانند سایر مردم ایران اقدام به دریافت پروانه کسب نمایند. طبیعتاً این افراد که تبعه ایران نیستند کد ملی نیز نخواهند داشت.

در نتیجه پرسش این است که افراد غیر ایرانی در صفحه مذکور برای استعلام پروانه با کدملی و انتخاب گزینه غیر ایرانی چگونه می‌توانند استعلام پروانه خود را دریافت نمایند؟ در قسمت لازم برای درج کد ملی چه اطلاعاتی باید وارد نمایند؟ آیا افراد خارجی نیز می‌توانند از این طریق استعلام پروانه کسب خود را دریافت نمایند؟ در پاسخ باید گفت بله افرادی که ملیت ایرانی ندارند نیز می‌توانند از قسمت استعلام پروانه با کد ملی اقدام به دریافت استعلام پروانه کسب خود نمایند. از آن جایی که تبعه غیر ایرانی کد ملی نداند باید به جای وارد کردن کد ملی در قسمت مربوطه از شماره پاسپورت معتبر خود استفاده کنند.

روش دیگر استعلام از پروانه کسب

استعلام از پروانه کسب غیر از روش کد ملی، روش دیگری نیز دارد. روش دیگر دریافت استعلام پروانه از طریق کد پستی محلی است که به عنوان اقامتگاه پروانه کسب در پروانه درج شده است. افراد هنگام ثبت نام و دریافت پروانه کسب حتما باید یک آدرس پستی را در پرونده خود درج نمایند. درج این آدرس و در واقع تهیه یک مکان مناسب برای دایر کردن کسب و کار در آن محل از ملزومات دریافت پروانه کسب است. البته برخی کسب و کار‌ها به صورت سیار می‌باشند و نیاز به تهیه یک مغازه و محل ثابت ندارند.

بنابراین کد پستی لازم برای درج در سایت ایرانیان اصناف جهت دریافت استعلام از پروانه کسب برای پروانه‌های کسب ثابت همان کد پستی مغازه‌ای است که صنف در آن محل دایر خواهد شد. همچنین برای پروانه‌های کسب سیار محل اقامت فرد صنفی مد نظر خواهد بود. فرد با انتخاب گزینه استعلام از طریق کد پستی می‌تواند با وارد کردن کد پستی پروانه کسب و کد امنیتی اقدام به دریافت استعلام از پروانه کسب خود نماید و بدین صورت از شرایط و جزئیات اطلاعات مربوط به پروانه کسب مطلع گردد.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با کارشناسان تجاری و وکلای کار با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

استعلام از پروانه کسب با کد ملی به چه صورت است؟

متقاضیان دریافت استعلام از پروانه کسب ابتدا باید به سایت ایرانیان‌اصناف مراجعه و گزینه استعلام پروانه با کدملی را انتخاب کنند. سپس با درج کدملی در محل مربوطه و تکمیل سایر اطلاعات درخواستی می‌توانند استعلام مورد نظر خود را دریافت نمایند.

آیا غیر ایرانی‌ها می‌توانند از طریق گزینه استعلام پروانه با کد ملی از پروانه کسب خود استعلام دریافت کنند؟

بله افراد غیر ایرانی برای دریافت استعلام پروانه با کد ملی باید تمامی مراحل ایرانیان انجام می‌دهند را طی نمایند و تنها به جای کد ملی، شمارع پاسپورت معتبر خود را وارد کنند.



:: برچسب‌ها: استعلام پروانه با کد ملی ,
:: بازدید از این مطلب : 214
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

در اغلب کشور‌های جهان قانون کپی رایت اهمیت بسیاری دارد. اهمیت قانون کپی‌رایت به این دلیل است که برای تلاش و خلاقیت پدیدآورنده یک اثر ارزش و احترام گذاشته شود. بر اساس قانون کپی‌رایت خالق یک اثر حقوقی دارد که سایرین فاقد آن حقوق هستند. این حقوق شامل نشر اثر خلق شده، تکثیر اثر، پخش آن، تولید مجدد آن، نمایش عمومی اثر و… می‌باشد. البته اگر پدیدآورنده اثر بخواهد می‌تواند این حقوق انحصاری را به شخص دیگری منتقل نماید. به طور کلی وظیفه قانون کپی‌رایت جلوگیری از عمل افرادی است که بدون اجازه از این حقوق انحصاری خالق اثر استفاده می‌نمایند. در ادامه مقاله به قانون کپی‌رایت در ایران می‌پردازیم. درصورتی که کسب و کارتان دچار مشکلاتی در این زمینه شده می‌توانید از خدمات وکیل کار استفاده نمایید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با کارشناسان تجاری و وکلای کار با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 
 
 

قانون کپی رایت در ایران

در ایران یک قانون یکپارچه که قوانین عدم حق کپی‌رایت را یکجا تشریح نماید موجود نیست. اما قوانین مختلفی تحت عنوان مالکیت فکری، ادبی، هنری و امثال آن وجود دارد. البته لایحه جامعی که به صورت یکپارچه به قوانین نقض حق کپی‌رایت می‌پردازد تنظیم شده که پیش از اجرا باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد.

در ایران قانون کپی رایت نرم‌افزار و همچنین موسیقی به صورت جدی پیگیری نمی‌شود یعنی سخت‌گیری در این زمینه اجرا نمی‌شود. بسیاری از سایت‌ها و نرم‌افزارها به صورت رایگان در دسترس مردم است. حتی تا چند سال پیش قانون کپی‌رایت برای فیلم‌ها نیز وجود نداشت و سختگیری در این زمینه اعمال نمی‌شد. در همین چند سال اخیر دست‌فروش‌ها به راحتی سی دی کپی فیلم‌های سینمایی را بدون اجازه صاحب اثر با قیمت کمتر به فروش می‌رساندند. اما امروزه قانون در سایت‌ها برای پخش فیلم‌های سینمایی سختگیری‌هایی را اعمال نموده است. قانون کپی رایت در زمینه عکس به صورت جدی وجود دارد. معمولاً در هر سایتی که عکس منتشر گردد نام عکاس آن نیز درج می‌شود. برای اطلاع از قانون مالکیت معنوی کلیک کنید.

قانون های موجود در ایران که به حق کپی رایت اشاره نموده‌اند

همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم قانون کپی‌رایت در ایران به صورت یکپارچه و یکجا وجود ندارد. اما قوانینی به صورت پراکنده وجود دارند که به مسئله حق کپی‌رایت پرداخته‌اند. از این قوانین می‌توان به قانون حمایت حقوق مؤلفان، مصنفان و هنرمندان اشاره نمود. این قانون مواردی را در حمایت از حقوق پدیدآوران آثار هنری مطرح می‌نماید که در صورت تخلف از این موارد افراد متخلف مجازات می‌شوند. ضمانت اجرای تعیین شده در صورت تخلف از موارد مطرح شده در این قانون سه ماه تا یک سال حبس تادیبی برای فرد متخلف است. همچنین در برخی موارد ضمانت اجرای جبران خسارت مادی نیز تعیین شده است و متخلف موظف به پرداخت خسارت به صاحب اثر می‌شود.

قانون حمایت از پدیدآورندگان نرم‌افزار‌های رایانه‌ای از دیگر قوانینی است که به مسئله حق کپی‌رایت پرداخته است. این قانون حقوق پدیدآورندگان نرم‌افزار‌های رایانه‌ای چه حقوق مادی و چه حقوق معنوی را بررسی می‌نماید. طبق این قانون برخی از حقوق منحصراً به پدیدآورنده نرم‌افزار تعلق دارد. این حقوق شامل حق نشر، عرضه اثر، بهره‌برداری مادی و معنوی از اثر و… می‌باشد. ضمانت اجرای پیش‌بینی شده در این قانون برای متخلفان از سه ماه تا 6 ماه حبس است. علاوه بر حبس جزای نقدی نیز برای متخلفین از موارد مطرح در این قانون پیش‌بینی شده است. جهت ثبت برند و ثبت اختراع خود کلیک کنید.

قانون کپی رایت در دنیا و حمایت جهانی از یک اثر

برای این که از یک اثر در سراسر جهان حمایت شود قانون خاصی وجود ندارد. سال 1886 میان چند کشور پیمانی به نام پیمان برن منعقد شد. پیش از این پیمان هر اثر تنها در کشور خودش مورد حمایت قانون و حق کپی‌رایت قرار داشت. پس از انعقاد این پیمان اگر پدیدآورنده‌ی یک اثر، تبعه یکی از کشور‌های عضو باشد، اثر وی در سایر کشور‌های عضو پیمان برن نیز مورد حمایت حق کپی‌رایت قرار می‌گیرد. حدود نود درصد کشور‌های دنیا یعنی حدود 165 کشور عضو این پیمان می‌باشند.

بنابراین برای این که یک اثر در کشور‌های عضو پیمان برن مورد حمایت قرار بگیرد باید شرایطی وجود داشته باشد. همان‌طور که اشاره کردیم اولین شرط تابعیت خالق اثر دریکی از کشور‌های عضو پیمان برن است. البته در صورت عدم تابعیت خالق اثر در یکی از کشور‌های عضو باید اولین بار اثر خود را در یکی از کشور‌های عضو منتشر کرده باشد و یا در یکی از این کشور‌های عضو اقامت داشته باشد.

پیمان برن چندین بار پس از ایجاد مورد تجدید نظر قرار گرفت. نهایتاً در سال 1967 سازمان جهانی مالکیت فکری اداره این پیمان و مقررات آن را بر عهده گرفت. لازم به ذکر است ایران هنوز عضوی از این کنوانسیون نگشته. لذا آثار پدیدآورندگان ایرانی تحت حمایت این پیمان قرار نمی‌گیرد.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با کارشناسان تجاری و وکلای کار با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

آیا قانون حق کپی‌رایت در ایران به صورت مدوم وجود دارد؟

خیر در ایران یک قانون یکپارچه که قوانین عدم حق کپی‌رایت را یکجا تشریح نماید موجود نیست. اما قوانین مختلفی تحت عنوان مالکیت فکری، ادربی، هنری و امثال آن وجود دارد.

قانون‌های موجود در ایران که به حق کپی‌رایت اشاره می‌نماید کدام می‌باشند؟

قانون حمایت حقوق مولفان، مصنفان و هنرمندان همچنین قانون حمایت از پدیدآوردندگان نرم افزارهای رایانه‌ای از جمله قوانین ایرانی است که به مسئله حق کپی‌رایت می



:: برچسب‌ها: قانون کپی رایت در ایران ,
:: بازدید از این مطلب : 269
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

برند یا علامت تجاری یک علامت خاص است. شرکت‌ها برای معرفی کالاها و محصولات و خدماتشان از برند استفاده می‌کنند. بنابراین می‌توان نتیجه گرفت شرکت‌ها به وسیله برند و علامت تجاری خود را به مشتریان و بازار معرفی می‌کنند. یک برند باعث تمایز محصولات یک شرکت با محصولات مشابه خود از شرکت‌های دیگر می‌شود. صاحبان شرکت همان‌طور که باید شرکت را به صورت قانونی ثبت نمایند برای دریافت حمایت‌های قانونی باید برند خود را نیز به ثبت قانونی برسانند. گاهی ممکن است افرادی سودجو از برند یک شرکت مشهور سوءاستفاده نمایند. در چنین شرایطی صاحبان برند می‌توانند تقاضای ابطال برند مشابه خود را بدهند و یا به دلایلی درخواست برند یا علامت تجاری خودشان را بدهند. در ادامه به توضیح چگونگی ابطال برند یا علامت تجاری می‌پردازیم. در صورت نیاز به راهنمایی وکیل کار کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با کارشناسان تجاری و وکلای کار با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 
 
 

ابطال علامت تجاری و برند

ممکن است شما یا شرکت شما صاحب یک برند و علامت تجاری مشهور و به ثبت رسیده باشید. اگر فردی اقدام به ثبت برندی نماید که عین نام و نشان برند یا مشابه برند شما باشد؛ می‌توانید علیه این فرد به علت سوءاستفاده از برندتان شکایت نمایید. این شکایت با عنوان دعوای ابطال برند و علامت تجاری نامیده می‌شود. بنابراین شما می‌توانید در صورت رخداد چنین مشکلی، ابطال برند و علامت تجاری کپی شده از شما را از دادگاه صالح تقاضا نمایید.

بلافاصله بعد از این که شخص اظهارنامه ثبت علامت تجاری خود را به اداره مالکیت صنعتی تسلیم نماید معترضین به آن علامت تجاری می‌توانند از دادگاه صالح ابطال علامت تجاری را تقاضا نمایند. ذی‌نفع جهت اعتراض و شکایت برای ابطال یک علامت تجاری که ثبت شده، تا سه سال فرصت دارد. برای آشنایی بیشتر با قوانین مالکیت معنوی کلیک کنید.

حق اعتراض به علائم تجاری ثبت شده

شکایت و اعتراض به علامت تجاری ثبت شده و برند فقط از طرف برخی افراد مجاز است. ویژگی این افراد مجاز و ذی‌نفع در قانون ثبت علائم و اختراعات بیان شده است. طبق ماده 16 این قانون فقط دو دسته از افراد حق اعتراض و شکایت برای ابطال یک علامت تجاری و برند ثبت شده را دارند. در ماده 16 قانون ثبت علائم و اختراعات در توصیف این افراد آمده است: « اشخاص ذیل می‌توانند نسبت به علامتی که تقاضای ثبت آن شده یا به ثبت رسیده است اعتراض کنند:
1.  کسانی که آن علامت را علامت تجارتی خود می‌دانند.
2. کسانی که آن علامت با علامت آن‌ها به اندازه‌ای شباهت دارد که مصرف‌کنندگان عادی را به اشتباه می‌اندازد».

برای اطلاع از روند ثبت برند کلیک کنید.

حق استفاده انحصاری از علامت تجاری و برند

حق استفاده انحصاری از یک برند اختصاص به شخصی دارد که برای اولین بار آن علامت را به صورت قانونی به ثبت رسانده باشد. ماده 31 قانون ثبت اختراعات، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری در این باره می‌گوید: «حق استفاده انحصاری از یک علامت به کسی اختصاص دارد که آن علامت را طبق مقررات این قانون به ثبت رسانده باشد.»

اثبات ادعا در دادخواست ابطال ثبت علامت تجاری

قانون ثبت اختراعات، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری در ماده 41 خود می‌گوید هر ذی‌نفع می‌تواند از دادگاه ابطال ثبت یک علامت تجاری را تقاضا کند. اما ابطال برند را مشروط به عدم رعایت دو شرط که در همین قانون ذکر شده کرده است. در ماده 41 این قانون آمده است: «هر ذی‌نفع می‌تواند از دادگاه ابطال ثبت علامت را درخواست نماید. در این صورت باید ثابت کند مفاد بند (الف) ماده (۳۰) و ماده (۳۲) این قانون رعایت نشده است….» بنابراین افراد برای ابطال ثبت یک برند باید اثبات نمایند که شرایط مذکور در ماده 32 و بند الف ماده 30 رعایت نشده است.

شروط ماده 41 قانون ثبت اختراعات، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری

بند الف ماده 30 این قانون چنین آمده است: « الف ـ علامت یعنی هر نشان قابل رؤیتی که بتواند کالاها یا خدمات اشخاص حقیقی یا حقوقی را از هم متمایز سازد.»

و شرایط ذکرشده در ماده 32 این قانون نیز بدین شرح است: « علامت در موارد زیر قابل ثبت نیست:

الف ـ نتواند کالاها یا خدمات یک مؤسسه را از کالاها و خدمات مؤسسه دیگر متمایز سازد.
ب ـ خلاف موازین شرعی یا نظم عمومی یا اخلاق حسنه باشد.
ج ـ مراکز تجاری یا عمومی را به ویژه درمورد مبدأ جغرافیایی کالاها یا خدمات یا خصوصیات آن‌ها گمراه کند.
د ـ عین یا تقلید نشان نظامی، پرچم، یا سایر نشان‌های مملکتی یا نام یا نام اختصاری یا حروف اول یک نام یا نشان رسمی متعلق به کشور، سازمان‌های بین‌الدولی یا سازمان‌هایی که تحت کنوانسیون‌های بین‌المللی تأسیس شده‌اند، بوده یا موارد مذکور یکی از اجزاء آن علامت باشد، مگر آن که توسط مقام صلاحیت‌دار کشور مربوط یا سازمان ذی‌ربط اجازه استفاده از آن صادر شود.

هـ ـ عین یا به طرز گمراه کننده‌ای شبیه یا ترجمه یک علامت یا نام تجاری باشد که برای همان کالاها یا خدمات مشابه متعلق به مؤسسه دیگری در ایران معروف است.
و ـ عین یا شبیه آن قبلاً برای خدمات غیرمشابه ثبت و معروف شده باشد مشروط بر آن که عرفاً میان استفاده از علامت و مالک علامت معروف ارتباط وجود داشته و ثبت آن به منافع مالک علامت قبلی لطمه وارد سازد.
ز ـ عین علامتی باشد که قبلاً به نام مالک دیگری ثبت شده و یا تاریخ تقاضای ثبت آن مقدم یا دارای حق تقدم برای همان کالا و خدمات و یا برای کالا و خدماتی است که به لحاظ ارتباط و شباهت موجب فریب و گمراهی شود.»

ضمایم دادخواست ابطال ثبت برند و علامت تجاری

دادخواست ابطال ثبت یک برند یا علامت تجاری ثبت شده باید دارای ضمایم زیر باشد:

  • اصل و کپی کلیه مدارکی و اسنادی که ادعای مدعی را در ابطال ثبت برند اثبات می‌نماید.
  • هزینه ارائه دادخواست ابطال به دادگاه باید پرداخت گردد و رسید پرداختی به عنوان ضمیمه به دادخواست الصاق شود.
  • در صورتی که شکایت توسط وکیل ذی‌نفع انجام و پیگیری می‌شود وکالت‌نامه نیز باید به دادخواست ضمیمه گردد.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با کارشناسان تجاری و وکلای کار با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

چه کسانی می‌توانند از دادگاه ابطال یک برند ثبت شده را درخواست نمایند؟

طبق ماده 16 قانون ثبت علائم و اختراعات: کسانی که می‌گویند برند ثبت شده دقیقا مشابه برند آن‌هاست و کسانی که می‌گویند برند ثبت شده به قدری به برند آن‌ها شباهت دارد که موجب به اشتباه انداختن مشتراین می‌شود.

هر ذینفع برای شکایت علیه یک برند و ابطال آن برند چه مدت فرصت دارد؟

ذی‌نفع جهت اعتراض و شکایت برای ابطال یک علامت تجاری که ثبت شده، تا سه سال فرصت دارد.



:: برچسب‌ها: ابطال علامت تجاری چه روندی دارد ,
:: بازدید از این مطلب : 271
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

برند یا علامت تجاری یک علامت خاص است. شرکت‌ها برای معرفی کالاها و محصولات و خدماتشان از برند استفاده می‌کنند. بنابراین می‌توان نتیجه گرفت شرکت‌ها به وسیله برند و علامت تجاری خود را به مشتریان و بازار معرفی می‌کنند. یک برند باعث تمایز محصولات یک شرکت با محصولات مشابه خود از شرکت‌های دیگر می‌شود. صاحبان شرکت همان‌طور که باید شرکت را به صورت قانونی ثبت نمایند برای دریافت حمایت‌های قانونی باید برند خود را نیز به ثبت قانونی برسانند. گاهی ممکن است افرادی سودجو از برند یک شرکت مشهور سوءاستفاده نمایند. در چنین شرایطی صاحبان برند می‌توانند تقاضای ابطال برند مشابه خود را بدهند و یا به دلایلی درخواست برند یا علامت تجاری خودشان را بدهند. در ادامه به توضیح چگونگی ابطال برند یا علامت تجاری می‌پردازیم. در صورت نیاز به راهنمایی وکیل کار کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با کارشناسان تجاری و وکلای کار با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 
 
 

ابطال علامت تجاری و برند

ممکن است شما یا شرکت شما صاحب یک برند و علامت تجاری مشهور و به ثبت رسیده باشید. اگر فردی اقدام به ثبت برندی نماید که عین نام و نشان برند یا مشابه برند شما باشد؛ می‌توانید علیه این فرد به علت سوءاستفاده از برندتان شکایت نمایید. این شکایت با عنوان دعوای ابطال برند و علامت تجاری نامیده می‌شود. بنابراین شما می‌توانید در صورت رخداد چنین مشکلی، ابطال برند و علامت تجاری کپی شده از شما را از دادگاه صالح تقاضا نمایید.

بلافاصله بعد از این که شخص اظهارنامه ثبت علامت تجاری خود را به اداره مالکیت صنعتی تسلیم نماید معترضین به آن علامت تجاری می‌توانند از دادگاه صالح ابطال علامت تجاری را تقاضا نمایند. ذی‌نفع جهت اعتراض و شکایت برای ابطال یک علامت تجاری که ثبت شده، تا سه سال فرصت دارد. برای آشنایی بیشتر با قوانین مالکیت معنوی کلیک کنید.

حق اعتراض به علائم تجاری ثبت شده

شکایت و اعتراض به علامت تجاری ثبت شده و برند فقط از طرف برخی افراد مجاز است. ویژگی این افراد مجاز و ذی‌نفع در قانون ثبت علائم و اختراعات بیان شده است. طبق ماده 16 این قانون فقط دو دسته از افراد حق اعتراض و شکایت برای ابطال یک علامت تجاری و برند ثبت شده را دارند. در ماده 16 قانون ثبت علائم و اختراعات در توصیف این افراد آمده است: « اشخاص ذیل می‌توانند نسبت به علامتی که تقاضای ثبت آن شده یا به ثبت رسیده است اعتراض کنند:
1.  کسانی که آن علامت را علامت تجارتی خود می‌دانند.
2. کسانی که آن علامت با علامت آن‌ها به اندازه‌ای شباهت دارد که مصرف‌کنندگان عادی را به اشتباه می‌اندازد».

برای اطلاع از روند ثبت برند کلیک کنید.

حق استفاده انحصاری از علامت تجاری و برند

حق استفاده انحصاری از یک برند اختصاص به شخصی دارد که برای اولین بار آن علامت را به صورت قانونی به ثبت رسانده باشد. ماده 31 قانون ثبت اختراعات، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری در این باره می‌گوید: «حق استفاده انحصاری از یک علامت به کسی اختصاص دارد که آن علامت را طبق مقررات این قانون به ثبت رسانده باشد.»

اثبات ادعا در دادخواست ابطال ثبت علامت تجاری

قانون ثبت اختراعات، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری در ماده 41 خود می‌گوید هر ذی‌نفع می‌تواند از دادگاه ابطال ثبت یک علامت تجاری را تقاضا کند. اما ابطال برند را مشروط به عدم رعایت دو شرط که در همین قانون ذکر شده کرده است. در ماده 41 این قانون آمده است: «هر ذی‌نفع می‌تواند از دادگاه ابطال ثبت علامت را درخواست نماید. در این صورت باید ثابت کند مفاد بند (الف) ماده (۳۰) و ماده (۳۲) این قانون رعایت نشده است….» بنابراین افراد برای ابطال ثبت یک برند باید اثبات نمایند که شرایط مذکور در ماده 32 و بند الف ماده 30 رعایت نشده است.

شروط ماده 41 قانون ثبت اختراعات، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری

بند الف ماده 30 این قانون چنین آمده است: « الف ـ علامت یعنی هر نشان قابل رؤیتی که بتواند کالاها یا خدمات اشخاص حقیقی یا حقوقی را از هم متمایز سازد.»

و شرایط ذکرشده در ماده 32 این قانون نیز بدین شرح است: « علامت در موارد زیر قابل ثبت نیست:

الف ـ نتواند کالاها یا خدمات یک مؤسسه را از کالاها و خدمات مؤسسه دیگر متمایز سازد.
ب ـ خلاف موازین شرعی یا نظم عمومی یا اخلاق حسنه باشد.
ج ـ مراکز تجاری یا عمومی را به ویژه درمورد مبدأ جغرافیایی کالاها یا خدمات یا خصوصیات آن‌ها گمراه کند.
د ـ عین یا تقلید نشان نظامی، پرچم، یا سایر نشان‌های مملکتی یا نام یا نام اختصاری یا حروف اول یک نام یا نشان رسمی متعلق به کشور، سازمان‌های بین‌الدولی یا سازمان‌هایی که تحت کنوانسیون‌های بین‌المللی تأسیس شده‌اند، بوده یا موارد مذکور یکی از اجزاء آن علامت باشد، مگر آن که توسط مقام صلاحیت‌دار کشور مربوط یا سازمان ذی‌ربط اجازه استفاده از آن صادر شود.

هـ ـ عین یا به طرز گمراه کننده‌ای شبیه یا ترجمه یک علامت یا نام تجاری باشد که برای همان کالاها یا خدمات مشابه متعلق به مؤسسه دیگری در ایران معروف است.
و ـ عین یا شبیه آن قبلاً برای خدمات غیرمشابه ثبت و معروف شده باشد مشروط بر آن که عرفاً میان استفاده از علامت و مالک علامت معروف ارتباط وجود داشته و ثبت آن به منافع مالک علامت قبلی لطمه وارد سازد.
ز ـ عین علامتی باشد که قبلاً به نام مالک دیگری ثبت شده و یا تاریخ تقاضای ثبت آن مقدم یا دارای حق تقدم برای همان کالا و خدمات و یا برای کالا و خدماتی است که به لحاظ ارتباط و شباهت موجب فریب و گمراهی شود.»

ضمایم دادخواست ابطال ثبت برند و علامت تجاری

دادخواست ابطال ثبت یک برند یا علامت تجاری ثبت شده باید دارای ضمایم زیر باشد:

  • اصل و کپی کلیه مدارکی و اسنادی که ادعای مدعی را در ابطال ثبت برند اثبات می‌نماید.
  • هزینه ارائه دادخواست ابطال به دادگاه باید پرداخت گردد و رسید پرداختی به عنوان ضمیمه به دادخواست الصاق شود.
  • در صورتی که شکایت توسط وکیل ذی‌نفع انجام و پیگیری می‌شود وکالت‌نامه نیز باید به دادخواست ضمیمه گردد.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با کارشناسان تجاری و وکلای کار با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

چه کسانی می‌توانند از دادگاه ابطال یک برند ثبت شده را درخواست نمایند؟

طبق ماده 16 قانون ثبت علائم و اختراعات: کسانی که می‌گویند برند ثبت شده دقیقا مشابه برند آن‌هاست و کسانی که می‌گویند برند ثبت شده به قدری به برند آن‌ها شباهت دارد که موجب به اشتباه انداختن مشتراین می‌شود.

هر ذینفع برای شکایت علیه یک برند و ابطال آن برند چه مدت فرصت دارد؟

ذی‌نفع جهت اعتراض و شکایت برای ابطال یک علامت تجاری که ثبت شده، تا سه سال فرصت دارد.



:: برچسب‌ها: ابطال علامت تجاری چه روندی دارد ,
:: بازدید از این مطلب : 173
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

اتحادیه‌های صنفی از افراد خوش‌نام هر صنف تشکیل می‌شوند. وظیفه اتحادیه‌ها حمایت از حقوق صنفی رسته خودشان می‌باشد. گاهی ممکن است چند صنف مرتبط با هم یک اتحادیه مشترک داشته باشند. عکاسان و فیلمبرداران نیز مانند اصناف دیگر دارای اتحادیه مشترک هستند. قابل ذکر است اتحادیه اصناف در هر شهرستان به صورت جداگانه دایر می‌شود. در ادامه مقاله به توصیف اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران می‌پردازیم. برای آشنایی با نحوه صدور جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 
 
 

اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران و پیشینه آن

اتحادیه‌عکاسان وفیلمبرداران تهران وظیفه تنظیم فعالیت واحد‌های عکاسی‌و‌فیلمبرداری در تهران را به عهده دارد. علاوه بر آن نظارت بر عملکرد واحد‌های صنفی عکاسی‌وفیلمبرداری‌تهران نیز بر عهده این اتحادیه است. پیش از سال 1330 شمسی با گسترش فعالیت عکاسی و فیلم‌برداری در تهران افتتاح اتحادیه برای عکاسان و فیلمبرداران ضرورت یافت. با افتتاح اتحادیه‌عکاسان‌و‌فیلمبرداران امکان حفظ منافع شاغلین در این صنف و همچنین امکان ارتباط با عکاسان و فیلمبرداران در سایر شهرستان‌ها و حتی خارج از کشور ایجاد می‌شد.

سال 1328 برای اولین بار جلساتی با حضور عکاسان مطرح شهر تهران پیرامون موضوع ایجاد یک اتحادیه برای صنف‌عکاسان و فیلمبرداران برگزار شد. در این جلسات اولین اعضای هیئت‌مدیره اتحادیه صنف‌عکاسان و فیلمبرداران تهران مشخص شد. این اتحادیه طی سال‌های 1328 تا 1331 در وزارت کار ثبت شد و فعالیت خود را شروع نمود. سایت www.eakasan.ir متعلق به اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران می‌باشد که اطلاعات مربوط به اعضای هیئت مدیره فعلی و قوانین و بخشنامه‌های به روز از طریق این سایت قابل دسترسی است.

قوانین حاکم بر اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران

اتحادیه‌صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران تحت حاکمیت چهار دسته قانون و آیین‌نامه عمل می‌کنند. اولین قانون، حاکم بر اتحادیه قوانین نظام صنفی است. قانون نظام صنفی توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شده است. آخرین اصلاحات این قانون در سال 1392 انجام شد. دومین قانون حاکم بر اتحادیه‌صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران قوانین و بخشنامه‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است. وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرساله طی یک بخشنامه برخی قواعد و چهارچوب را مشخص می‌نماید. همه اتحادیه‌های اصناف موظف به تبعیت از این قوانین می‌باشند.

سومین قانون حاکم بر اتحادیه‌صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران بخشنامه‌های صادره از اتاق اصناف می‌باشد. اتاق اصناف هرساله ممکن است چندین بخشنامه صادر نمایند. اتحادیه‌های اصناف نیز موظف‌اند اعمال خود را طبق این قوانین تنظیم نمایند. چهارمین قانون حاکم بر این اتحادیه قوانین و بخشنامه‌های مالیاتی است که قوانین مربوط به بخشودگی مالیات، پذیرش اظهارنامه مالیاتی و قوانینی از این دست را تعیین می‌نماید.

دریافت مجوز کسب از اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران

متقاضیان کار در حرفه عکاسی و فیلمبرداری در شهر تهران برای شروع یک فعالیت حرفه‌ای و قانونی باید ابتدا جواز کسب از اتحادیه‌صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران دریافت نمایند. قانون نظام صنفی در ماده 12 خود لزوم دریافت جواز کسب را توسط افراد صنفی و کسب و کار‌ها تشریح می‌نماید. در این ماده آمده است: «افراد صنفی موظف‌اند قبل از تاسیس هر نوع واحد صنفی یا اشتغال به‌ کسب و حرفه، نسبت به اخذ پروانه کسب اقدام کنند.
آئین‌نامه اجرایی نحوه صدور، تمدید و تعویض پروانه کسب موقت و دائم موضوع این ماده ظرف سه ماه از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون توسط اتاق اصناف ایران با همکاری دبیرخانه هیات عالی نظارت تهیه می‌شود و پس از تایید هیات عالی نظارت به تصویب وزیر صنعت، معدن و تجارت می‌رسد.»

مراحل دریافت مجوز

متقاضی دریافت جواز کسب برای عکاسی و فیلمبرداری در شهر تهران در گام اول باید به اتحادیه‌صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران مراجعه نمایند. پس از مراجعه تقاضای پروانه کسب خود را ثبت نماید. این تقاضا می‌تواند پیش از دائر نمودن محل کسب ثبت گردد. البته متقاضی می‌تواند به صورت مجازی و از طریق سایت اتحادیه نیز تقاضای خود را به ثبت رساند. پس از آن متقاضی باید گواهی مهارت فنی خود را که از سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای یا سازمان آموزشی معتبر دریافت کرده به اتحادیه ارائه نماید. برای آشنایی بیشتر با مراحل گرفتن جواز کسب کلیک کنید.

مرحله بعدی بازرسی از محل کسب است. متقاضی دریافت جواز کسب در این مرحله باید محل کسب مناسب را تهیه نماید تا بازرس اتحادیه مربوطه محل کسب را بازدید کند. سپس با ارائه مدارک ادامه روند صدور مجوز کسب طی می‌شود. این مدارک شامل اجاره‌نامه یا سند مالکیت محل کسب، مدارک هویتی فرد صنفی، عکس پرسنلی، گواهی عدم سوءپیشینه، گواهی عدم اعتیاد، تاییدیه از اداره دارایی و شهرداری و… می‌باشد. متقاضی در مرحله بعد باید در آزمون فنی که توسط کمیسیون فنی اتحادیه برگزار می‌شود شرکت نموده و مهارت وی توسط کارشناسان تایید شود.

سپس متقاضی می‌تواند با ارائه فیش ورودی و حق عضویت اتحادیه به عضویت اتحادیه‌صنف عکاسان و فیلمبرداران درآید. با ثبت نام در سایت ایرانیان اصناف و تایید توسط مجمع امور صنفی سرانجام جواز کسب توسط اتحادیه صادر می‌شود. با دریافت جواز کسب فرد صنفی می‌تواند به صورت قانونی کسب و کار خود در حرفه عکاسی و فیلم‌برداری را شروع نماید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

وظیفه اتحادیه‌صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران چیست؟

‌اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران تهران وظیقه تنظیم فعالیت واحدهای عکاسی و فیلم برداری در تهران و نظارت بر عملکرد واحدهای صنفی عکاسی و فیلم‌برداری تهران برعهده دارد.

اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران در چه سالی شروع به کار کرد؟

سال 1328 برای اولین بار حلساتی با حضور عکاسان مطرح شهر تهران پیرامون موضوع ایجاد یک اتحادیه برای صنف عکاسان و فیلمبرداران در تهران برگزار شد و طی سال‌های 1328 تا 1331 این اتحادیه در وزارت کار ثبت شد وفعالیت خود را شروع نمود.



:: برچسب‌ها: اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران ,
:: بازدید از این مطلب : 257
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

نخستین گام‌ برای ارائه خدمات مربوط به بالابرها و آسانسور دریافت جواز کسب آسانسور از مراجع ذی صلاح می‌باشد. اتحادیه مربوط به این رسته شغلی کشوری است و تمام کسانی که قصد فروش، ارائه خدمات و قطعات مربوط به آسانسور و بالابر را دارند، باید از اتحادیه کشوری آسانسور جواز کسب دریافت کنند. کسب جواز نشان دهنده این امر است که فعالیت واحد صنفی کاملا قانونی است. شاید این مراحل برای بسیاری از افراد دشوار به نظر برسد و حتی ندانند که باید از کجا و چگونه اقدام به کسب جواز نمایند. در این مطلب برای رفع هرگونه ابهام و تسریع در روند کسب جواز چگونگی کسب جواز فعالیت در زمینه آسانسور و پله برقی و خدمات وابسته را بررسی می‌کنیم. برای آشنایی با نحوه دریافت جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 
 
 

چه کسانی می توانند جواز آسانسور و پله برقی و خدمات وابسته به آن را دریافت کنند؟

کلیه اشخاصی که در زمینه‌های زیر فعالیت می‌کنند باید از اتحادیه کشوری آسانسور و پله برقی و خدمات وابسته جواز دریافت کنند:

1/ فروشندگان قطعات و لوازم آسانسور و پله برقی

2/ مونتاژ و نصب و تعمیر و نگهداری آسانسور و پله برقی

3/ خدمات فنی نصب و تعمیر و نگهداری آسانسور و پله برقی

4/ تولید تابلو آسانسور

5/ دفتر کار تولید آسانسور

6/تولید کنندگان آسانسور و پله برقی و قطعات آن

7/ تولید، تعمیر و نصب کابین آسانسور

مساحت مورد نیاز برای کسب جواز آسانسور و پله برقی و خدمات وابسته

1- تولید، تعمیر و نصب آسانسور و پله برقی و قطعات آن و کابین آسانسور     50 مترمربع

2- دفترکار تولید آساننسور و تولید تابلو آسانسور    30 متر مربع

3- مونتاژ ، نصب و تعمیر و نگهداری آسانسور و پله برقی       40 متر مربع

4- خدمات فنی نصب و تعمیر و نگهداری آسانسور و پله برقی و قطعات و لوازم آن     25 متر مربع

مدارک مورد نیاز برای کسب جواز آسانسور و پله برقی

فرم درخواست عضویت در اتحادیه که می‌توان این فرم‌ را از سایت ieeu.ir دانلود نمود.

ثبت نام در سامانه ایرانیان اصناف

کارت ملی و شناسنامه

آخرین مدرک تحصیلی

کارت پایان خدمت

کلیه صفحات اجاره نامی رسمی و دارای کد رهگیری یا سند مالکیت به نام متقاضی

در صورتی که متقاضی شخص حقوقی باشد اجاره نامه یا سند مالکیت باید به نام شخص حقوقی یا یکی از مدیران باشد. در داخل اجاره نامه   باید کد پستی قید شود، همچنین رعایت ماده ۸۰ قانون نظام صنفی باید رعایت شود که براساس این ماده پروانه کسب برای اماکن با کاربری ادای یا کارگاهی بلامانع است.

اساسنامه و صفحات روزنامه رسمی در قالب فایل zip برای اشخاص حقوقی

مصوبه هیئت مدیره شرکت در رابطه با رضایت اعضا برای صدور پروانه کسب به نام متقاضی که خود از اعضای هیئت مدیره می باشد. این مصوبه به اعضای صاحبان امضا شرکت می‌رسد.

گواهی مشاغل تخصصی و فنی این گواهی برای رسته مونتاژ ،تعمیر و نگهداری آسانسور و پله برقی با کد ۴۵۳۲۱۳ باید پروانه طراحی مونتاژ باشد، اما برای سایر رسته‌ها صرفا داشتن مدرک دانشگاهی یا گواهی گذراندن دوره مرتبط با رسته درخواستی از سوی مراکز فنی و حرفه‌ای کافی است. جهت اطمینان مقاله مدارک لازم برای جواز کسب را بخوانید.

مدارک دارائی

  • برگه ثبت نام نهایی که به حداقل وضعیت ۴۵ یا گام ۴ رسیده باشد برای شرکت‌های تازه تأسیس و برای شرکت‌های قدیمی صفحه دوم آخرین اظهارنامه مالیاتی که پیش ثبت نام شماره اقتصادی در آن قید شده ضروری می‌باشد.
  • نوع شخصیت درخواستی اعم از حقیقی یا حقوقی باید با شخصیت برگه دارایی یکی باشد.
  • آخرین تغییرات مربوط به آدرس و کدپستی محل در سامانه امور مالیاتی باید ثبت شود
  • هرگونه بدهی مالیاتی مانع از صدور گواهی ماده ۱۸۶ از سوی سازمان امور مالیاتی می شود.

گواهی مربوط به دوره احکام کسب و کار

یکی از گواهی الزامی برای کسب جواز مربوط به گذراندن دوره احکام کسب و کار می باشد. گواهی به صورت‌ آنلاین صادر می شود. برای دریافت این گواهی باید وارد سایت www.ecoat.otaghasnaftehran.ir شد و در بخش ثبت نام فرم مربوطه را پر کرده و هزینه های ثبت نام پرداخت شود. بعد از تکمیل ثبت نام می توانید در قسمت ورود اعضا در سایت وارد شوید و شرایط برگزاری دوره را با دقت مطالعه نمایید، فیلم آموزشی را ببینید و در آزمون آنلاین شرکت نمائید.

چگونه باید پروانه کسب مربوط به آسانسور و پله برقی و خدمات وابسته را دریافت کرد؟

مرحله اول

1/ در ابتدا به سایت G4B.ir مراجعه نمایید

۲/ گزینه ثبت نام را انتخاب کنید‌.

3/ اگر شخص حقوقی هستید گزینه شخص حقوقی را انتخاب نمایید

۴/ شماره همراه خود را وارد نمایید. این شماره همراه باید به نام متقاضی و در دسترس باشد زیرا تمام اطلاع رسانی ها و کدها بر روی این شماره ارسال می‌گردد.

۵/ بعد از ثبت نام یک نام کاربری و رمز عبور از طریق پیامک ارسال می‌گردد.

۶/ نام کاربری و رمز عبور خود را وارد سامانه پیشخوان مجوزهای کشور کنید.

۷ /گزینه درخواست مجوز جدید را انتخاب نمایید

8/ در قسمت مرجع اصلی صدور مجوز گزینه اتاق اصناف ایران و در قسمت عنوان مجوز پروانه کسب اتحادیه های کشوری را انتخاب نمایید.

۹/ قسمت‌های مربوط به اطلاعات شخصی و موقعیت جغرافیایی را وارد نمایید.

۱۰/ در انتها گزینه ثبت موقت یا ثبت نهایی را انتخاب نمایید‌. ثبت موقت به این معنا است که اطلاعات در کارتابل شما باقی میماند و می‌توانید روی آن اصلاحات انجام دهید اما با ثبت نهایی درخواست مستقیما به پرتابل سازمان مورد درخواست ارسال می باشد و قابل ویرایش نمی باشد.

11/ پس از ثبت نهایی درخواست کدرهگیری نمایش داده می‌شود این کد نیز از طریق پیامک ارسال می‌شود. با انتخاب گزینه تایید درخواست مجوز به سامانه پیشخوان های مجوزهای کشور ثبت خواهد شد.

مرحله دوم

12/ ثبت درخواست در سایت iranianasnaf.ir و بارگذاری مدارک

پس از تکمیل درخواست و تایید نهایی و دریافت کد رهگیری درخواست به سایت دبیرخانه هیئت عالی نظارت بر سازمان های صنفی کشور ارجاع داده می‌شود. در داخل سایت باید استان، اتحادیه آسانسور و رسته مورد نظر را انتخاب نمایید.

۱۳/ ضوابط عمومی و اختصاصی اتحادیه کشوری آسانسور و پله برقی و خدمات وابسته را با دقت مطالعه نمایید و گزینه موافقت با ضوابط را انتخاب نمایید.

۱۴/ بخش مربوط به اطلاعات را به طور کامل با توجه به شخص حقیقی یا حقوقی بودن تکمیل کنید.

15/مدارکی که از قبل حاضر شده را باید بارگیری نمایید و گزینه تایید و ادامه را انتخاب نمایید.

1۶/ دریافت کد رهگیری که نشان دهنده تایید نهایی ثبت نام است.

نکات مهم در هنگام ثبت نام در سامانه اتحادیه آسانسور و پله برقی و خدمات وابسته

  • در هنگام ثبت نام حتما دقت فرمایید که کلیه مشخصات به درستی ثبت شده باشد.
  • کد رهگیری شناسه صنفی همان کد ۷ رقمی است که بعد از ثبت نام نهایی درخواست صدور پروانه کسب برای متقاضی پیامک می‌شود.
  • اگر در شهری غیر از تهران می‌خواهید پروانه کسب بگیرید در قسمت ثبت نام منطقه شهرداری را عدد ۱ وارد کنید.
  • می‌توان مدارک دارائی و فرم درخواست عضویت در اتحادیه از طریق شماره واتساپ به دبیرخانه اتحادیه ارسال نمود.

هر پروانه کسب به دو نوع عادی و ایثارگری صادر می‌شود که در صورت انتخاب پروانه ایثارگری، استعلام مورد نیاز از بنیاد شهید و امور ایثارگران به صورت آنلاین انجام می‌شود. اگر پاسخ استعلام مثبت باشد پروانه ایثارگری صادر می‌شود.

صدور مجوز از طریق مراجعه حضوری نیز امکان پذیر می‌باشد. به همین منظور باید به آدرس ستارخان، روبرو پاتریس لومومبا، پ 168 مراجعه نمایید.

پیگیری ثبت نام برای مجوز آسانسور ، پله برقی و خدمات وابسته

برای پیگیری نیاز به مراجعه حضوری نیست. بلکه از طریق سایت iranianasnaf.ir در قسمت پیگیری ثبت نام می‌توانید با وارد کردن کد رهگیری و کد ملی خود از نتیجه جواز خود اطلاع کسب نمایید.

اگر موفق به ثبت نهایی نشدیم چه کاری باید انجام داد؟

در صورتی که به هر دلیلی قصد تکمیل فرایند ثبت نام خود را ندارید یا اینکه به دلیل مشکل در سیستم نتوانستید به مرحله بعد منتقل شوید می توانید از سایت خارج شوید و دوباره وارد سایت iraninasnaf.ir شوید در بخش پروانه کسب گزینه تکمیل درخواست سامانه پیشخوان مجوزها را انتخاب کنید. بعد از ورود به این بخش می‌تواند با وارد کردن کد رهگیری دریافتی و کد ملی درخواست خود را تکمیل نمایید.

رد تقاضا صدور جواز کسب آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته

در صورتی که تقاضای شما رد شود می‌توانید در بخش پیگیری ثبت نام سایت iranianasnaf.ir علت رد درخواست خود را بررسی کنید. در صورتی که علت رد درخواست شما نقص مدارک باشد باید مدارک خود را تکمیل نمایید و به دبیرخانه اتحادیه آسانسور و پله برقی و خدمات وابسته در ارتباط باشید. برای اطلاع بیشتر از مراحل گرفتن جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.


:: برچسب‌ها: جواز کسب آسانسور ,
:: بازدید از این مطلب : 239
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

کسانی که به دنبال راه‌اندازی یک کسب و کار هستند بهتر است به دنبال طراحی و ثبت یک لوگو نیز باشند می‌باشند. به وسیله این لوگو کسب و کار و محصولات این افراد به آسانی شناخته خواهد شد. بنابراین طراحی و ثبت یک لوگو برای کسب و کارها بسیار با اهمیت است. حتی می‌توان گفت در صورت نبود یک لوگو کسب و کار دچار نقصی خواهد بود. اهالی کسب و کار باید بدانند صرف طراحی یک لوگو باعث نمی‌شود که از نظر قانون آن‌ها به عنوان صاحب آن لوگو شناخته شوند. باید توجه داشت تنها با ثبت قانونی لوگو فرد می‌تواند مدعی مالکیت آن باشد و از حمایت‌های قانونی بهره مند شود. برای آشنایی با مدارک لازم برای ثبت لوگو کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی از کارشناسان موسسه وکیل دات کام در خصوص صفر تا صد انجام ثبت‌لوگو با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
 
 
 

ثبت لوگو مراحل و شرایط

اولین مرحله برای ثبت‌لوگو طراحی لوگو است. متقاضی می‌تواند برای طراحی لوگوی مورد نظر خود به یک طراح لوگو سفارش دهد. بهتر است در انتخاب طراح دقت شود. طراح باید هم تجربه کافی و هم مهارت کافی در طراحی لوگو داشته باشد. مرحله بعدی مراجعه به سامانه ثبت‌لوگو است. در این مرحله از ثبت‌‌لوگو که به صورت مجازی انجام می‌شود متقاضی باید اطلاعات نظیر اطلاعات فردی خود، اطلاعات مربوط به پرداخت هزینه ثبت‌لوگو و… را در سامانه درج نماید.

مرحله سوم پس از تایید اظهارنامه شروع می‌شود. متقاضی بعد از تکمیل اطلاعات در سامانه ثبت‌لوگو و ارائه اظهارنامه در سایت برای ثبت لوگو باید منتظر کارشناسان برای تایید اظهارنامه باشد. پس از تایید متقاضی باید به صورت حضوری به اداره مالکیت معنوی مراجعه نماید و نسخه فیزیکی مدارکی که در سامانه بارگذاری شده ارائه کند. متقاضی مجدداً باید در انتظار بررسی و تایید مدارک توسط کارشناسان بماند. در صورت عدم تایید مدارک نیز متقاضی امکان اعتراض یا رفع نقص موجود در مدارک را دارد.

مرحله چهارم انتشار آگهی در روزنامه است. متقاضی ثبت‌لوگو بعد از تایید مدارکش توسط کارشناسان باید در روزنامه کثیرالانتشار آگهی ثبت‌لوگو را منتشر نماید. بدین صورت به اطلاع عموم رسانیده می‌‌شود که یک لوگو با مشخصات خاصی به ثبت رسیده است و اگر کسی در این مرحله به ثبت لوگو اعتراضی داشته باشد می‌تواند آن را اعلام نماید.

مرحله آخر دریافت گواهی لوگو است. دارنده این گواهی تا ده سال صاحب لوگوی ثبت شده است. طی این ده سال کسی نمی‌تواند این لوگو را تصاحب نماید و صاحب لوگو از حمایت قانونی در این زمینه بهره‌مند است. پس از گذشت ده سال صاحب لوگو می‌تواند آن را دوباره تمدید نماید. در صورت عدم تمدید هر شخص دیگری می‌تواند اقدام به تصاحب این لوگو نماید.

چرا باید لوگو را ثبت کنیم ؟

کسانی که اقدام به راه‌اندازی یک کسب و کار می‌نمایند به خوبی از اهمیت داشتن یک لوگو مطلع هستند. اما ممکن است برای این افراد این پرسش به وجود بیاید که چرا باید این لوگو را ثبت کنیم و بدین واسطه مجبور به پرداخت هزینه‌هایی شویم؟ آیا نمی‌توان از یک لوگو بدون ثبت آن در اداره مالکیت معنوی استفاده کرد؟

برای دستیابی به پاسخ این سؤال تصور کنید صاحب یک کسب و کار مشهور هستید. شما برای کسب و کار خود یک لوگو طراحی نموده‌اید و از آن بهره می‌برید. اما در این مدت اقدام به ثبت قانونی لوگو نکرده‌اید و بدون ثبت لوگو از آن استفاده می‌کنید. در این شرایط هر شخص یا هر شرکت دیگری می‌تواند بدون اجازه شما از آن لوگو به نفع خود استفاده نماید.

افراد ممکن است به منظور سوء‌استفاده از شهرت شما برای پیشبرد کار خود اقدام به طراحی لوگو مشابه لوگو‌ی شما و یا فراتر از آن دقیقاً از همان لوگوی شما برای فروش محصولات خود استفاده کنند. این مسئله قطعاً به اعتبار و کسب و کار شما آسیب می‌زند و از طرفی شما به راحتی امکان جلوگیری از آن‌ها را نخواهید داشت. بنابراین ثبت‌لوگو در واقع به شما کمک می‌کند از سوءاستفاده برخی افراد سودجو جلوگیری نمایید. برای اطلاع بیشتر با مالکیت معنوی کلیک کنید.

فواید داشتن و ثبت لوگو

داشتن یک لوگو و ثبت‌لوگو در واقع به اهالی یک کسب و کار کمک می‌کند تا به راحتی در بازار هدف خود شناخته شوند. چرا که مردم معمولاً به راحتی یک تصویر یا یک نام ساده را به ذهن می‌سپارند. شناخته شدن کسب و کار در بازار هدف موجب افزایش درآمدی می‌شود. بنابراین داشتن یک لوگو و ثبت‌لوگو که باعث شناخته شدن کسب و کار می‌شود در حقیقت موجب افزایش سود صاحب کسب و کار می‌گردد. طبیعتاً افزایش درآمد هدف هر تاجری است بنابراین همواره توصیه می‌‌شود برای شروع یک کسب حتماً اقدام به ثبت لوگو شود.

باید توجه داشت یک کسب و کار برای آن که بتواند بهره کافی از یک لوگو را ببرد لازم است مدت طولانی از آن استفاده کند. استفاده طولانی مدت از لوگو به دو اصل نیازمند است. اول آن که لوگو به خوبی طراحی شود. برای همین نیز پیش‌تر اشاره کردیم که باید برای انتخاب طراح لوگو دقت شود تا هم مهارت و هم تجربه کافی برای طراحی لوگو را داشته باشد. دومین اصل نیز به ثبت رساندن قانونی آن است که به کسب و کارها امکان استفاده طولانی مدت از یک لوگو را می‌دهد. کسب و کار با ثبت‌لوگو از حمایت‌های قانونی بهره‌مند خواهد شد تا کسی نتواند بدون اجازه مالک لوگو از آن سوء‌استفاده نماید.

خدمات موسسه وکیل دات کام برای ثبت‌لوگو

موسسه وکیل دات کام با گرد هم‌آوری کارشناسان حقوقی و تجاری به شما در مسیر انجام امور مربوط به کسب و کار و حفظ حقوق تان خدمات ارائه می‌دهد. در خصوص ثبت‌لوگو از جمله خدمات این موسسه شامل موارد زیر است؛

مشاوره در خصوص انتخاب نام و طرح لوگو بر اساس ضوابط

طراحی لوگو

انجام امور مربوط به ثبت و تمدید

تنظیم شکایت علیه سوداستفاده گران

انجام کلیه امور مربوط به حفظ حقوق شخص

برای دریافت مشاوره حقوقی از کارشناسان موسسه وکیل دات کام در خصوص صفر تا صد انجام ثبت‌لوگو با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

اولین مرحله برای ثبت لوگو چیست ؟

طبیعتا اولین مرحله برای ثبت‌لوگو طراحی آن است و متقاضی می‌تواند برای طراحی لوگوی مورد نظر خود به یک طراح لوگو سفارش دهد.

چرا باید لوگو را ثبت کنیم؟

در صورت عدم ثبت‌لوگو افراد دیگر می‌توانند با سوءاستفاده از شهرت کسب و کار شما اقدام به طراحی لوگویی مشابه لوگوی‌شما و یا دقیقا همان لوگوی‌شما برای فروش محصولات خود استفاده کنند.

فایده داشتن لوگو چیست؟

داشتن یک لوگو و ثبت آن باعث شناته شدن کسب و کار می‌‌شود در حقیقت موجب افزایش سود صاحب کسب و کار میگردد.



:: برچسب‌ها: ثبت لوگو چه مزایایی دارد؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 253
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 بهمن 1400 | نظرات ()