مشاوره مالیاتی
نوشته شده توسط : vakiel

مشاوره مالیاتی چیست؟ یک مشاور مالیاتی هم در حوزه حسابداری و هم در حوزه مالیاتی دارای تخصص، مهارت، دانش و تجربه است. همچنین مشاوره رسمی مالیاتی به طور کامل با قوانین و حقوق مالیاتی آشناست. در ادامه به معرفی مشاور رسمی مالیاتی و برخی از وظایف آن می‌پردازیم. اگر در این زمینه دچار مشکل شده اید می‌توانید از خدمات وکیل مالیاتی استفاده کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی و تجاری می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
منبع: مشاوره مالیاتی

مشاوره رسمی مالیاتی

مشاوران مالیاتی افرادی هستند که وظیفه اصلی ایشان اداره اموری است که مربوط به منابع شرکت و همچنین مصارف شرکت می‌شود. به عبارتی مشاور مالیاتی هزینه‌ها و مصارف مالی مورد نیاز شرکت را رصد و بررسی می‌کنند. و بهترین راه‌حل را پیش روی مدیران مالی شرکت می‌گذارند. نام دیگر مشاوران مالیاتی وکیل مالیاتی است.

قابل توجه است که مشاوران مالیاتی معمولاً افراد آموزش دیده، تحصیل کرده و باتجربه در حوزه مالیاتی و حسابداری هستند. این افراد علاوه بر تسلط به دانش حسابداری، به قوانین و حقوق مالیاتی نیز آگاهی کامل دارد. علاوه بر تسلط و دانش مشاوران مالیاتی در حوزه حسابداری و حقوق مالیاتی نکته مهم تجربه این افراد در اداره پرونده‌های مالیاتی و همچنین پیگیری در مراجع قضایی است. بنابراین با این اوصاف یک مشاوره رسمی مالیاتی باید به قوانین، آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌های مالیاتی تسلط کامل داشته باشد. تا بدین طریق بتواند شرکت یا سازمان مورد نظر جهت پرداخت مالیات کمتر راهنمایی کند.

خدمات مشاوران مالیاتی

شرکت‌های مالیاتی یا مشاوران مالیاتی به طور کلی خدمات خود را با سه روش به متقاضیان ارائه می‌دهند. این سه روش شامل مشاوره مقطعی، مشاوره همراه و مشاوره موردی می‌شود.

در مشاوره مقطعی مشاور مالیاتی در یک مدت زمان مشخص که از پیش تعیین شده است. به متقاضی خدمات مشاوره مالیاتی‌اش را ارائه می‌کند.

نوع دوم یعنی مشاوره همراه برای شرکت‌های بزرگ کسب و کارهای بزرگ قابل استفاده است. در این روش ارائه خدمات مشاوره  مالیاتی با مطالعه نمودن پرونده‌های مالی شرکت و به صورت تلفنی یا به صورت حضوری انجام می‌گیرد. برای بهره‌گیری از روش مشاوره همراه مسئولین شرکت‌ها با مشاوران مالیاتی یک قرارداد می‌بندند. بدین ترتیب مسئول شرکت در هر ساعت از روز به مشاور دسترسی دارد.

روش سوم یا همان مشاوره موردی زمانی به کار می‌آید افراد و متقاضیان به صورت خاص و به صورت موردی نیازمند استفاده از خدمات مشاوره مالیاتی هستند. به عنوان مثال برای انجام کارهایی مانند تنظیم صورت‌های مالی اصلاح آن‌ها و یا تهیه و تنظیم اظهارنامه‌های مالیات بر ارزش‌افزوده می‌توان از خدمات مشاوره موردی مشاوران مالیاتی بهره برد. مشاوره موردی به صورت تلفنی هم انجام می‌گیرد.

برای دریافت خدمات مشاوره درباره اظهارنامه مالیاتی کلیک کنید.

روش‌های پیشنهادی مشاوره مالیاتی در کاهش هزینه

همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم یکی از وظایف مهم مشاوران مالیاتی راهنمایی شرکت‌ها و یا مودیان پرداخت مالیات جهت کاهش هزینه مالیاتی است. مشاوران رسمی مالیاتی برای کاهش هزینه مالیاتی دو راهکار دارند. این دو راهکار شامل پشتیبانی مالیاتی و دادرسی مالیاتی می‌شود.

روش اول، پشتیبانی مالیاتی

در این روش مشاور مالیاتی به مدیران شرکت و یا مودیان پرداخت مالیات کمک می‌کند تا با قوانین مالیاتی و تمام پیچیدگی آن آشنا گردند. مشاور مالیاتی صورت‌های مالی شرکت را به صورت شفاف تنظیم می‌نماید. و بدین ترتیب به دنبال روش‌های پرداخت مالیات کمتر می‌گردد. علاوه بر این‌ها مشاور مالیاتی در قراردادهای منعقد شده در شرکت و شیوه پرداخت و دریافت شرکت در فعالیت‌های خود نظارت می‌کند. همچنین راه‌های استفاده کردن از معافیت‌های مالیاتی را به مدیران شرکت و مودیان مالیاتی می‌آموزد.

روش دوم، دادرسی مالیاتی

از وظایف مشاوران مالیاتی می‌توان حل مشکلات ایجاد شده در پرونده‌های مالیاتی موسسه‌ها و یا شرکت‌ها اشاره نمود. پرونده‌ها و مشکلات مالی شرکت‌ها که در هیئت حل اختلاف و یا سایر مراجع قانونی ایجاد می‌شود توسط مشاوران مالیاتی قابل رسیدگی و حل است.

به‌عنوان مثال ممکن است صاحبان یک شرکت در پایان سال مالی اظهارنامه مالیاتی خود را به سازمان مالیات ارائه دهند. ممکن است بعد از دریافت برگ تشخیص به مالیاتی که به آن‌ها تعلق گرفته است اعتراض داشته باشند. در اینجا شرکت و یا موسسه به مشاوران مالیاتی نیازمند است. به این جهت که مشاوران مالیاتی در مراجع قضایی حضور یابند و از اظهارنامه مالیاتی شرکت دفاع کنند. تا بدین صورت مالیات اضافه به شرکت و موسسه تحمیل نگردد.

مزیت بهره‌گیری از مشاوره مالیاتی

بهره‌گیری از مشاوره مالیاتی مزیت بسیار خوبی برای شرکت‌ها و کسب و کارها دارد. یکی از مزیت‌های مشاوران مالیاتی حفظ سرمایه مالی شرکت است. چرا که مشاوران مالیاتی با دانش و تخصصی که دارند از پرداخت مالیات‌های سنگین جلوگیری می‌کنند. از دیگر مزیت‌های مشاوران مالیاتی می‌توان به مدیریت سرمایه‌گذاری، برنامه‌ریزی برای کسب و کارها همچنین مشخص نمودن زمان بازنشستگی اشاره نمود. حتی می‌توان گفت افزایش سرمایه اقداماتی مانند خرید ملک با حداقل مبلغ پرداختی با استفاده از مشاوره مالیاتی امکان‌پذیر خواهد بود.

تفاوت مشاور مالیاتی و حسابدار چیست ؟

باید گفت که حسابداران تنها ثبت و محاسبات صورت‌های مالی شرکت را انجام می‌دهند. از طرفی انجام فعالیت‌های مالی روزمره شرکت بر عهده حسابداران شرکت می‌باشد. به عبارتی حسابدار وظیفه دارد تا میزان درآمد شرکت و هزینه‌های دارایی و فروش را محاسبه نماید و در دفاتر مربوطه ثبت نماید. سپس با محاسبه مالیات حقوق کارکنان شرکت را پرداخت کند.

بنابراین می‌توانیم نتیجه بگیریم که حسابدار در حوزه اصلاح هزینه‌ها و یا مصرف اشتباه درآمدها هیچ‌گونه مسئولیتی نخواهد داشت. تفاوت اصلی یک مشاور مالیاتی با یک حسابدار در همین مورد مذکور است. یعنی یک مشاور مالیاتی ضامن سلامت مالی شرکت است برخلاف حسابدار که مسئولیتی در این حوزه ندارد. مشاوران مالیاتی موظف هستند در زمان درست راه‌حل‌ها و تصمیماتی در حوزه گسترش و رشد شرکت ارائه نمایند. بدین ترتیب شرکت و یا موسسه را از پرداخت مالیات‌های سنگین نجات دهند. و یا راه‌های استفاده از تخلفات مالیاتی را برای شرکت ایجاد کنند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی و تجاری می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

مشاوران مالیاتی چه اشخاصی هستند ؟

مشاور مالیاتی هزینه‌ها و مصارف مالی موردنیاز شرکت را رصد و بررسی می‌کنند. و بهترین راه‌حل را پیش روی مدیران مالی شرکت می‌گذارند. نام دیگر مشاوران مالیاتی وکیل مالیاتی است.

تفاوت مشاوره مالیاتی با حسابداری در چیست ؟

حسابدار در حوزه اصلاح هزینه‌ها و یا مصرف اشتباه درآمدها هیچ‌گونه مسئولیتی نخواهد داشت. اما یک مشاور مالیاتی ضامن سلامت مالی شرکت است.





:: برچسب‌ها: مشاوره مالیاتی ,
:: بازدید از این مطلب : 371
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 28 آبان 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: